plan: purist, nie myśleć o tym jak rujnuje klasyczny mustang ale zachowuje się. Patrząc na pierwsze zdjęcia, ile mogliśmy kupić kawałek gówna i przywrócił go? Samochód ten zostanie zbudowany z wszystkich rzeczy, nowoczesny samochód, ale z pięknym opakowaniu. Chcę zrobić ten samochód 1 / 4 biegi, wyścigi drogowe, umieścić go w car show, należy przyjąć ją na kolację, pójść na 3000 km przelotu i niech babcia go do kościoła w niedzielę
Wizja: ładny przywrócony 67 fastback jest wart około $ 35 000 .nice fastback pro-turystycznych jest wart $ 90 000 do $ 275 000. Chciałbym własne $ 100 000 samochodów . Będzie wtryskiwanego paliwa, pełne opcje zasilania, hamulce tarczowe cobra 2003, IRS, ABS, około 500 KM. Będzie ona miała kilka Shelby, trochę Eleanor a niektóre z moich pomysłów. Będzie to ciemny niebieski z nowego Shelby z białymi paskami
Na początku: Kupiłem 67 w 1997 r. na 3000 dolarów. Zostawiłem go, dopóki nie dostał starszy i głupi i postanowiłem kupić nowszy samochód, i wyciąć dwa i zrobić jeden. Kupiłem 1995 w pełni załadowany thunderbird za 700 dolarów
tyle historii, przejdźmy do zdjęć. Uwaga: puryści mogą nie chcieć patrząc na zdjęcia. Dla każdego, kto zastanawia się, jak to jest przecięte drogie klasyczny samochód: trochę przerażające, ale dużo zabawy! Zrobiłem pracę w stodole znajomość z jego pomocy. Wygląda na to, to tylko cięcie ale dopiero kilka dni planowania, pomiaru i uzyskanie samochody gotowy do operacji.
samochody
niech cięcia zacząć. Uwaga: purystów może chcieć odwrócić wzrok