Zastanawiam się ilu z was (posiadaczy mustangów) oferuje wożenie lub wypożyczanie swojego samochodu do ślubów lub okazji?
Pytam ponieważ sam jeszcze jakiś czas temu myślałem o tym, żeby z tego tytułu próbować sobie finansować zakup czegoś z poprzedniej generacji. Teraz plany mi się trochę zmieniły i mam też wątpliwości co do opłacalności takiego biznesu po godzinach jeśli miałby być głównym źródłem utrzymania/spłacenia samochodu.
Plany miałem dość konkretne, temat od strony biznesowej trochę rozeznałem, wiem gdzie czego brakuje i co można zrobić lepiej (albo w ogóle zrobić).
Nie specjalnie chcę rozbijać skarbonkę w banku i inwestować teraz w Mustanga (póki co jeszcze kończę studia i nie mam "wolności finansowej").
Dodatkowo teraz sprowadzane są już głównie starsze modele niż mnie interesują, a jak trafia się coś z V generacji, to jest to jakaś wyjątkowa/specjalna/limitowana seria i kosztuje 60k+
 kiedy mi starczyło by zwykłe 3.7 byle nie wyglądało jak kanciasty trabant
 kiedy mi starczyło by zwykłe 3.7 byle nie wyglądało jak kanciasty trabantNie mam też wiedzy specjalistycznej, więc ciężko będzie mi coś taniego sprowadzić i "ulepić"
 z tego coś ładnego (aczkolwiek jeszcze się nad tym zastanawiam).
 z tego coś ładnego (aczkolwiek jeszcze się nad tym zastanawiam).I tu pojawia się moja propozycja, żeby nawiązać współpracę
 . Nie przemyślałem jeszcze na jakich dokładnie zasadach, bo też nie wiem dokładnie jakie są realne koszty takiej podwózki do ślubu konkretnym egzemplarzem (spalanie + jakiś % lub ‰ kosztów serwisowania/ubezpieczenia).
. Nie przemyślałem jeszcze na jakich dokładnie zasadach, bo też nie wiem dokładnie jakie są realne koszty takiej podwózki do ślubu konkretnym egzemplarzem (spalanie + jakiś % lub ‰ kosztów serwisowania/ubezpieczenia). Prawdopodobnie na start żeby zdobyć rynek z kimś kto będzie chciał zostać później w temacie korzystne byłoby dla wszystkich robienie tego po kosztach żeby się wspólnie wybić. Na pewno pierwszą współpracę chciałbym nawiązać w okolicy Warszawy, bo ten biznes niestety wymaga żeby być na miejscu.
Finalnie chciałbym mieć firmę pośredniczącą i działającą legalnie i globalnie tak, aby ktokolwiek mógł sobie dorobić, a klienci żeby mieli z czego wybierać
 .
 . Nie chcę, żeby to było traktowane jako wiążące, na razie chcę dowiedzieć się głównie ilu z was świadczy takie usługi (formalnie lub po znajomości) i ile osób skorzystało by z takiej opcji dorobienia sobie na swoim Mustangu / pokazania się ludziom ze swoim konikiem za pieniądze.
Wiele uwag już słyszałem, chętnie usłyszę więcej, ale najchętniej usłyszę aprobatę i chęci do współpracy.
Zapewne bez względu na to czy ktoś się tu odezwie czy nie, to coś w tym kierunku zrobię, więc jeśli ktoś po jakimś czasie odkopie wątek, to proszę śmiało pisać.

szanuję, ale póki co nie dysponuję takimi środkami stąd też skłaniam się ku współpracy.
 szanuję, ale póki co nie dysponuję takimi środkami stąd też skłaniam się ku współpracy.

ani nikt, kto się tu udziela)
 ani nikt, kto się tu udziela)