Kto kogo gdzie widział?
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
Re: Kto kogo gdzie widział?
Przed godz. 9 na Cybernetyki w Warszawie mijałem piękne niebieskie klasyczne coupe i błękitne cabrio 2005+. Pomachaliśmy sobie. (trzy mustangi się spotkały
Warszawka rządzi
)
...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
- cezar
- Młodszy Forumowicz
- Model: coupe 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: grabber orange/black stripes
Jechałem tam 8:30 i nie widziałem żadnegosobanek pisze:Przed godz. 9 na Cybernetyki w Warszawie mijałem piękne niebieskie klasyczne coupe i błękitne cabrio 2005+. Pomachaliśmy sobie. (trzy mustangi się spotkałyWarszawka rządzi
)
Ale w sumie niewiele brakowało a spotkałyby się w jednym miejscu 4 koniki
- MartiniPL
- Forumowicz
- Model: AV-X10
- Kolor: SubSilver
W Opolu, pod Solarisem (obok biura podróży) parkuje czerwony GT 2006/7 - często go tam widzę. Ktoś z klubu?
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
mój kolega, nie z klubu.MartiniPL pisze:W Opolu, pod Solarisem (obok biura podróży) parkuje czerwony GT 2006/7 - często go tam widzę. Ktoś z klubu?
- Levi1916
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ford Mustang GT 07
- Kolor: Black matte & red lines
... dzisiaj rano 0k. 9:25 na Racławickiej róg Korotyńskiego w Warszawie czarny cabrio ze srebrnymi chyba bocznymi pasami ...
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
..dzis okolo 19.30 na wislostradzie zlapalem sie z klasykiem.chyba 67-68 czerwony z bialym malowanym dachem,podwojny wydech koles mial zamontowany ale kocowki tlumikow sfajdolone europa
,pogadalem chwile przez okono ale do klubu nie chcial zajrzec.
..ladnie ciagna ze mna do 180 na godz i dopiero odpuscil wyprzedzilem go tylko o 3 dlugosci..TO SIE NAZYWA ZDROWY SILNIK!!

A ja codziennie w Vejle tu w Danii na dworcu widze 2011 GT 5.0 czarne cabrio. Blondyneczka kieruje i odbiera z dworca inna blondyneczke ktora ze mna jedzie pociagiem
A jakos 2 dni temu babcia w camaro siedziala i dobrze po garach na swiatlach dawala
Szok 
Mariusz 

-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
widziałem dzisiaj ex celibada konika w rękach kolegi martinipl, robi wrazenie.
-
XerofaN
- Forumowicz
- Model: Pony
- Kolor: Tungsten Gray
a moze nawet 5cezar pisze:Jechałem tam 8:30 i nie widziałem żadnegosobanek pisze:Przed godz. 9 na Cybernetyki w Warszawie mijałem piękne niebieskie klasyczne coupe i błękitne cabrio 2005+. Pomachaliśmy sobie. (trzy mustangi się spotkałyWarszawka rządzi
)
Ale w sumie niewiele brakowało a spotkałyby się w jednym miejscu 4 koniki
w ogole moznaby zrobic jakis mini spot klubowy w wawie bo chyba sporo stangow jest w okolicach wiec nawet jakby jakas czesc mogla to by pewnie sporo ludu bylo
- Jania
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
- Kontakt:
wczoraj 4.08 galeria Mokotów - pomarańczowy z czarnymi pasami v6 4 gen na rejestracji WPI;
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
dzisiaj koło 13 wjechała do opola czarna chyba v6 na numerach z Ilinois.
- zaworek1
- Forumowicz
- Model: GT'06 Roush
- Kolor: Screaming Yellow
Dzis na (znowu!!) polickich rejestracjach w Szczecinie kolo Bramy Portowej Czerwony ZAJEBISCIE zrobiony V6 chyba, ale takie bajery mial, naklejeczki i wgl ze miodzio
Moze ktos kojarzy, na przedniej szybie ma naklejone tak jak my mielismy Bemo Motors na MR'11 to mial : "RUSH" 
-
jkac
- Młodszy Forumowicz
- Model: SN95 Cabrio
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Kanarek
To niewiele brakło do 6, bo ja pracuje na TaśmowejXerofaN pisze:a moze nawet 5cezar pisze:Jechałem tam 8:30 i nie widziałem żadnegosobanek pisze:Przed godz. 9 na Cybernetyki w Warszawie mijałem piękne niebieskie klasyczne coupe i błękitne cabrio 2005+. Pomachaliśmy sobie. (trzy mustangi się spotkałyWarszawka rządzi
)
Ale w sumie niewiele brakowało a spotkałyby się w jednym miejscu 4 konikija pracuje na obrzeznej, z tym ze wjezdzam od gotarda a nie od cybernetyki
![]()
w ogole moznaby zrobic jakis mini spot klubowy w wawie bo chyba sporo stangow jest w okolicach wiec nawet jakby jakas czesc mogla to by pewnie sporo ludu bylo
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Też blisko Was pracuję: w siedzibie T-mobile (dawniej Era), czyli koło Blue City. I prawie codziennie jeżdżę do domu Krakowską w stronę Piaseczna.jkac pisze: [..]
To niewiele brakło do 6, bo ja pracuje na Taśmowej![]()
![]()
btw:
I własnie na tej trasie wczoraj (piątek,po 18:00) miałem jedno z najfajniejszych widzeń z innym Mustangiem na trasie
Na Krakowieskiej widziałem się z Saleen na *hiszpańskich* numerach, czerwony z białymi pasami. Jechałem własnym koniem i się pozdrowiliśmy (prowadził gość z koleżanką). Łatwiej się mi było nawiązać kontakt, bo bez dachu jechałem.
Saleen bardzo mocno zrobiony, wiele dodatków.
Stojąc na czerwonym pogazował swojego, co bym mógł posłuchać pracy jego sprężarki
-
XerofaN
- Forumowicz
- Model: Pony
- Kolor: Tungsten Gray
ja tam wole jakby tu byl watek o spotkaniach w wawie bo na facebooka wchodze raz na pare miesiecy
to moglobyc ciezko. ale jestem ogolnie za 
dzis widzialem sie z Hansem na lopuszanskiej/marynarskiej
nawet na swiatlach zamienilismy 2 slowa 
dzis widzialem sie z Hansem na lopuszanskiej/marynarskiej