toplista do mustanga ;)
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Hmmm... Metallica... Oczywiście "Whisy in the jar" (Whisky w dzbanie), ten kawałek to potężna dawka pozytywnej energii. Polecam i zalecam słuchać na full z dobrym, głębokim basem
. Dobrze jest, zapoznać się z tekstem (tradycyjna piosenka Irlandzka o charakterze awanturniczym), co potęguje doznania.
Samotny Wilk
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Progrock lub jak kto woli Artrock to też kopalnia, zwłaszcza na dalekie trasy. Jeśli ktoś lubi spokojny wstęp, a potem ostre podkręcenie, to:
Z młodych kapel - pendragońskie klimaty na spokojną jazdę:
na ostrzejszą (szczególnie od fragment od 2:47):
stary YES (nie wszyscy to zniosą
) :
[yt][/yt]
nowszy YES (nie znalazłem na youtube):
http://listen.grooveshark.com/#/song/Mind_Drive/1574214
Jethro Tull:
Budgie:
stary King Crimson:
[yt][/yt]
nowszy:
można wyliczać długo...
Z młodych kapel - pendragońskie klimaty na spokojną jazdę:
na ostrzejszą (szczególnie od fragment od 2:47):
stary YES (nie wszyscy to zniosą
[yt][/yt]
nowszy YES (nie znalazłem na youtube):
http://listen.grooveshark.com/#/song/Mind_Drive/1574214
Jethro Tull:
Budgie:
stary King Crimson:
[yt][/yt]
nowszy:
można wyliczać długo...
-
paytoplay
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
własnie ogladam californication i leciał ten kawalek:
... 11&index=0
do jazdy może nie jest on idealny, ale przypomniałem sobie o kilku fajnych kawałkach które Ci goście nagrali.
Może riffy, teksty i solówki nie są zbyt skomplikowane, ale niektóre są naprawdę mocne - to troche do mustanga pasuje![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
moim ulubionym hitem jak jeszcze kiedys gralem na garach było to
... 11&index=0
... 11&index=0
do jazdy może nie jest on idealny, ale przypomniałem sobie o kilku fajnych kawałkach które Ci goście nagrali.
Może riffy, teksty i solówki nie są zbyt skomplikowane, ale niektóre są naprawdę mocne - to troche do mustanga pasuje
moim ulubionym hitem jak jeszcze kiedys gralem na garach było to
... 11&index=0
Bart
-
paytoplay
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
jeszcze jedno mi sie przypomnialo - może to troche zamulac na tle powyzszych kawalków - ale jest listopad i ciagle stoje w korkach wiec trzeba sluchac czegos co pozwoli sie czlowiekowi uspokoic ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
cala plyta jest fajna, film, chociaż niby na faktach, ale trochę naiwny tez polecam. Eddiego Veddera nigdy specjalnei nei lubiłem bo śpiewa "na Jelcza" ale ten soundtrack jest naprawdę niezły
( albo juz tak zdziadziałem ...
)
cala plyta jest fajna, film, chociaż niby na faktach, ale trochę naiwny tez polecam. Eddiego Veddera nigdy specjalnei nei lubiłem bo śpiewa "na Jelcza" ale ten soundtrack jest naprawdę niezły
Bart