mały zlocik
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
jutro powrzucamy nasze. było super!!! Zlot w pierwszej trójce mustangowych zlotów
Celibad, jesteś wielki.
Alfa, żyjesz?
Lajzard, Madasek, gdzie sie pogubiliście po drodze? Myślałem, że dłużej będziemy w czwórkę jechać.
Celi, kiepskie te zdjęcia wrzuciłeś
1/3 osób na zdjęciu zaledwie
Co tam jeszcze, za dużo się działo
Lizzard - nasz klubowy mistrz driftingu
Alfatech jednak się zdecydował na białe pasy na swoim GT.
I pozdrowienia dla ekipy 4x4.
Alfa, żyjesz?
Lajzard, Madasek, gdzie sie pogubiliście po drodze? Myślałem, że dłużej będziemy w czwórkę jechać.
Celi, kiepskie te zdjęcia wrzuciłeś
Co tam jeszcze, za dużo się działo
Lizzard - nasz klubowy mistrz driftingu
I pozdrowienia dla ekipy 4x4.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Już dojechaliśmy... w sumie to o 19ej byłem w domu. Dzięki celibad, jesteś znakomitym organizatorem i jeszcze lepszym gospodarzem! Chylę czoła przed Twoją gościnnością oraz Twoją osobą!
Ostatnio zmieniony 2009-07-27, 06:40 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
.::
my other ride is your mom
::.
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
nie ma to jak biale pasy ze srajtasmy (tylko dla pedalow) ;d;d
;p 
zlot super,zaluje ze w pt juz nie przyjechalem,ale sobota i niedziela to byl wypas
tutaj wkleilem zdjecia ze swojego aparatu
http://picasaweb.google.com/firebirdser ... 9347391618 jak widac na pierwszym foto V6 uzyczala sobie mocy od V8 co prawda elektrycznej no ale jednak
zlot super,zaluje ze w pt juz nie przyjechalem,ale sobota i niedziela to byl wypas
tutaj wkleilem zdjecia ze swojego aparatu
http://picasaweb.google.com/firebirdser ... 9347391618 jak widac na pierwszym foto V6 uzyczala sobie mocy od V8 co prawda elektrycznej no ale jednak
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Muszę to powiedzieć , zaskoczyliście mnie ... oczom nie wierzyłem ze przyjechało tylu forumowiczów we wspaniałych maszynach , nie byłem przygotowany
na taką ilość osób ... całe szczęście że pogodziliście się ze spaniem w pokojach wieloosobowych
troche pogoda nie dopisała , szczególnie na żwirowni ..... chciałbym podziekować Dance , Martuli i Tomkowi za pomoc , ekipie 4x4 za pokazanie swoich umiejętności w terenie , Andrzejowi za sędziowanie próby sprawnościowej , właścicielkom Misoni i Wam za przybycie .... Hans zrobił dużo fotek , może powrzucasz je na forum ...
... dzisiaj Madasek i Red Hornet zrobili nam miła niespodziankę i dojechali na próbę sprawnościową ..... zobaczyć auto Red Horneta - bezcenne , zresztą konik Madaska też niczego sobie .... buziaki
... dzisiaj Madasek i Red Hornet zrobili nam miła niespodziankę i dojechali na próbę sprawnościową ..... zobaczyć auto Red Horneta - bezcenne , zresztą konik Madaska też niczego sobie .... buziaki