Sponsorzy MR2012
Re: Sponsorzy MR2012
No coz, powiedzmy sobie.
ZAWSZE MOGLO BYC GORZEJ!
Musimy zakasac rekawy i wziasc sie do pozyskania nowych mniejszych sponsorow.
Oglosmy to na forum publicznym i poinformujmy klubowiczow jak sprawa wyglada.
Ja tlumacze sobie
- impreza na dzien dzisiejszy bedzie drozsza o 900 zl . i mam Gleboko w D.. tego goscia - bo to wina jego a nie BP.
Dezo możesz ogłosić sytuacje oficjalnie ?
Czy to pan Paweł Dz. nam tak planu utrudnil ?? zapytan delikatnie
ZAWSZE MOGLO BYC GORZEJ!
Musimy zakasac rekawy i wziasc sie do pozyskania nowych mniejszych sponsorow.
Oglosmy to na forum publicznym i poinformujmy klubowiczow jak sprawa wyglada.
Ja tlumacze sobie
- impreza na dzien dzisiejszy bedzie drozsza o 900 zl . i mam Gleboko w D.. tego goscia - bo to wina jego a nie BP.
Dezo możesz ogłosić sytuacje oficjalnie ?
Czy to pan Paweł Dz. nam tak planu utrudnil ?? zapytan delikatnie
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Alu, przepraszam ale komu i co chcesz ogłaszać "oficjalnie"? Oficjalnie już ogłosiłem w tym wątku i nie powinno to wyjść nigdzie dalej. Nie zapominaj, że być może przyjdzie nam jeszcze współpracować z BP w przyszłości. Za jednego człowieka nie można wieszac psów na firmie. Znasz przysłowie o paleniu mostów? Zatem - spokojnie. A Paweł Dz. to akurat nasz przyjaciel w BP. Jego następca ma inne wizje...
Na razie próbujemy pozyskac sponsora swoimi siłami (tzn. organizatorów i władz Klubu), a forumowiczów poprosimy o pomoc później. Trzeba sobie wyzanczyć termin do znalezienia finansowania na poziomie 35 tys. zł (policzyłem, że tyle potrzeba aby zapewnic paliwo wszystkim użytkownikom na pokonanie trasy MR).
Zatem - emocje na bok. Proszę o konkrety.
Pozdrawiam
Na razie próbujemy pozyskac sponsora swoimi siłami (tzn. organizatorów i władz Klubu), a forumowiczów poprosimy o pomoc później. Trzeba sobie wyzanczyć termin do znalezienia finansowania na poziomie 35 tys. zł (policzyłem, że tyle potrzeba aby zapewnic paliwo wszystkim użytkownikom na pokonanie trasy MR).
Zatem - emocje na bok. Proszę o konkrety.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Ale to w jedną stronę chyba policzyłeśDezo pisze:.....a na poziomie 35 tys. zł (policzyłem, że tyle potrzeba aby zapewnic paliwo wszystkim użytkownikom na pokonanie trasy MR).
y.
Pozdrawiam
Natomiast co do tego co Alustar napisał odnośnie poinformowania ogółu na forum, to powiem tak - wszystko zależy od tego w jaki sposób informacje zostałaby przekazana. 100 głów to nie to samo co 5. I może uda się zaaktywizować inne osoby do roboty.
Uwazam ze zly pomysl - jest wielu klubowiczów co moga wejsc w ten temat i powinni wiedziec ze z BP rezygnujemy
- a my w gronie paru osob juz zajetych stracimy tylko czas .
Oczywiscie zgadzam sei ze na BP psow nie wolno wieszac, zle mnei zrozumiales ( znam sytuacje - co zrobic )
- a my w gronie paru osob juz zajetych stracimy tylko czas .
Oczywiscie zgadzam sei ze na BP psow nie wolno wieszac, zle mnei zrozumiales ( znam sytuacje - co zrobic )
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Kubuś, a MR jedzie w dwie strony..?
