Prosiłem żebyś filmik nagrał jak migają te Twoje
spotkanie z policją
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
[quote:fd0c4eb29b="kaes"]Czyli - napiszcie w skrócie co trzeba mieć zrobione w Mustangu żeby się policja nie przypieprzyła? Myślałem, że przeróbka tylnych świateł wystarczy, ale z tego co czytam to nie
[/quote:fd0c4eb29b]
Nawet jak juz przerobisz te tylne światła i przednie ( pytanie tylko czy świadomość jazdy poklejonym kucykiem Cię bawi..?), niebedziesz miał przyciemnianych szyb ( dla ciekawostki: nawet przednia oryginalana czysta szyba niespełnia normy europejskiej - coś 63% ma), to i tak jeden tuman z drugim wkońcu Cię złapią i za coś doj***ą, bo masz a oni nie.. pała to pała. Ja mam swiatła wszystkie oryginalne, szyby dark limo tint, w przeciagu prawie 4 lat jak jeżdże tym autem zabierano mi dowód z 5 razy.. jak nie lampy to szyby i tak w kółko.. mam znajomego na stacji przeglądowej i problemu nie mam , dziś mi zabierają pare złotych za przegląd uzupełniajacy, papier do ręki, jeszcze pale fajkę z kumplem i do urzedu po odbiór ( teraz już nawet opłaty za znaczek nie ma:> ). Zawsze są opcje.. albo niekupuj takiego auta, albo przerabiaj wierć, klej naklejki i inną tandete, albo bądz "z polski"
Nawet jak juz przerobisz te tylne światła i przednie ( pytanie tylko czy świadomość jazdy poklejonym kucykiem Cię bawi..?), niebedziesz miał przyciemnianych szyb ( dla ciekawostki: nawet przednia oryginalana czysta szyba niespełnia normy europejskiej - coś 63% ma), to i tak jeden tuman z drugim wkońcu Cię złapią i za coś doj***ą, bo masz a oni nie.. pała to pała. Ja mam swiatła wszystkie oryginalne, szyby dark limo tint, w przeciagu prawie 4 lat jak jeżdże tym autem zabierano mi dowód z 5 razy.. jak nie lampy to szyby i tak w kółko.. mam znajomego na stacji przeglądowej i problemu nie mam , dziś mi zabierają pare złotych za przegląd uzupełniajacy, papier do ręki, jeszcze pale fajkę z kumplem i do urzedu po odbiór ( teraz już nawet opłaty za znaczek nie ma:> ). Zawsze są opcje.. albo niekupuj takiego auta, albo przerabiaj wierć, klej naklejki i inną tandete, albo bądz "z polski"
You can never have too much power, just not enough traction.
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Kurna ja dziś miałem ciepło, miśki za mną jechały, a ja na czerwono migam... Ale szcześliwie jakoś dali sobie spokój
Chyba trzeba coś z tym zrobić, bo to stresujące bardzo się robi.
Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
- Little Pony
- Forumowicz
- Little Pony
- Forumowicz
Tak, uwielbiam takie klimaty 
A tak na poważnie. Nie jestem zdecydowany na wymiane lamp typu EU. Moze jestem zboczony, ale kręci mnie niezmiernie, jak z tyłu świecą się trzy pozycje na stronę.
Dlatego mam chytry plan, aby w to miejsce:
[img:47e190aa9f]http://img371.imageshack.us/img371/8283 ... tojpu1.jpg[/img:47e190aa9f]
Kłopot jest taki, że trudno to zrealizować. Trzebaby było się na tym znać i mieć chęci, ja mam tylko chęci. W środek się nic nie wsadzi, bo tam śruba mocująca. Tym sposobem rozwiązemy wszystko - pozycje świeca jak oryginał i jest kierunek jak się patrzy. Myslałem, żeby jakis moduł LED tam wsadzić, ale to trzeba znać jego rozmiar, a weź się tego dowiedz od sprzedawcy allegro - żaden mi nie odpowiedział...
Jak nie to w ostateczności wsadze to, ale bardzo bym nie chciał... Dlatego też tyle to trwa.
[img:47e190aa9f]http://www.nicedeals.co.uk/images/ford- ... ghts-a.gif[/img:47e190aa9f]
A tak na poważnie. Nie jestem zdecydowany na wymiane lamp typu EU. Moze jestem zboczony, ale kręci mnie niezmiernie, jak z tyłu świecą się trzy pozycje na stronę.
