KONKURS MAX-a
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Re: KONKURS MAX-a
a swoja droga to ja zaczne od jakiegokolwiek K0, W6, P7, O2 ...Horse lub cos w tym stylu pobierac tantiemy i ostrzegam tanio nie bedzie  

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
						- 

alski
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
doopa doopa doopa chorse...P7 CHORSE i co?? 

alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
						It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Konkurs dobiegł końca.
Właśnie odebrałem nowe świecące białe blachy.
I z przykrością musze stwierdzić że sam osobiście wygrałem , uczestnikom serdecznie dziękuje za udział i zaangażowanie jak i pomoc w podjęciu decyzji.
Mój wybór padł na K8 HORSE

I z przykrością musze stwierdzić że sam osobiście wygrałem , uczestnikom serdecznie dziękuje za udział i zaangażowanie jak i pomoc w podjęciu decyzji.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
						As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Tak jest zawsze z wszystkimi konkursamiMAX pisze:Konkurs dobiegł końca.

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
						- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Dobrze, że chociaż SMSów nie trzeba było wysyłać   

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
						- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
fajne fajne , ja trafilemMAX pisze:Konkurs dobiegł końca.

rocznik (01965)a przód też masz kwadrat czy sie nie da ??
 rocznik (01965)a przód też masz kwadrat czy sie nie da ??

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
Witam wszystkich forumowiczów.
Zarejestrowałem się tylko dlatego, że namierzyłem ten wątek w googlach wpisując K8 HORSE. Dlaczego to zrobiłem?
Otóż wczoraj miałem przyjemność jechać za tym stworzeniem na trasie wieliczka -> kraków. Jako odwieczny mustangofil (niestety platoniczny) nawet zmieniłem trasę, żeby za Maxem jechać (oczywiście radio off i szyby w dół, żeby słyszeć dźwięk silnika). Niestety zjechałeś na BP, a mnie się spieszyło.
 (oczywiście radio off i szyby w dół, żeby słyszeć dźwięk silnika). Niestety zjechałeś na BP, a mnie się spieszyło.
Powiem tylko: MAX gratuluję i zazdroszczę pięknej maszyny. Jeśli następnym razem zobaczysz czarną 407ke na wielickich numerach, która okrąża Cię po raz n-ty to zarycz chociaż - niech inni też się nacieszą.
Pozdrawiam,
Maciek

Zarejestrowałem się tylko dlatego, że namierzyłem ten wątek w googlach wpisując K8 HORSE. Dlaczego to zrobiłem?
Otóż wczoraj miałem przyjemność jechać za tym stworzeniem na trasie wieliczka -> kraków. Jako odwieczny mustangofil (niestety platoniczny) nawet zmieniłem trasę, żeby za Maxem jechać
 (oczywiście radio off i szyby w dół, żeby słyszeć dźwięk silnika). Niestety zjechałeś na BP, a mnie się spieszyło.
 (oczywiście radio off i szyby w dół, żeby słyszeć dźwięk silnika). Niestety zjechałeś na BP, a mnie się spieszyło.Powiem tylko: MAX gratuluję i zazdroszczę pięknej maszyny. Jeśli następnym razem zobaczysz czarną 407ke na wielickich numerach, która okrąża Cię po raz n-ty to zarycz chociaż - niech inni też się nacieszą.
Pozdrawiam,
Maciek
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
O miło mi dziękuję.
Sporo jest 407-mek i szeroko otwartych oczu wokół galopującego fastbacka, lecz obiecuje spełnić Twoje życzenie.
Jestem z okolic Wieliczki wiec jest to bardzo prawdopodobne że spotkasz mnie już w niedalekiej przyszłości ☺

Sporo jest 407-mek i szeroko otwartych oczu wokół galopującego fastbacka, lecz obiecuje spełnić Twoje życzenie.
Jestem z okolic Wieliczki wiec jest to bardzo prawdopodobne że spotkasz mnie już w niedalekiej przyszłości ☺
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
						As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Jestem prorokiem spotkałem nowaq-a ihaaaaaaaMAX pisze:O miło mi dziękuję.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
						As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
Tajest  Właśnie z żoną jechałem i ona mi mówi patrz jakie super autko. Tak bym nie zauważył bo 2 minuty wcześniej uniknąłem dość poważnej stłuczki w płaszowie i byłem lekko mówiąc zdenerwowany
 Właśnie z żoną jechałem i ona mi mówi patrz jakie super autko. Tak bym nie zauważył bo 2 minuty wcześniej uniknąłem dość poważnej stłuczki w płaszowie i byłem lekko mówiąc zdenerwowany ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ale nie zaryczałeś niestety albo już nie usłyszałem. Następnym razem..

Właśnie z żoną jechałem i ona mi mówi patrz jakie super autko. Tak bym nie zauważył bo 2 minuty wcześniej uniknąłem dość poważnej stłuczki w płaszowie i byłem lekko mówiąc zdenerwowany
 Właśnie z żoną jechałem i ona mi mówi patrz jakie super autko. Tak bym nie zauważył bo 2 minuty wcześniej uniknąłem dość poważnej stłuczki w płaszowie i byłem lekko mówiąc zdenerwowany ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ale nie zaryczałeś niestety albo już nie usłyszałem. Następnym razem..