Pasy na maskę
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: motor 429
- Silnik: inny V8
Re: Pasy na maskę
wg mnie elbalenko pomoze - ma fach w reku co do linii a takie tam widze
mercury marquis 429 1969
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
A moja żona jak go zobaczyła to powiedziała, że wygląda jak zabawkowy.sławekw pisze:Daruj sobie oklejanie, koło Małysza na MD stał mustang oklejony na czarny mat, wyglądało to okropnie, pęcherze poietrza między folią i karoserią, widoczne wyschnięte krople, bród, wszystko widać jak na dłoni, nie trzeba się przyglądać specjalnie. Jeżeli już to maluj, moim zdaniem będziesz tylko żałował jak polecisz folią po całości.....bart.knop pisze:szczerze mowiac to jak tak patrze to sie zastanawiam czy nie machne calego konia na czarny mat, ale troszku sie boje
Na mnie z daleka robił jednak bardzo dobre wrażenie, fajnie wyglądał - ale tak jak pisze slawekw, tylko pomalowany.
Pierwszy lepszy przykład:

lub

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
- bart.knop
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Windveil Blue
wlasnie dlatego mam watpliwosci........, choc moze jakies gamonie mu oklejali??sławekw pisze:Daruj sobie oklejanie, koło Małysza na MD stał mustang oklejony na czarny mat, wyglądało to okropnie, pęcherze poietrza między folią i karoserią, widoczne wyschnięte krople, bród, wszystko widać jak na dłoni, nie trzeba się przyglądać specjalnie. Jeżeli już to maluj, moim zdaniem będziesz tylko żałował jak polecisz folią po całości.....bart.knop pisze:szczerze mowiac to jak tak patrze to sie zastanawiam czy nie machne calego konia na czarny mat, ale troszku sie boje
dzieki za info i pomoc

bart.knop pisze:wlasnie dlatego mam watpliwosci........, choc moze jakies gamonie mu oklejali??sławekw pisze:Daruj sobie oklejanie, koło Małysza na MD stał mustang oklejony na czarny mat, wyglądało to okropnie, pęcherze poietrza między folią i karoserią, widoczne wyschnięte krople, bród, wszystko widać jak na dłoni, nie trzeba się przyglądać specjalnie. Jeżeli już to maluj, moim zdaniem będziesz tylko żałował jak polecisz folią po całości.....bart.knop pisze:szczerze mowiac to jak tak patrze to sie zastanawiam czy nie machne calego konia na czarny mat, ale troszku sie boje
dzieki za info i pomoc
Może i gamonie oklejali, ale niestety wszystkie kropelki wyschniętej rosy czy krople wody po myciu samochodu zostawią plamy, kurz widać z daleka, nie mam pojęcia jakim sposobem można to domyć, żeby był czysty a nie w "piegach"...... oklejenie całego auta to dla mnie jedna wielka pomyłka po tym co zobaczyłem na MD, także tylko lakier.
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

Moze troszke odbiegam z tematem ale spojrzcie na ten lakier
http://mustangsdaily.com/blog/2011/10/0 ... stang-rtr/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mustangsdaily.com/blog/2011/10/0 ... stang-rtr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mariusz 

-
- Forumowicz
- Model: GT Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Ja na piątek umówiłem obklejanie mojego w złote dwa pasy. Zobaczymy jak to wyjdzie i czy dobrze to zrobią
Koszt: 450zł

Ostatnio zmieniony 2011-10-11, 14:26 przez Talent, łącznie zmieniany 1 raz.
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
450zł za same pasy? he , one chyba z 24 karatowym złotem hehe , ja w Lublinie za pasy zapłaciłem 180zł 

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
PS a gdzie te cobra co ja tak opisywales - robi sieYoDa pisze:450zł za same pasy? he , one chyba z 24 karatowym złotem hehe , ja w Lublinie za pasy zapłaciłem 180zł

Mielismy taki przypadek ze boczne napis GT500 klienta sie zdarl na myjce - ubezpieczalnia po wycenie szkody $ 1,595.00 + wysylka + clo
zwrocilo odejmujac 20% .
Wyjasnie. Sa folie zwykle i koloru bardzo popularnego jak Biale / Czarne / Szare .
Ale jak by przyszlo wykleic 3M np niebieska perla to juz jest problem bo nie jest taka folia latwo dostepna koszt jest okrutnie duzy .
Najgorzej jak pasy maja nieorginalna szerokosc .
-
- Forumowicz
- Model: GT Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Gratuluję YoDa dobrego zakupu ale nie będę jechał do Lublina po pasyYoDa pisze:450zł za same pasy? he , one chyba z 24 karatowym złotem hehe , ja w Lublinie za pasy zapłaciłem 180zł

A co do wymiarów to wziąłem je z forum

- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Projekt Cobra jest gotowy , tylko nie mam narazie do czegoAluStar pisze:PS a gdzie te cobra co ja tak opisywales - robi sie![]()

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
Auto żony pożycz na "wymianę oleju" i wróć z Cobrą ! 

dubi dubi duba, dubi dubi duba... agent Pe!