IX OZM w Józefowie - PO ZLOCIE!
Moderatorzy: Sylwester66, jb77750, Marinass, Ślimak, kapitanplaneta1, Moderatorzy
- Python
- Młodszy Forumowicz
- Model: MY2014 Premium Aut
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarno-pomarańczowy "Hot Wheels"
Re: IX OZM w Józefowie - PO ZLOCIE!
Fantastyczny Zlot. Naprawdę za organizację pełen szacun. Bałem się czy córka nie wymięknie, ale złapała za mini golfa, apotem już było z górki :-)
Samochody - fantastyczne. Byłem tylko w sobotę, pewnie w wieczorami można by kogoś podpytać co jeszcze mogę podłubać, no ale nie dałem rady.
Wszystkim bardzo bardzo dziękuję, mam nadzieję że do następnego razu !
PS 1 - Gdzie jest lista które auto dostało ile głosów ?
PS 2 - Ślimak wygląda inaczej niż na avatarze :-P
Samochody - fantastyczne. Byłem tylko w sobotę, pewnie w wieczorami można by kogoś podpytać co jeszcze mogę podłubać, no ale nie dałem rady.
Wszystkim bardzo bardzo dziękuję, mam nadzieję że do następnego razu !
PS 1 - Gdzie jest lista które auto dostało ile głosów ?
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Niektórzy nawet nieźle się zdziwiliono pisze:Wpadłem tylko na chwilę w sobotę , ale super było spotkać starą ekipę ! Pozdrawiam
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Spotkanie w "starym składzie" było bezcenne. Jakby mi ktoś wcześniej powiedział, że się tak spotkamy - to bym nie uwierzył. To miłe i cieszę się że Was wszystkich zobaczyłem i że wszystko u Was w porządku.
Oczywiście zlot, atmosfera, organizacja - jak najbardziej szacunek dla organizatorów.
Pozdrawiam
Oczywiście zlot, atmosfera, organizacja - jak najbardziej szacunek dla organizatorów.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
))
Pavulon dokladnie jak z avatara )
))
- Kerrax
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 69 Coupe 70 Mach 1
- Kolor: black & red
- Kontakt:
Dziękuje za super spotkanie.
Dziękuje MKP za przyjęcie do swojego grona.
Dziękuje MKP za przyjęcie do swojego grona.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
ktos mnie podrywal, rozumiem że to byles Ty ?robin pisze: ))
- Stangdaro
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT '15
- Kolor: Race Red
Ja również podpisuję się pod podziękowaniami dla Orgów za ogarnięcie tak duuużej imprezy... jesteście WIELCY
Szkoda tylko że tak mało czasu miałem żeby z każdym się nagadać ale niestety nie da się ze wszystkimi...
@MarcinCZ @Anpio @BlackRoush i kobietki dzięki za wspólną zabawę na dyskotece i karaoke było pozdrowienia dla "lewej strony" z karaoke od prawej
@MarcinCZ DZIĘKI za... wiesz za co
Szkoda tylko że tak mało czasu miałem żeby z każdym się nagadać ale niestety nie da się ze wszystkimi...
@MarcinCZ @Anpio @BlackRoush i kobietki dzięki za wspólną zabawę na dyskotece i karaoke było pozdrowienia dla "lewej strony" z karaoke od prawej
@MarcinCZ DZIĘKI za... wiesz za co
- robin
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S550
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
niePavulon_ pisze:ktos mnie podrywal, rozumiem że to byles Ty ?robin pisze: ))
- Mustangowiec67
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Czarny
Hej, dziękuję bardzo za świetny zlot
Podaję link do kilku zdjęć, gdyby ktoś chciał: " onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Podaję link do kilku zdjęć, gdyby ktoś chciał: " onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Mustangowiec67
- Bart77
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Premium MCA
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Kona Blue
Wielkie dzięki za wspaniałą organizację.
Było po prostu świetnie !!!
