w tym (od 13.10) lub następnym tygodniu - będę wiedział w poniedziałek/wtorek - udaję się na Florydę celem nabycia Mustanga '65-'70, preferując '69 (i nie z powodu skojarzeń, tylko budy).
jeżeli ktoś jest zainteresowany tym, abym ewentualnie znalazł i wysłał coś (w sensie samochód of kors) również dla niego, jestem otwarty na propozycje.
generalnie mam pewne doświadczenie w imporcie samochodów z US, zabytki sprowadziłem jak dotąd 3 (73 Cadillac Sedan de Ville, 69 Buick Riviera, 65 Ford Galaxie) i ogólnie rzecz ujmując można na mnie polegać, co postaram się zainteresowanym jakoś udokumentować

moja propozycja jest taka, że jestem w stanie znaleźć samochód lub obejrzeć wskazany przez Was, przesłać kompletny materiał filmowo/zdjęciowo/diagnozujący i ewentualnie zrealizować zamówienie, jeżeli wszystko będzie ok. wolałbym nie wyjeżdżać poza granice Florydy.
fee za przysługe - do ustalenia, jestem otwarty na propozycje, gdyż i tak jadę. na pewno nie jestem zainteresowany braniem ryzyka kasowego na siebie (czyli, że ja zapłacę i ściągnę, a odbierający decyduje się w Polsce po dotarciu do portu). generalnie temat również do ustalenia.
shipping następowałby z Jacksonville (niedrogo do Europy stamtąd dość), preferuję i polecam firmę Schumacher Cargo.
anyone? jeśli tak - pls o e-mail mehowhow@gmail.com
aha - jestem z Wwy.
pozdr,
Michal