Tak swoją drogą to na to nie wpadłem, ponieważ są oby dwa oryginalnymi kluczykami Mustanga z tym, że jeden jest używany a drugi nie.
MY KEY jak to wyłączyć?
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
julsan
- Młodszy Forumowicz
- Model: V generacja
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: bordowy
Re: MY KEY jak to wyłączyć?
OK to jaka jest dalsza procedura? Co mam zrobić żeby to cholerstwo skasować (mykey nie samochód
)?
Tak swoją drogą to na to nie wpadłem, ponieważ są oby dwa oryginalnymi kluczykami Mustanga z tym, że jeden jest używany a drugi nie.
- sad
- Forumowicz
- Model: 2011 Shelby Conv
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: kona blue metallic
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Drugi kluczyk trzeba wykasować i zaprogramować jeszcze raz jako drugi (nie jako kopia).
-
julsan
- Młodszy Forumowicz
OK to już zaczynam mieć pewną jasność sytuacji. Czy może ktoś z kolegów ma wiedzę gdzie taką operację można wykonać w Łodzi lub okolicach i jaki to może być przybliżony koszt?
-
julsan
- Młodszy Forumowicz
Panowie jesteście wielcy. Faktycznie jest to klon. Wczoraj wyciągnąłem drugi kluczyk z szuflady i jak mu się dokładniej przyjrzałem okazało się, że jest to zamiennik 
Faktycznie muszę jechać je przekodować.
Dziękuję wszystkim za pomoc
Pozdrawiam
Faktycznie muszę jechać je przekodować.
Dziękuję wszystkim za pomoc
Pozdrawiam