Małe spotkanie Śląsk ??
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- 

luck1987
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: Convertible
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: Gold
 - Kontakt:

Małe spotkanie Śląsk ??
Witam 
Chciałem wyjść z pomysłem małego spotkania na Śląsku, co wy na to ?? Kto by może się spotkać w przyszła sobotę to proszę o wpis w tym temacie. Miejsce się ustali w dalszym terminie. Pozdrawiam
P.S spotkanie przy najmiej w moim przypadku jest zależne od pogody. W deszcz nie wyciągam mojego Mustanga.

Chciałem wyjść z pomysłem małego spotkania na Śląsku, co wy na to ?? Kto by może się spotkać w przyszła sobotę to proszę o wpis w tym temacie. Miejsce się ustali w dalszym terminie. Pozdrawiam
P.S spotkanie przy najmiej w moim przypadku jest zależne od pogody. W deszcz nie wyciągam mojego Mustanga.
- cesiek46
 - Forumowicz
 - Model: GT/CS Vortech HO
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: Czarny

Witam.
Ja mieszkam w Będzinie więc niedaleko.
Wiem że 2 osoby posiadające mustangi mieszkają 15 minut drogi ode mnie.
Ostatnio byliśmy w Kielcach i będziemy się zgadywać na jakieś mniejsze spotkanie.
Niestety w przyszłym tygodniu mam urlop i wyjeżdżam na tydzień ale potem możemy się gdzieś spotkać i zrobić sobie przejażdżkę.

Ja mieszkam w Będzinie więc niedaleko.
Wiem że 2 osoby posiadające mustangi mieszkają 15 minut drogi ode mnie.
Ostatnio byliśmy w Kielcach i będziemy się zgadywać na jakieś mniejsze spotkanie.
Niestety w przyszłym tygodniu mam urlop i wyjeżdżam na tydzień ale potem możemy się gdzieś spotkać i zrobić sobie przejażdżkę.
- Stachu_xjr
 - Forumowicz
 - Model: GT 2016
 - Silnik: V8 5.0