Kto jeździ Mustangiem zimą i z jakim skutkiem
- 

Alexander25
 - Forumowicz
 - Model: 302HO 1994 rok
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: sapphire blue
 - Kontakt:

ja jezdzilem spokkojnie rok temu a i tak mi w auto dwa razy przydzwonili. Nie jezdze teraz obydwoma 3.8 i GT stoja teraz w garazu . Zima jezdze taurusem gl z 1992 taurusem sho z 1995 i focusem zx4 z 2005ego nie chodzi mi tu o przedni naped a o to ze nie zal jak ktos przywali:)
Niedlugo bedzie pieknie brzmiace V8 zamiast mustangow i tez bedzie zima stac:)

Niedlugo bedzie pieknie brzmiace V8 zamiast mustangow i tez bedzie zima stac:)
302 HOooooo
						- Olaf
 - Forumowicz
 - Model: GT 2005
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: królewski błękit : )
 - Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Ja poprzednią zime przejeżdziłem na letnich oponkach ale teraz te sk....ny na moim osiedlu w W-wie już w ogóle nie odśnieżają chyba bo lód taki się zrobił, że nie jestem w stanie wyjechać z miejsca parkingowego (na skos pod górę lodowicha). Więc od poniedziałku jeżdze taksówką do pracy (niedaleko, więc spoko : )

- smerf
 - Forumowicz
 - Model: Ford Mustang GT/1995r/silnik 5.0L/automatic
 - Silnik: inny V8
 - Kolor: czerwony
 - Kontakt:

Galeria zdjęć  http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
						- lowrider
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: FORD MUSTANG GT 2005
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: srebrny
 - Kontakt:

To już trzecia zima mustangiem, mieszkam w miejscu gdzie nie odśnieżają nigdyyyyy!!!! i jest masakra poprostu co roku... i powiem jedno! jestem jedyną osobą która wyjeżdża z osiedla jak dowali śniegu... mam opony michelinki z traktorem i jest naprawdę rewelka! mustang jest bardzo ciężki ogólnie, dociska go do ziemi a na dużym śniegu wyłączam TCSaby nie zdusił przy poślizgu i idę jak zły... na asfalcie natychmiast TCS powaca w stan początkowy i ostrożnie z niewielkim gazem śmigam wszędzie.. Dziwie sie tym ktorzy odstawiaja mustangi na zimę, przeciez to sama frajda i jedyny bezpieczny wstep dla osob ktore chca się czegokolwiek nauczyć przy jezdzie bokami.. przecież jak polecę to w zaspę a nie do rowu lub w krawężnik felgą ;D Pozdro!

- Magic
 - Forumowicz
 - Model: RTR 2012
 - Silnik: V6 3.7
 - Kolor: BLACK
 - Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
 - Kontakt:

oj Nemax nie narzekaj łańcuchy fajne masz... co do łańcuchów to taka drobna ciekawostka bo może nie wszyscy na to nie wpadną w razie zakopania można dla wygody lewarkiem podnieść auto jak już się zakopie by łańcuchy założyć tylko wiadomo 100% ostrożności bo jednak lewarek będzie na miękkim gruncie ale da się bez problemu podnieść, ewentualnie można jakąś deskę wozić by podłożyć.
co do jazdy zimą rumakiem to fakt bez szpry to trochę kiepska opcja, w tamtą zimę jeździłem bez niej i były częste problemy z ruszeniem na lodzie teraz ciągnie bez problemów ale i tak na tył dobre oponki i bez przesadnej szerokości.

co do jazdy zimą rumakiem to fakt bez szpry to trochę kiepska opcja, w tamtą zimę jeździłem bez niej i były częste problemy z ruszeniem na lodzie teraz ciągnie bez problemów ale i tak na tył dobre oponki i bez przesadnej szerokości.