Ogłosić na forum można jedynie ofertę dla sponsora głównego i delikatną informację, że BP nie będzie sponsorować w tym roku MR (bez podawania przyczyn, okoliczności itd.). Ale najpierw wykorzystajmy pomysły organizatorów. Nic na gorąco Panowie bo się coś spali.
Ogłosić na forum można jedynie ofertę dla sponsora głównego i delikatną informację, że BP nie będzie sponsorować w tym roku MR (bez podawania przyczyn, okoliczności itd.). Ale najpierw wykorzystajmy pomysły organizatorów. Nic na gorąco Panowie bo się coś spali.
Samotny Wilk
Wiemy ze ostatnia szansa beda targi , ale nato nie liczmy - jest juz bardzo puzno na uzyskanei dofinansowania w kwocie 30 000 zl . Natomiast 3 po 10 000 zl moze wypali .. zden nie bedzie sponsor glowny
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
przekazałem info do pluzzaAluStar pisze:Musimy zdjac loga z facebooka i ze strony !! kto tym sie zajmuje ?
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: Fastback 1965
- Kolor: grafitowy
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
To ja może zaczne ostro przekonywać Shella.Postaram sie zainteresowac również firme która wchodzi na rynek z nowymi napojami energetycznymi i jeszcze mam rozmowe co do koliejej edycji Mens daya która odbedzie sie we wrzesniu.Zaproponuje im promocje imprezy podczas rajdu.Chopaki-nazbieramy te pare złotych!
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Nie wiem jakie masz kontakty w Shell'u ale słyszałem że to straszne sknery i nie zwykli wchodzić w sponsoring a zwłaszcza takiego pokroju. Mam nadzieję że się mylę.
Targi Motor Show juz niedługo, myślę że warto też przygotować się na "pozyskanie" sponsora / partnera podczas tego właśnie weekendu.
Targi Motor Show juz niedługo, myślę że warto też przygotować się na "pozyskanie" sponsora / partnera podczas tego właśnie weekendu.
Koledzy potrzebuje osoby z wa-wa do zlozenia tam naszej ofert !!
Goodyear Dunlop Tires Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 212 a
02-486 Warszawa
tel. +48 22 571 59 00
Kto moze tam wpasc !
Mireczku miales kontakt z Shelem ??
Goodyear Dunlop Tires Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 212 a
02-486 Warszawa
tel. +48 22 571 59 00
Kto moze tam wpasc !
Mireczku miales kontakt z Shelem ??
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: Fastback 1965
- Kolor: grafitowy
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Jeszcze nie odpowiedzieli.Mamy tam przedstawic jakies dokumenty-w tym Goodyear?
MIRMAL pisze:Jeszcze nie odpowiedzieli.Mamy tam przedstawic jakies dokumenty-w tym Goodyear?
Sponsorują duzo imprez w tym roku - mogli by byc zainteresowani MR-em!.
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Starania o pozyskanie Castrola niestety nie zakończyły się sukcesem. Wszystko przez to, że jest już rok w pełni, a budżety i plany marketingowe powstają pod koniec roku zawsze... Zatem do CASTROLA już się nie zgłaszajcie.
Ale nic, działamy dalej. Z ostatniej chwili mogę przekazać informację, że w BP jeszcze nie wszystko stracone. Sa tam jeszcze ludzie przyjaźnie patrzący na nasz Klub i mam nadzieję, że za kilka dni będę mógł obwieścić dobrą nowinę. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam
Ale nic, działamy dalej. Z ostatniej chwili mogę przekazać informację, że w BP jeszcze nie wszystko stracone. Sa tam jeszcze ludzie przyjaźnie patrzący na nasz Klub i mam nadzieję, że za kilka dni będę mógł obwieścić dobrą nowinę. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
Ja rozmawialem z Bardzo mila osoba z Klubu - moze wejdzie w sponsoring.. Narazie nie zapeszam - ale jestem dobrej mysli