Impreza w parku - super (mimo pogody)
Impreza w hotelu - super x 2 ( pogoda w niczym nie przeszkadzała )
A kolacja dla dzieciaków w formie żelków, pianek, paluszków i chipsów to po prostu "majstersztyk"
Teraz muszę coś takiego dawać do jedzenia moim chłopakom w domu bo nic innego po czymś takim teraz już nie przejdzie
Było po prostu świetnie !!!
Impreza w parku - super (mimo pogody)
Impreza w hotelu - super x 2 ( pogoda w niczym nie przeszkadzała )
A kolacja dla dzieciaków w formie żelków, pianek, paluszków i chipsów to po prostu "majstersztyk"
Teraz muszę coś takiego dawać do jedzenia moim chłopakom w domu bo nic innego po czymś takim teraz już nie przejdzie
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Dołączam się do wszystkich podziękować.
Ten OZM to był mój pierwszy raz ale nic nie bolało było wspaniale, świetnie przygotowana impreza.
Miło było dopasować twarze do nicków forumowych. Niestety wszystkich nie miałem okazji poznać,
ale to się jeszcze nadrobi przy innych okazjach
Ten OZM to był mój pierwszy raz ale nic nie bolało było wspaniale, świetnie przygotowana impreza.
Miło było dopasować twarze do nicków forumowych. Niestety wszystkich nie miałem okazji poznać,
ale to się jeszcze nadrobi przy innych okazjach
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Wlasnie o to chodzi ze wiele osob nie byla nigdy i nie potrafi ocenic tej imprezy jak twoja kobitka - zdziwila siekaukaz md pisze:Serdeczne podziękowania dla organizatorów. Tylko mogę sobie wyobrazić jak wiele czasu, pracy i zaangażowania było potrzebne na kapitalną organizację tak wielkiej i tak skomplikowanej imprezy. Szacun !
To mój pierwszy zlot. Niezapomniane przeżycie. Moich dwóch chłopaków (3 i 6) zachwyconych - co nie jest standardembart pisze:WIEEELKIE Podziekowania i mam nadzieje że "nowi" uczestnicy naszych zlotów również się dobrze bawili i uznają że warto bywać, warto troche zaszaleć w Mustangowym towarzystwie!
Ja sam spotkałem się z dużą życzliwością i akceptacją. Kolejne moje doświadczenie mówiące, że to strefa niezwykłych, pozytywnych ludzi.
Jestem głęboko przekonany, że warto bywać, warto zaszaleć. Ogromne podziękowania dla oranizatorów i całej mustangowej braci
PS.
Dla zobrazowania magii zdarzenia osobista historyjka:
Moja żona, która wcześniej krzywiła się, gdy zmieniałem wydech czy felgi, po zlocie oświadczyła, że moje modyfikacje to "absolutne minimum", że trzeba zrobić światła, skrzydło, zderzak i w ogóle to jak kupimy dom z garażem, to ona zainwestuje sobie w klasyka
- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
Dużo nie trzeba pisać, petarda. Dziękuję w imieniu swoim i Asi organizatorom! Kolejni będą mieli do czego równać:)
pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Ja również bardzo dziękuję Organizatorom za ogrom pracy i uczestnikom za super atmosferę.
Jak to łatwo powiedzieć: zorganizuj imprezę... Niby klub ma już masę doświadczeń, a obecni Organizatorzy już nie raz pokazali, że temat nie jest im obcy. Jednak niech nam nie umyka skala! Co innego ogarnąć 20-30 aut i hotel dla uczestników, ale 200? 380 osób? Całe przedszkole dzieci? Niech próbkę stanowi ten film: " onclick="window.open(this.href);return false;, choć nie wiem, czy ktoś zdoła go całego obejrzeć. Blisko 18 minut wjazdu aut do parku, prawie jedno za drugim! Nas była istna rzeka
Sceptykom w kwestii przejazdu przypomnę, że w Bydgoszczy przejazd 120 aut obstawiało 200 funkcjonariuszy Policji i Straży Miejskiej, a trasa wiodła w mieście przez dwupasmówki (przed miastem i tak się porozrywaliśmy). Teraz Organizatorzy postawili na krótki dystans, na którym trudno się pogubić (choć na filmie widać, że jednak 3/4 aut pojechało inną trasą, nieobstawioną przez Policję). Nie dziwcie się jednak, że nie można zamknąć dróg wojewódzkich i miasta na 15-20 min Po prostu nasza rodzina jest już na to za duża.
