[ Ogłoszenie!] Uwaga na auta amerykańskie w PL

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Silnik: V8 4.6
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Post autor: pudel » 2008-11-09, 14:47

jeżeli bym mógł prosić zerknijcie na to

http://link.marktplaats.nl/205111853" onclick="window.open(this.href);return false;

http://link.marktplaats.nl/188375931" onclick="window.open(this.href);return false;

http://link.marktplaats.nl/199052624" onclick="window.open(this.href);return false;

Ten Pierwszy ładnie wygląda ale ten ceny :przestraszony: :przestraszony: :przestraszony:

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2008-11-09, 16:01

[quote:365c7cc95a="alfatech"]christoph napisał/a:
a czyżby to nie Alfatech wśród licytujących? :hyhy: :hyhy:

a tak dla fantazji licytowałem :)[/quote:365c7cc95a]

Myślałem że szukasz coś na zime :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Post autor: Koral » 2009-01-12, 09:06

a co sądzicie o tej smiesznej podrobie Shelby KR? ;)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=506704961
nie dosc ze caly szpachlowany to jeszcze V6,wiec jak ma to byc replika shelby kr jak nie ma nawet silnika V8?;d;d jeszcze twierdzi ze ma 400KM (kompresor) tylko ze jest w automacie,a watpie zeby skrzynia od V6 wytrzymala taka moc.. takze kompletna sciema,facet mi pisze ze bardzo sie napracowal przy nim(ja to rozumiem"docieranie szpachli;d) i duzo czesci zamowil,pisal mi ze wstawil cale tylne blotniki,ja to rozumiem ze 2cwiartki byly wstawiane na tyl,czyli wspawywane a w miejscu spawow oczywiscie szpachla,zreszta jak auto musialo byc walniete skoro caly tyl jest wspawywany;/;/ jeszcze facet pisze ze za mneij jak 90tys.zl go nie sprzeda;d;d;d a ja mu na to ze polowy bym za niego nie dal;) oto mail od niego:
Samochód miał wymienione 2 tylne błotniki i drzwi.Jeżeli chodzi o skrzynie to wytrzymuje taka moc, z resztą nie używa sie maxymalnej mocy non stop.To jest normalny samochód do jazdy po ulicach.Pana pytania sugerują że chce pan go używać do driftu-nie wiem jak się zachowa.
----- Original Message -----
From: KoralKarol
To: Mirosław Malinowski
Sent: Tuesday, December 16, 2008 7:24 AM
Subject: RE: Pytanie o przedmiot

Nie napisal mi pan jaka historie wypadkowa ma ten mustang?
W jakim stanie jest skrzynia ,skoro ma on ponoc 400KM to jak ona to wytrzymuje? Ja mysle ze realnie może ona wytrzymac ok. 300KM

[ Dodano: 2009-01-12, 09:40 ]
a tu wycofal moja oferte-az 35tys.zl;) wiecej bym nie dal;d;d
Załączniki
kr;d.JPG

Awatar użytkownika
rango
Młodszy Forumowicz
Model: Mustang GT@2006
Silnik: V6 4.0
Kontakt:

Post autor: rango » 2009-01-27, 22:54

Uwaga na tego konia:
VIN: 1ZVFT82H455136626

Kod: Zaznacz cały

Cena (brutto):

55 000 PLN / 12 539 EUR (do negocjacji)
Typ:

Sportowy / Coupe
Informacje:

Rok produkcji: 2005, Data rejestracji: 12/2008, Przegląd: 12/2009, 59 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 320 KM (235 kW), Pojemność skokowa: 4600 cm3, benzyna, złoty-metalic,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, kierownica wielofunkcyjna, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, sprowadzony, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:

Do sprzedania Ford Mustang GT z manualną skrzynią biegów-niesamowita frajda z jazdy.
W środku rzadko spotykana kremowa skóra. Stan techniczny idealny.
Cena do uzgodnienia. W razie pytań proszę dzwonić.
Formularz kontaktowy
Numer ogłoszenia: C7430816
Dane teleadresowe

Bolesław (woj. małopolskie),
tel.: +48 696 576 676
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7430816

Inny kontakt z wlascicielem: marek.kubanski[malpa]gmail.com
Załączniki
walony1.jpg
walony1.jpg (17.6 KiB) Przejrzano 5690 razy
walony2.JPG

Awatar użytkownika
Radek
Młodszy Forumowicz
Model: Brak
Silnik: inny V8
Kontakt:

Post autor: Radek » 2009-01-28, 10:51

rango, czemu na niego uważać? Wg fotki nr 2 (nr.1 mi sie nie powiększa- nie wodze) ma lekko draśnięty błotnik, zdjęty zderzak, podłużnica nie ruszona. Pas chyba nie ruszony? Koleś nie napisał bezwypadkowy... a cena niska.

