A na statku niech buja, będziemy się mocno trzymać

Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64

z corocznego naprawiania podobnego sprzętu wypożyczonego z Bunkrów teraz mamy własny i jeśli będzie komuś potrzebny na jakiejś imprezie to telefon do mnie jest
  z corocznego naprawiania podobnego sprzętu wypożyczonego z Bunkrów teraz mamy własny i jeśli będzie komuś potrzebny na jakiejś imprezie to telefon do mnie jest 
pielgrzymki twojePrzemek64 pisze:"Każdy Osioł lubi słuchać własnego ryku"
http://www.music.hifi24.pl/mark-amc-45.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak by było nam łatwiej nie tylko na tym zlocie ale i na następnych w innych miejscach kupiłem coś takiego
Tym samym zwalniam TomTomaz corocznego naprawiania podobnego sprzętu wypożyczonego z Bunkrów teraz mamy własny i jeśli będzie komuś potrzebny na jakiejś imprezie to telefon do mnie jest

(brat Arka) zrobił nam małe  naklejki na auta
  (brat Arka) zrobił nam małe  naklejki na auta  

). Zgłaszam się więc do Państwa z pytaniem, czy istniałaby taka możliwość.
). Zgłaszam się więc do Państwa z pytaniem, czy istniałaby taka możliwość.  

Wszyscy poza Krystianem
 Wszyscy poza Krystianem  
  W porcie może być głośno, ale pod żadnym, ale to żadnym pozorem nie wolno palić gumy
 W porcie może być głośno, ale pod żadnym, ale to żadnym pozorem nie wolno palić gumy  

, także proszę jej z daleka wypatrywać na dachu Hotelu Rene  i traktowac jako azymut punktu docelowego;)
 , także proszę jej z daleka wypatrywać na dachu Hotelu Rene  i traktowac jako azymut punktu docelowego;)  

Dzięki Piotrze za ogarnięcie flagiconver67 pisze:Oficjalna flaga Stajni Pomorze również gotowa;)
, także proszę jej z daleka wypatrywać na dachu Hotelu Rene i traktowac jako azymut punktu docelowego;)

Po prostu podejdzcie do nas I pogadajcie. Nie gryziemy! Cos się na pewno da zrobić.KasiaJosephine pisze:Witam serdecznie!
Mój kolega jest wielkim pasjonatem Mustangów. Jego wielkim - największym - marzeniem jest przejechać się tym cudownym autem. Jako, że jest z zagranicy, jeszcze bardziej chciałabym spełnić jego marzenie, aby zostawić dobre wspomnienie i wrażenia (zresztą mówi o sobie, że jest Polakiem i chce tu wrócić na stałe). Zgłaszam się więc do Państwa z pytaniem, czy istniałaby taka możliwość.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia !