Horse Nie piłeś? Wypij za to!celibad pisze: Horse nie pisz kiedy robie Ci lodzika bo robisz bledy;)))
III Ogólnopolski Zlot Mustangów - Relacja
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: III Ogólnopolski Zlot Mustangów - Relacja
.::
my other ride is your mom
::.
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Jejku jak Wam dobrze było !! Też chciałem troche adrenaliny ale kręgosłup mi wysiadł i dopiero teraz odzyskuje przytomnośc hehe, kurcze to musiało być niesamowite tak przejechać całą grupą po Poznaniu. Nie no zły jestem że nie byłem

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
strasznie żałuje, że mnie nie było, ale ostro pracuję na swojego klasyka 
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Właśnie dochodzę do siebie , przesadziłem z % a i adrenalina na torze stężenie miała ogromne, wyciskałem z mojej V6 wszystko co miała do zaoferowania, oponki hmmmm poczułem ich maksymalną przyczepność i zapach a no i kiedyś były nowe.
Pluzz foty rewelka , a za film twojego autorstwa na mojej kamerce wielkie dzięki
, mam nadzieję że na miejscu pasażera przekazałem kilka niezapomnianych chwil Tobie jak i całej rodzince Celiego z wami na pokładzie przyczepność zwiększyła się kilkakrotnie
Sonia pewnie ma zakwasy hiiiiiii
Wielkie dzięki wszystkim pozytywnie zakręconym za spotkanie i super zabawę !!!!!!!!!!!!!
Pluzz foty rewelka , a za film twojego autorstwa na mojej kamerce wielkie dzięki
Wielkie dzięki wszystkim pozytywnie zakręconym za spotkanie i super zabawę !!!!!!!!!!!!!
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Ja tez dziękuje, było super! Dotad nie wiedziałem, ze mój Mustang może mieć tyle przyczepnosci;) druga rzecz jaka pamietam to wskazówka predkosciomierza mijajaca ostatnie cyfry na tarczy i dalej w dół, super uczucie! Podobno coś mi się grzalo w aucie ale tego już nie pamietam, zreszta co się dziwić gdy atmosfera taka gorąca;-)
Dziękuje wszystkim za świetna imprezę, wiwat organizatorzy!!!
muarah
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Muarah twój smród czułem, był w moich pęcherzykach płucnych, jechałem przez pewien czas za Tobą, i byłem zdumionymuarah pisze:Ja tez dziękuje, było super! Dotad nie wiedziałem, ze mój Mustang może mieć tyle przyczepnosci;) druga rzecz jaka pamietam to wskazówka predkosciomierza mijajaca ostatnie cyfry na tarczy i dalej w dół, super uczucie! Podobno coś mi się grzalo w aucie ale tego już nie pamietam, zreszta co się dziwić gdy atmosfera taka gorąca;-)
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
My również chcielibyśmy podziękować wszystkim za świetną imprezę i możliwość spotkania się z fanatastycznymi ludźmi. Było super i tylko szkoda, że... już było, a następny zlot dopiero za rok.
Mamy słaby dostęp teraz do sieci, ale te zdjęcia z zamieszczonych które udało się nam obejrzeć - super.
Nasze zdjęcia prawdopodobnie wrzucimy dopiero po powrocie do domu, a filmy to już na pewno (sorry Alustar, potrzebna jest selekcja) - jest ich b.dużo i jest z czego wybierać. Wszyscy, którzy byli ze mną w grupie środkowej są nagrani z przodu i z tyłu. Chłodnemu oku kamery nic nie umkneło i dzięki temu po pobieżnym przejrzeniu niektórych filmików, zauważyłem że nagrało się m.in. :
- wywijanie Stanga232,
- Killer przyglądający się z bliska fakturze bandy,
- odgłosy z mojej kabiny a konkretnie taka mniej więcej rozmowa:
(słychać szum, szuranie i inne podejrzane dźwięki)
JA
- Weźmiesz go(*)?
UROCZA TOWARZYSZKA - nie żona
- Wezmę go między nogi. Spoko, dam radę.
Ogólnie nagrało się więcej takich "kwiatków", które trzeba będzie poddać cenzurze, bo wyrwane z kontekstu jeszcze zaczną żyć swoim życiem.
Podsumowując - da się z tych filmików złożyć coś ciekawego, ale to już zadanie dla Alustara, który się zadeklarował hyhy...
(*) - żeby nie było, chodzi o kask w tej wypowiedzi, który walał się na wszystkie strony na tylnych siedzeniach.
Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich - było super!

Nasze zdjęcia prawdopodobnie wrzucimy dopiero po powrocie do domu, a filmy to już na pewno (sorry Alustar, potrzebna jest selekcja) - jest ich b.dużo i jest z czego wybierać. Wszyscy, którzy byli ze mną w grupie środkowej są nagrani z przodu i z tyłu. Chłodnemu oku kamery nic nie umkneło i dzięki temu po pobieżnym przejrzeniu niektórych filmików, zauważyłem że nagrało się m.in. :
- wywijanie Stanga232,
- Killer przyglądający się z bliska fakturze bandy,
- odgłosy z mojej kabiny a konkretnie taka mniej więcej rozmowa:
(słychać szum, szuranie i inne podejrzane dźwięki)
JA
- Weźmiesz go(*)?
UROCZA TOWARZYSZKA - nie żona
- Wezmę go między nogi. Spoko, dam radę.
Ogólnie nagrało się więcej takich "kwiatków", które trzeba będzie poddać cenzurze, bo wyrwane z kontekstu jeszcze zaczną żyć swoim życiem.
Podsumowując - da się z tych filmików złożyć coś ciekawego, ale to już zadanie dla Alustara, który się zadeklarował hyhy...
(*) - żeby nie było, chodzi o kask w tej wypowiedzi, który walał się na wszystkie strony na tylnych siedzeniach.
Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich - było super!
http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;
-
alski
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Po Torze wyłączyłem ogrzewanie w domu...wystarczyło otworzyć maskę
Nadeszła nowa technologia! Nie do dostania w K100-ramie
"O szczęście niepojęteeeeee, muuuuustaaaang proooowaaaadziiiiiiii mnieeeee" - tak spiewaliśmy z Tomaho.
Wam również za zacną atmosferę, niewyspanie, bigos Tusi, sałatkę Misi, Andronikowi za powroty do garażu, Kozatemu za asystę, Evelinie za spokój
, Darentemu za linki, itd, itd, nooooo i dzięki za wszyskie komplety kół które porzuciliście u mnie w garażu
Allegro będzie na bogato!!!

