nie mialem pojecia, ze bedzie tak genialnie. Przemek - pelna profeska w kazdym calu. Dzieki wszystkim za przyjecie do grona stajennych z otwartymi ramionami ode mnie i od Karolki
 nie mialem pojecia, ze bedzie tak genialnie. Przemek - pelna profeska w kazdym calu. Dzieki wszystkim za przyjecie do grona stajennych z otwartymi ramionami ode mnie i od Karolki  jedyny minus - przez Tomtoma i jego namawianie na mody i, ze nie powinno sie nie upalac kapci, bede teraz potrzebowal bardzo duzo piniedzy
 jedyny minus - przez Tomtoma i jego namawianie na mody i, ze nie powinno sie nie upalac kapci, bede teraz potrzebowal bardzo duzo piniedzy 
PS. Nick na forum Dushnik jest luzna mutacja oryginalnej ksywy przyjetej kupe lat temu brzmiacej po prostu Duch, ale takich bylo kilku na forum wiec wyszlo jak wyszlo. Reasumujac Mateusz "Duch" Chrzanowski

Dzieki raz jeszcze i do zobaczenia, mam wielka nadzieje, ze rychlego

, obsługa i organizacja 100 / 10.   Ja wszystkim zalecam
, obsługa i organizacja 100 / 10.   Ja wszystkim zalecam   

Moje dziewczyny mocno się wkręciły w strzelanie i przy okazji odkryły w sobie nowe talenty
 Moje dziewczyny mocno się wkręciły w strzelanie i przy okazji odkryły w sobie nowe talenty  

było super, dziękujemy
 było super, dziękujemy