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...

Awatar użytkownika
rango
Młodszy Forumowicz
Kontakt:

Post autor: rango » 2009-01-28, 19:37

Radek pisze:rango, czemu na niego uważać? Wg fotki nr 2 (nr.1 mi sie nie powiększa- nie wodze) ma lekko draśnięty błotnik, zdjęty zderzak, podłużnica nie ruszona. Pas chyba nie ruszony? Koleś nie napisał bezwypadkowy... a cena niska.
Radek, nie napisałem że nie warto go kupować.
W przyszłości nie wiadomo jak będzie wyglądało ogłoszenie, może auto trafi też do komisu jako "bezwypadkowe". Miałem te informacje to je umieściłem dla świętego spokoju - oby się komuś przydało. Fajnie też byłoby zrobić czarną listę stangów.

Awatar użytkownika
Radek
Młodszy Forumowicz
Model: Brak
Kontakt:

Post autor: Radek » 2009-01-29, 08:52

rango pisze:Radek, nie napisałem że nie warto go kupować.
A, ok, źle to odebrałem.
rango pisze:Fajnie też byłoby zrobić czarną listę stangów.
Ale większość daje sam link do aukcji, a te wygasają. Natomiast tego bym nie przekreślał, jak takie uszkodzenia i cene ok :)

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...

Awatar użytkownika
rango
Młodszy Forumowicz
Kontakt:

Post autor: rango » 2009-01-29, 17:23

Radek pisze: Ale większość daje sam link do aukcji, a te wygasają. Natomiast tego bym nie przekreślał, jak takie uszkodzenia i cene ok :)
:papa: :papa: :papa:
Dla wszystkich aukcji z allegro można użyć http://www.allegro.archiver.pl/
i do tego wszystkich podających linki do ogłoszeń zachęcam!!!

→ Jeśli ogłoszenie jest na otomoto to można poszukać go też na allegro i dodac do archiwizatora.

→Jeśli nie ma odpowiednika na allegro to proponuje zrobić zrzut ekranu/wkleić całą treść bo po kilku tygodniach takie ogłoszenie nie istnieje i link nie jest aktualny. :zly:

Mario78
Młodszy Forumowicz
Model: Cougar 99
Silnik: V8 5.4
Kolor: Silver
Kontakt:

Post autor: Mario78 » 2009-02-04, 00:51

Witajcie ,tak ostatnio przeglądałem allegro,i zainteresowałem się tymi dwoma ogłoszeniami.
Ponieważ ja jak baba ,zwracam uwagę ba kolor bardziej podoba mi się ten CS,ale bordowy kusi ceną.
Jak to oceniacie jakie koszta naprawy,w przypadku CS,bo ten bordowy myslę ze 50tys na gotowo by mnie wyniósł.
CS,w cenie ma wszystkie części do naprawy,i na dzień dzisiejszy wyjęty silnik(ale go włożą)ze względu na odprawę celną

http://www.allegro.pl/item544477042_for ... legro.html

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7613406

[size=192][color=red][b]Zawsze ustawiaj czas wygaśnięcia postów nie wnoszących nic do tematu!!![/b][/color][/size]

andronik
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2005
Kolor: Black Metal
Kontakt:

Post autor: andronik » 2009-02-04, 10:19

Ten bordowy - skoro to premium to raczej ma 4xAirBag, dostał strzała w bok i wszystkie poduchy niby ok? :zdziwko: Ale wygląda jeszcze w miare, chociaż ja bym zaczął oglądanie od sprawdzenia geometrii.

A w CS ciekawi mnie czemu zdjęcia środka robili przez szybę? Czyżby kluczyki nie doszły? :hyhy: Nie wspomnę o tym glucie na tunelu środkowym? :zdziwko: Haftował tam ktoś czy co? :rotfl:
Nie dość że po dzwonie do tego wyjęty silnik .... ja bym się chyba nie odwarzył na tą ofertę.

