tu bardziej liczy sie jakos, wazne ze4by te cut outy pochodzily dluzej niz miesiac..YoDa pisze:Są troche tanszi od QTP
Wydech
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- Koral
 - Forumowicz
 - Model: GT CS8 +500HP
 - Silnik: V8 4.6
 - Kontakt:

Re: Wydech
- YoDa
 - Forumowicz
 - Model: V6 3,7 2012
 - Silnik: V6 3.7
 - Kolor: Performance White
 - Kontakt:

Ma się rozumieć,  dlatego pytam czy ktoś używa  , chyba że bede królikiem i za rok się wypowiem czy działa jeszcze  

Oooh , nawet na allegro znalazłem, tylko nie wiadomo jaka firma.. http://moto.allegro.pl/electric-exhaust ... 81005.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Oooh , nawet na allegro znalazłem, tylko nie wiadomo jaka firma.. http://moto.allegro.pl/electric-exhaust ... 81005.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
- 

XerofaN
 - Forumowicz
 - Model: Pony
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: Tungsten Gray

mnie to ciekawi czy to nie popsuje niczego? bo ze dzwiek bedzie to uwierze ale jak z reszta? nie spadnie moc czy moment, albo cos innego nie wyjdzie? i jak z montazem? poza tym na przegladzie nie przyczepia sie do tego?

- 

caniggia
 - Stowarzyszenie MKP
 - Model: Mustang GT 4.6 Turbo
 - Kolor: satin silver

jak pojedziesz na zamkniętym to się nie przyczepią:) oczekiwać możesz spadku momentu na otwartym, wzrostu mocy na końcu.

- Sławek
 - Forumowicz
 - Model: GT 2009
 - Kolor: Ebony

Witam, po włączeniu zimnego silnika da się zaobserwować, że spaliny wypychają z układu wydechowego spore ilości wody.
Wydaje mi się, że dzieje się tak na skutek skraplania wilgotnego powietrza w układzie, ale na wszelki wypadek wolę spytać czy to normalne?
Filmik:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam

Wydaje mi się, że dzieje się tak na skutek skraplania wilgotnego powietrza w układzie, ale na wszelki wypadek wolę spytać czy to normalne?
Filmik:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
May the Horse be with you!
						- 

caniggia
 - Stowarzyszenie MKP

Napiszę w skrócie.
Kondensacja pary wodnej powstającej w komorze spalania a głównie woda powstająca z pracy katalizatora. Kondensacja następuje po zgaszeniu silnika gdy elementy się wychładzają.

Kondensacja pary wodnej powstającej w komorze spalania a głównie woda powstająca z pracy katalizatora. Kondensacja następuje po zgaszeniu silnika gdy elementy się wychładzają.
- Sławek
 - Forumowicz
 - Model: GT 2009
 - Kolor: Ebony

Dziękuję, liczyłem na to, że to jednak kondensacja.
Ulżyło mi, dzięki :-)
Pozdrawiam

Ulżyło mi, dzięki :-)
Pozdrawiam
May the Horse be with you!
Ktoś może posiada na zbyciu do 3.7 v6 2013-14 wydech roush.a lub wie gdzie to cudeńko kupic?

- 

caniggia
 - Stowarzyszenie MKP