Bardzo proszę Was koledzy i kolezanki o pomoc. Jak wiecie Celibad wrócił ostatnio z kolejnej swojej wyprawy z nowymi pomysłami ( jak zwykle zreszta ) i nie byłoby w tym nic dziwnego w sumie... ale tym nowym pomysłem ma byc................... tatuaż Mysle sobie zwariował !! upał mu zaszkodził !! ale nie.... minął tydzien a on nadal chce tatuaż Pytam go gdzie zatem ma byc to ze tak to nazwe dzieło sztuki ? na ramieniu ? nodze ? wyobrazcie sobie ze chce na klacie czy jak to sie zwie Jeszcze nie wie co to ma byc... stwierdziłam ze mu pomogę w znalezieniu czegoś ciekawego. Zapodałam temat mustanga znaczy przód po metamorfozie ale jest prawdopodobieństwo ze jesli Celiemu cos przypedzie tu i ówdzie to mu się maska moze nie domykac Jako ze Forum Mustanga jest skupiskiem ludzi którzy w znacznej większości mają wyrafinowany gust zwracam sie z prośbą o pomoc. Moze widziałeś/aś cos ciekawego co mogło by pomoc Celibadowi w podjęciu decyzji. Jeśli tak to prosze o pomoc w tej sprawie. Z góry dziekuje za wszystkie rysunki linki i propozycje
Kaes !! czyś TY oszalał ? to ma być na ramie , a nie na klate ... jak ja bedę wyglądał z taką dziaraną klatą ? .............. jak dres kóżwa
spójrz na mojego avatara i dopasuj
"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"
Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.