[img:47e190aa9f]http://img371.imageshack.us/img371/8283 ... tojpu1.jpg[/img:47e190aa9f]
Kłopot jest taki, że trudno to zrealizować. Trzebaby było się na tym znać i mieć chęci, ja mam tylko chęci. W środek się nic nie wsadzi, bo tam śruba mocująca. Tym sposobem rozwiązemy wszystko - pozycje świeca jak oryginał i jest kierunek jak się patrzy. Myslałem, żeby jakis moduł LED tam wsadzić, ale to trzeba znać jego rozmiar, a weź się tego dowiedz od sprzedawcy allegro - żaden mi nie odpowiedział...
Jak nie to w ostateczności wsadze to, ale bardzo bym nie chciał... Dlatego też tyle to trwa.
[img:47e190aa9f]http://www.nicedeals.co.uk/images/ford- ... ghts-a.gif[/img:47e190aa9f]
Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
[quote:2df01d88cc="Little Pony"]
[/quote:2df01d88cc]
Znaczy kręci Ciebie to, że ci którzy pomykają za Tobą deklamują: "Kuźwa ale bryka i jeszcze te potrójne pozycyjne na stronę a ja mam tylko jedną lampkę i to jeszcze w fabii..."
[/quote:2df01d88cc]
Znaczy kręci Ciebie to, że ci którzy pomykają za Tobą deklamują: "Kuźwa ale bryka i jeszcze te potrójne pozycyjne na stronę a ja mam tylko jedną lampkę i to jeszcze w fabii..."
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
- Little Pony
- Forumowicz
-
Thomas
- Model: Mustang GT premium 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarna czerń
- Kontakt:
A ja to walę. Śmigam po Warszawie i to nie raz przed policją i nic. No i oby tak dalej. Ostatnio jadę "konno" a tu z boku ktoś mi trąbi, patrzę policja. A miły człowiek w granatowym mundurze: Proszę włączyć światła, zapiać pasy i przestać rozmawiać przez komórkę. motyla noga brakowało by jeszcze życzył mi Wesołych Świąt 
A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek
[quote:3fc760d726="Thomas"]A ja to walę. Śmigam po Warszawie i to nie raz przed policją i nic. No i oby tak dalej. Ostatnio jadę "konno" a tu z boku ktoś mi trąbi, patrzę policja. A miły człowiek w granatowym mundurze: Proszę włączyć światła, zapiać pasy i przestać rozmawiać przez komórkę. motyla noga brakowało by jeszcze życzył mi Wesołych Świąt
[/quote:3fc760d726]
Czy Ty chcesz żebym się udusił własnym papierosem???
Czy Ty chcesz żebym się udusił własnym papierosem???
[quote:031e8bca4e="Little Pony"]Chciałbym po prostu, zeby Stang wygladal oryginalnie i był zgodny z przepisami. Chyba, że znasz inną metodę, aby to osiągnąć?[/quote:031e8bca4e]
Taka opcja nie istnieje, a ja nienawidzę cięcia, klejenia, dopasowywania, dłubania, przeciekania, acetonu, krzywego, mam oryginały inaczej
Taka opcja nie istnieje, a ja nienawidzę cięcia, klejenia, dopasowywania, dłubania, przeciekania, acetonu, krzywego, mam oryginały inaczej
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
[quote:214a1ba30b="Little Pony"]Tak, uwielbiam takie klimaty 
[url=http://img371.imageshack.us/img371/8283 ... g:4j6zqig4]Obrazek[/url:4j6zqig4]
[url=http://www.nicedeals.co.uk/images/ford- ... f:4j6zqig4]Obrazek[/url:4j6zqig4][/quote:214a1ba30b]
Nad tym samym się zastanawiam od pewnego czasu
znam nawet kogoś kto by mi to ładnie wyciął, w końcu teraz też mam wycinane
Powiem Ci że mi też brak 3 pozycji
[url=http://img371.imageshack.us/img371/8283 ... g:4j6zqig4]Obrazek[/url:4j6zqig4]
[url=http://www.nicedeals.co.uk/images/ford- ... f:4j6zqig4]Obrazek[/url:4j6zqig4][/quote:214a1ba30b]
Nad tym samym się zastanawiam od pewnego czasu
znam nawet kogoś kto by mi to ładnie wyciął, w końcu teraz też mam wycinane
Powiem Ci że mi też brak 3 pozycji
- Little Pony
- Forumowicz