Nadeszła nowa technologia! Nie do dostania w K100-ramie
"O szczęście niepojęteeeeee, muuuuustaaaang proooowaaaadziiiiiiii mnieeeee" - tak spiewaliśmy z Tomaho.
Wam również za zacną atmosferę, niewyspanie, bigos Tusi, sałatkę Misi, Andronikowi za powroty do garażu, Kozatemu za asystę, Evelinie za spokój
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
- Sonia
- Młodszy Forumowicz
- Model: My Little Pony
- Kolor: Fioletowy
Sonia jeszcze nie doszła do siebie
Ja też dziękuje wszystkim za spotkanie
Ono z Anią , Hors z Gonger... juz wiecej z wami nie pije bo mnie Celibad do pokoju nie wpusci
Będzin...ty na trzezwo jestes bardziej zakrecony niz po pijaku
No i Karol..... znamy sie juz tyle lat a ty dopiero teraz sie przed nami otworzyłes
Pokój 242 ,255, 240, gdzie sa reczniki ??!!

Sonia jeszcze nie doszła do siebie
Ja też dziękuje wszystkim za spotkanie
Ono z Anią , Hors z Gonger... juz wiecej z wami nie pije bo mnie Celibad do pokoju nie wpusci
Będzin...ty na trzezwo jestes bardziej zakrecony niz po pijaku
No i Karol..... znamy sie juz tyle lat a ty dopiero teraz sie przed nami otworzyłes
Pokój 242 ,255, 240, gdzie sa reczniki ??!!
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Alaski mierzyłeś może czas okrążeń tak z ciekawości ile nam brakuje
do rekordu ustanowionego przez Roberta Kubice,
bo kuleczek narobiłeś.... a za tobą było ciężko nadążyć zwłaszcza na tych moich tylnich oponkach, się ostro na walczyłem by utrzymać tyłek by mnie nie wyprzedzał
jadąc w twoim tempie.
bo teksty grube leciały, szkoda ze nie byłeś w mojej grupie.
to co wyciskałeś z V6 dało się słyszeć w radyjku jak to instruktorzy komentowali, bez odrazy ale się uśmialiśmy po pachyMAX pisze:wyciskałem z mojej V6 wszystko co miała do zaoferowania, oponki hmmmm poczułem ich maksymalną przyczepność i zapach a no i kiedyś były nowe.

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Sorry za karoserię jeśli coś mi faktycznie odpadło - ale laski na pewno nie wyrzuciłem;) zresztą jechałem sam na wszelki wypadek żeby nie zrobić nikomu krzywdy:))MAX pisze:muarah pisze: w pewnej chwili coś uderzyło w karoserię, pomyślałem tak to jego laska, pewnie zgubił stary nie ma czucia ,ale nie kolejny zakręt cięcie i ogień,
Naprawdę fajnie się pędziło po tym torze, jeszcze tam wrócimy, ja i Mustang!
Max, szacun, że nadążyłeś za mną w V6, mój stary V8 ma ostatnio duzo wigoru;)
muarah
Ja również bardzo fajnie się bawiłem , jak zawsze miło było z wami pogadać , pośmiać się i popić
Dzieki wielkie organizatorom za kawał roboty , tor był koxxx !!! Tylko czekać na powtórkę 
Bull & quattro
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Killer przekaż w skrócie co za teksty i uwagi w eter poszły.dr.killer pisze: to co wyciskałeś z V6 dało się słyszeć w radyjku jak to instruktorzy komentowali, bez odrazy ale się uśmialiśmy po pachybo teksty grube leciały, szkoda ze nie byłeś w mojej grupie.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
A ja moze z innej beczki - czy ktos zrobil mi moze zdjecie n atorze aby wyszedl napis z szyby
Zalezy mi na tym - jak by ktos mial to prosze na alustar@wp.pl - dziekuje z gory
Zalezy mi na tym - jak by ktos mial to prosze na alustar@wp.pl - dziekuje z gory
-
alski
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
dr.killer - jechałem za Tobą długo - wiem jaki stresik się włącza bo mi załączył ono jak nadjechał Bullittem za mną aż go puściłem ze strachu ...dr.killer pisze:Alaski mierzyłeś może czas okrążeń tak z ciekawości ile nam brakujedo rekordu ustanowionego przez Roberta Kubice,
bo kuleczek narobiłeś.... a za tobą było ciężko nadążyć zwłaszcza na tych moich tylnich oponkach, się ostro na walczyłem by utrzymać tyłek by mnie nie wyprzedzał
jadąc w twoim tempie.
Stwierdzam, że super spisały się moje nawiewy na brembo
alski