Pozdrawiam,
Tomek

[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]

alfatech
Forumowicz
Model: 2005 DżiTi
Kolor: Czrny XTRMNTR
Kontakt:

Post autor: alfatech » 2009-02-04, 13:43

Mario78, a jednak ST200 to za mało :hyhy: i dobrze :ok:
Na oko oba do naprawy ale .............. na handel :/ ,nie ma co gdybać tylko ktoś to musi obejrzeć a najlepiej Ty z mechanikiem.

Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz
Model: 2007 Shelby GT
Kolor: Czarny srebrne pasy

Post autor: Madasek » 2009-02-04, 14:28

O kuwa CS ciutkem zmordowany :D zderzak przedni wiec pewnie z przodu cos cmoknał :D a zdjęcia robili przez szyby andronik bo nie powiedziane czy sie drzwi otwieraja po takim strzale z tylu :rotfl: a widziales jak lewarek zmiany biegow(wogole niefrimowy) nisko "zszedł" pewnie pociagnał go razem z wałem :D wygląda na niezłe bagienko. A wiesz bordowy poduchy ok bo to pewnie drzwi otworzyl nie patrzac czy cos stoi :D

[ Dodano: 2009-02-04, 13:35 ]
Radek pisze:
Są jakieś fotki poza tymi dwoma? Nie mam tego modelu ale widzę że rurki od klimy są całe i chłodnica nie widać żeby miała urwane mocowania.... :niepewny:
wiesz rurki sa elastyczne i popchnela je przednia belka ktorej nie ma a pas jest krzywy to widzem napewno i zbiorniczek cofniety i pusty wiec tam napewno podepchalo go troche nie wiadomo czy cos naciagnal przed zdjeciami, filtr powietrza podepchalo do goory jeruna ale tez jakas mina wyglada :| no ale dał sobie z nim rade jak widac na 1 zdjeciu :)

Thomas
Model: Mustang GT premium 2006
Kolor: Czarna czerń
Kontakt:

Post autor: Thomas » 2009-02-04, 16:07

Madasek pisze:a widziales jak lewarek zmiany biegow(wogole niefrimowy) nisko "zszedł" pewnie pociagnał go razem z wałem :D wygląda na niezłe bagienko.
Nie no, to auto nie ma silnika więc za pewne przez to lewarek wciągnęło.

A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.

pozdrawiam
Tomek

Mario78
Młodszy Forumowicz
Model: Cougar 99
Silnik: V8 5.4
Kolor: Silver
Kontakt:

Post autor: Mario78 » 2009-02-04, 20:34

No chyba trochę przesadzacie,pisząc ze drzwi nie można otworzyć od strzału w tył ,az tak mocno chyba nie dostał. Lewarek ,lezy ,bo nie ma silnika w komorze. Ale do sprzedaży silnik wskakuje na swoje miejsce. Kurna trzeba,pojechać obejrzeć .
Bo zakładając,ze przód nie ruszony, wał też tylko ten tył,i facet daje w cenie wszystkie części (zderzak,klapę,błotniki,belkę).Rok 2007,wersja CS,i ten kolor nadwozia i tapicerki odpowiada i w 100%.
Tylko facet musiał zejść z ceny do 50000tyś

Ja się tyłu walniętego nie boje,zawsze można ładnie to naprawić,w przeciwięństwie do przodu.

A zahaczając o tego bordowego,poduchy mogły nie wystrzelić bo uderzenie nie było takie mocne,próg nie ruszony,wystarczy wstawić nowe drzwi,zrobić tylny błotnik i heyah.
Nawet jak bym go pomalował całego na biało ,czy czarno,to i tak wyszedł by mnie taniej niż ten CS.

Już sam nie wiem :zalamany:

[size=192][color=red][b]Zawsze ustawiaj czas wygaśnięcia postów nie wnoszących nic do tematu!!![/b][/color][/size]

Awatar użytkownika
LIZZARD
Forumowicz
Model: DODGE MAGNUM
Kolor: Torch Red

Post autor: LIZZARD » 2009-02-04, 21:00

Mario78 pisze: 1. No chyba trochę przesadzacie... 2. Kurna trzeba,pojechać obejrzeć .
Po pierwsze: wolno nam przesadzać, bo nikt z nas tam nie był i nic więcej poza opisem i fotami nie wiemy ;)
Po drugie: oto mądre i właściwie jedyne podejście do tematu...powodzenia!!! :D

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”