Aaaa sie rozpisałem w twoim stylu
Amorki v6 +2005 - za miękkie
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
hmmm, koral , masz racje z nowym zawiasem bryka prowadzi sie o wiele pewniej , jest bardziej przewidywalna i generalnie czuje się w niej o wiele lepiej przy dużych prędkościach , układ kierowniczy działa jakby precyzyjniej ,nie buja sie , przez glebę -30 obniżył się środek ciężkości co też mocno poprawia prowadzenie , jest mega twardo , na dziurach czuć jak przesuwają się narządy wewnętrzne ,także z czystym sumieniem polecam tego moda. Pomimo tego ten samochód nigdy nie będzie sie prowadził jak np. konstrukcje z Niemiec , mam bardzo dobre porównanie bo latam też Audi i to jest zupełnie inna bajka ,inny świat. Co nie zmienia faktu że właśnie za to mustanga lubie , wchodzę do garażu wsiadam do Bulla i czuje jak on do mnie krzyczy że dzisiaj mnie zabije i to jest właśnie piękne. Kiedyś nawet myślałem że założę mu z tyłu niezależne zawieszenie ,bo są takie propozycje , tylko po co robić z mustanga Audi , bez sensu.
Aaaa sie rozpisałem w twoim stylu![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Aaaa sie rozpisałem w twoim stylu
Bull & quattro
Re: Amorki v6 +2005 - za miękkie
wg mnie sa inne - i to by bylo logiczne bo V6 jest lzejsze niz GT - wiec sprezyny tez powinny byc mocniejsze w GT
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Re: Amorki v6 +2005 - za miękkie
Sprężyny w V6 i GT są te same , natomiast amorki są różne w zależności od rozmiaru felgi ale czy twardsze niewiadomo na czym różnica polega , tak wynika ze spisu cześci Forda :
http://wyslijto.pl/plik/pbwg7i2tpc" onclick="window.open(this.href);return false; (hasło : stang)
Drążki stabilizatora (Przód) różnią się grubością 2mm , pisałem o tym niedawno...
http://wyslijto.pl/plik/pbwg7i2tpc" onclick="window.open(this.href);return false; (hasło : stang)
Drążki stabilizatora (Przód) różnią się grubością 2mm , pisałem o tym niedawno...
Pozdrawiam
Yoda

Yoda