Mam natomiast kolejny problem z tempomatem.Niestety nie reaguje na wcisniecie przycisku ON na kierownicy,nie wyswietla sie tez ta funkcja na zegarach.Auto stalo dosc dlugo w Niemczech po lekkim dzwonie /na szczescie w tył/,potem warsztat też pere miesiecy,no i teraz uruchamiam powoli to moje cacko.Czy tempomat tez ma jakis konkretny bezpiecznik,albo moze sie tez jakos programuje.....
Tempomat
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
kopara
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mostang V6
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czerwony
Tempomat
Witam wszystkich.Dzieki temu forum wlasnie udalo mi się z powodzeniem uruchomic i zaprogramować pilota. :
Mam natomiast kolejny problem z tempomatem.Niestety nie reaguje na wcisniecie przycisku ON na kierownicy,nie wyswietla sie tez ta funkcja na zegarach.Auto stalo dosc dlugo w Niemczech po lekkim dzwonie /na szczescie w tył/,potem warsztat też pere miesiecy,no i teraz uruchamiam powoli to moje cacko.Czy tempomat tez ma jakis konkretny bezpiecznik,albo moze sie tez jakos programuje.....
Może mnie ktoś poratuje?? 
Piotr M.
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Tempomat
Bo to działa tak, że najpierw po lewej wciskasz ON, a później po prawej "+" w celu ustawienia prędkości. Żeby ją zwiększyć, naciskasz i trzymasz "+", żeby zwolnić - "-". RES pozwala wrócić do poprzedniej prędkości, o ile nie nacisnąłeś na OFF.
I jeszcze ważne - tempomat działa od ok. 50km/h.
I jeszcze ważne - tempomat działa od ok. 50km/h.
.::
my other ride is your mom
::.
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
...i jeszcze jedna rzecz...przycisk RESUME dziala dopiero po wcisnieniu hamulca podczas jazdy z ustawiona predkoscia.
u mnie dziala ponizej 50km/h tylko ze musze miec juz 3 bieg wlaczony ;]
a tak poza tym to wszystko funkcjonuje jak Hansik napisal ;]
u mnie dziala ponizej 50km/h tylko ze musze miec juz 3 bieg wlaczony ;]
a tak poza tym to wszystko funkcjonuje jak Hansik napisal ;]
w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
takie cos sie wyswietla

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
po dzwonie jak wywaliło poduszkę, bardzo często trzeba wymienić taśmę w kierownicy. przepala się od dużego prądu płynącego w momencie odpalenia airbaga.