Wizytówki klubowe
Re: Wizytówki klubowe
Oczywiscie. kazdy sobie wydrukuje po kilka sztuk i w aucie trzymac. Fajna opcja zeby zwiekszyc klub i zloty ;]
Mariusz 

... co do wizytówek to moim zdaniem ciekawa rzecz, ponieważ pewnie dużo klubowiczów spotkała Stanga gdzieś zaparkowanego i nie wiedziała czy jest zrzeszony, wtedy tylko wizytóweczka za wycieraczkę i można spać spokojnie
Może ktoś ma pomysły na wzór takiego czegoś? wtedy każdy by mógł, w każdej chwili ściągnąć i na jakimś twardszym papierze wydrukować i jak PaniC napisał trzymać w samochodzie, a na pewno kiedyś się przyda

Może ktoś ma pomysły na wzór takiego czegoś? wtedy każdy by mógł, w każdej chwili ściągnąć i na jakimś twardszym papierze wydrukować i jak PaniC napisał trzymać w samochodzie, a na pewno kiedyś się przyda

- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Screaming Yellow
Podbijam temat bo sam juz widzialem z 3 w szczecinie co nie sa zrzeszone z klubem 

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2007
- Kolor: czarny
Dobry pomysł. Już kilka razy o tym też myślałem.
Podajcie kilka pomysłów co by się mogło znaleźć na takiej wizytówce (w sensie merytorycznym) a ja po weekendzie przedstawię jakiś projekt graficzny.
Podajcie kilka pomysłów co by się mogło znaleźć na takiej wizytówce (w sensie merytorycznym) a ja po weekendzie przedstawię jakiś projekt graficzny.
Służę pomocą w druku wizytówek, ale trzeba określić nakład bo nie będę zamawiał 1000 wizytówek z czego 400zejdzie....
Z grafiką pewnie damy sobie radę
. Fakturkę też da radę
.
To nie są wielkie koszty, tylko myślę że warto byłoby poruszyć temat
.
Z grafiką pewnie damy sobie radę

To nie są wielkie koszty, tylko myślę że warto byłoby poruszyć temat

dubi dubi duba, dubi dubi duba... agent Pe!
- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
Ja niestety na slabym laptopie to tylko w paincie moge zaprojektowac
Ale jakby ktos mial chwile to byloby super!
Najprostsze z przekazem ;D
ja zamowilbym ze 100, a co sie bede

ja zamowilbym ze 100, a co sie bede

macie czas, to zróbcie parę propozycji, wrzućcie na forum, wybierze się jedną i każdy będzie mógł ściągnąć plik i wydrukować.
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

Miałem chwilę wolnego więc pokombinowałem. Niestety przeróbki nie wchodzą w gre, bo padła mi bateria i nie zdążyłem zapisać pliku. Format też dziwny (coś gdzieś musiałem kliknąć niechcący).

Teraz Camaro, ale kiedyś Qóń wróci do stajni ;)
No i super, numer 1 i 2 najlepsze
.

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
pierwsze trzy w tej samej kolejności 
nr 4 - wzór z blachy psuje całość
nr 5 - znak mustanga na fotce tworzy bałagan
nr 6 - brakuje autka
nice work!

nr 4 - wzór z blachy psuje całość
nr 5 - znak mustanga na fotce tworzy bałagan
nr 6 - brakuje autka

nice work!
Jak będę u siebie, jak mi pozwolisz to poprawkę tablice i w pierwszym zdjęciu taki pasek, co?

Heh teraz zauważyłem na "3" odbicie lustrzane znaczka.
Niestety nie jestem w stanie udostępnić pliku bo tak jak wspominałem padła bateria i to jedyne co się zapisało. Ale jeżeli potraficie coś zrobić z tych plików to po to je umieściłem
Ale w sumie żadna sztuka zrobić coś podobnego tylko tak, żeby wszystkim pasowało
Pozdrawiam
Niestety nie jestem w stanie udostępnić pliku bo tak jak wspominałem padła bateria i to jedyne co się zapisało. Ale jeżeli potraficie coś zrobić z tych plików to po to je umieściłem

Ale w sumie żadna sztuka zrobić coś podobnego tylko tak, żeby wszystkim pasowało

Pozdrawiam

Teraz Camaro, ale kiedyś Qóń wróci do stajni ;)
Panie i Panowie, mam prośbę do Was. Jak niektórzy wiedzą w przyszłym tygodniu jest Summer's Car's Party w Katowicach, na który ja i może paru z Nas się wybiera, chciałbym na własny koszt wydrukować 100-200 wizytówek klubowych tylko jest jeden problem, a mianowicie grafika. Jest załączone parę projektów w postach wyżej lecz nie wiem który oddać do druku, a może macie inne pomysły, najpóźniej w środę chciałbym przesłać projekt do drukarni więc jeżeli ktoś ma jakieś pomysły prosiłbym o sprężenie się i podesłanie
Pozdrawiam