Bezsprzecznie Organizatorzy pokazali profesjonalizm, bo nie tylko zaaranżowali nam czas, zapewnili dobry hotel z adekwatnym parkingiem, ale też pomyśleli o najmłodszych, przygotowali profesjonalnie informacje i instrukcje o przebiegu imprezy i wyposażyli nas w fajne pamiątki. Drobne niedociągnięcia przypisuję jedynie obsłudze hotelu.
Pogoda? Cóż, jej się nie da zakontraktować. Były już OZMy w krótkim rękawku, w deszczu i na hałdach topniejącego śniegu. Jednak nawet jak zmarznięci uciekniemy z placu, by schować się w ciepłym wnętrzu, to najważniejsze, że jesteśmy razem Gorącej atmosfery nam nic nie odbierze
Ja zaliczę ten zlot nie tylko do największych w historii MKP, ale i bardzo udanych, bo umożliwił mi spotkanie tyluż nowych fajnych ludzi, co i starych dawno nie widzianych przyjaciół, będę to ciepło wspominał latami Dziękuję Chłopaki (i Dziewczyny)
Jak to łatwo powiedzieć: zorganizuj imprezę... Niby klub ma już masę doświadczeń, a obecni Organizatorzy już nie raz pokazali, że temat nie jest im obcy. Jednak niech nam nie umyka skala! Co innego ogarnąć 20-30 aut i hotel dla uczestników, ale 200? 380 osób? Całe przedszkole dzieci? Niech próbkę stanowi ten film: " onclick="window.open(this.href);return false;, choć nie wiem, czy ktoś zdoła go całego obejrzeć. Blisko 18 minut wjazdu aut do parku, prawie jedno za drugim! Nas była istna rzeka
Sceptykom w kwestii przejazdu przypomnę, że w Bydgoszczy przejazd 120 aut obstawiało 200 funkcjonariuszy Policji i Straży Miejskiej, a trasa wiodła w mieście przez dwupasmówki (przed miastem i tak się porozrywaliśmy). Teraz Organizatorzy postawili na krótki dystans, na którym trudno się pogubić (choć na filmie widać, że jednak 3/4 aut pojechało inną trasą, nieobstawioną przez Policję). Nie dziwcie się jednak, że nie można zamknąć dróg wojewódzkich i miasta na 15-20 min Po prostu nasza rodzina jest już na to za duża.
Bezsprzecznie Organizatorzy pokazali profesjonalizm, bo nie tylko zaaranżowali nam czas, zapewnili dobry hotel z adekwatnym parkingiem, ale też pomyśleli o najmłodszych, przygotowali profesjonalnie informacje i instrukcje o przebiegu imprezy i wyposażyli nas w fajne pamiątki. Drobne niedociągnięcia przypisuję jedynie obsłudze hotelu.
Pogoda? Cóż, jej się nie da zakontraktować. Były już OZMy w krótkim rękawku, w deszczu i na hałdach topniejącego śniegu. Jednak nawet jak zmarznięci uciekniemy z placu, by schować się w ciepłym wnętrzu, to najważniejsze, że jesteśmy razem Gorącej atmosfery nam nic nie odbierze
Ja zaliczę ten zlot nie tylko do największych w historii MKP, ale i bardzo udanych, bo umożliwił mi spotkanie tyluż nowych fajnych ludzi, co i starych dawno nie widzianych przyjaciół, będę to ciepło wspominał latami Dziękuję Chłopaki (i Dziewczyny)