Jacek prosi o coś, co zajmie wam 5 min. Sam pracuje nad imprezą przez miesiące, abyście mogli przyjechać na gotowe i świetnie się bawić. Wiem coś o tym.

To nie przedszkole, wszyscy jesteście dorośli.

Chyba że się mylę.

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, Sylwester66, celibad, Przemek64, horse, Sylwester66
Dziękuję Przemku...Przemek64 pisze:Koledzy i Koleżanki wypadało, by uszanować wysiłek Jackaktóry ogarnia całą imprezę.
Jacek prosi o coś, co zajmie wam 5 min. Sam pracuje nad imprezą przez miesiące, abyście mogli przyjechać na gotowe i świetnie się bawić. Wiem coś o tym.![]()
To nie przedszkole, wszyscy jesteście dorośli.
Chyba że się mylę.
Madzia zawsze czujnamdziak pisze: ps. tak mi sie rzucilo w oczy - Xwili jest 2x na liscie pokoi
Ka3u7 pisze:Panie i panowie witam chciałbym was bardzo poznać ale niestety nie mogę dojechać do Pszczyny będę mógł wpaść do Ustronia tylko potrzebuje namiary na kogoś kto mnie wprowadzi bo nie będę jeździł po całym Ustroniu serdecznie pozdrawiam dziękuję
mdziak jest w od piątku w Kolejarzu... Jak ktoś chce to mogę spróbować załatwić jeszcze nocleg z piątku na sobotę w cenie 105zł/osobaRAFAŁ (GROSZEK) pisze:kto przyjeżdża w piątek i gdzie ?
Wszystkie sprawy związane z płatnościami będę rozwiązywał na miejscu OSOBIŚCIE...mdziak pisze:wydaje mi sie, ze poczatkowo byla infomacja, ze wpisowe 50 pln ma byc placone na miejscu gotowka, stad moje nizsza wplata
Jacek daj prosze znac czy mam doplacic na konto MKP czy gotowka na zlocie
ps. tak mi sie rzucilo w oczy - Xwili jest 2x na liscie pokoi