Gasnący Roman pisze: Zasadza się na VI gen
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, Rezor, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad, mcgan, Pavulon_, pluzz, Rezor, stang232, celibad
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
za dużo pijeszSunny pisze:Gasnący Roman pisze: Zasadza się na VI gen
![]()
![]()
coś nas ominęło
może dlatego
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
Gasnący Roman
- Młodszy Forumowicz
Przepraszam, musiałem Cię nieźle zestresowaćSunny pisze:Gasnący Roman pisze: Zasadza się na VI gen
![]()
![]()
coś nas ominęło
Rzecz jasna na myśli miałem IV gen. Zwykła literówka
- TYLKOV8
- Model: ByłGT-znów go chce
- Kolor: KAŻDY BYLE NA KONIU
Witam wszystkich serdecznie
Jestem syn marnotrawny co kiedyś spełnił swoje marzenia i ustrzelił jelenia ( tzn konia ale jeleń się lepiej rymuje)
Już go miałem ale sprzedałem no i sprawe przesra...
Teraz się zreflektowałem i powrócić zachciałem
tzn. po 3 latch przerwy planuje zakup Mustanga a te pierdoły powyżej to dlatego,że jest już po trzech browarkach

mam na imie Hubert, 35 lat i lubie samochody
Jestem syn marnotrawny co kiedyś spełnił swoje marzenia i ustrzelił jelenia ( tzn konia ale jeleń się lepiej rymuje)
Teraz się zreflektowałem i powrócić zachciałem
tzn. po 3 latch przerwy planuje zakup Mustanga a te pierdoły powyżej to dlatego,że jest już po trzech browarkach
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Witamy, witamy,TYLKOV8 pisze:Witam wszystkich serdecznie
Teraz się zreflektowałem i powrócić zachciałem![]()
tzn. po 3 latch przerwy planuje zakup Mustanga a te pierdoły powyżej to dlatego,że jest już po trzech browarkach![]()
![]()
ale w opisie i nicku masz V8 a pytasz o V6
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- POLEJ
- Forumowicz
- Model: S197
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: satin silver
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy Mustangow jak rowniez pozostalych wielbicieli marki.
Mam na imie Piotr pochodzę z Wejherowa woj.pomorskie koło Trójmiasta , wlasnie od dzis jestem szczesliwym posiadaczem wspanialego auta jakim jest Ford Mustang 4.0 V6 2006 rok.
Mialem chyba jakies 10 lat gdy na komisie zobaczylem moze nie mustanga ale Forda Taunusa (taka mala namiastke Amerykańskiej motoryzacji w wersji Europejskiej) no i sie zaczelo totalna choroba,marzenia itp.i tak rozpoczela sie moja podroz po swiecie motoryzacji. Oczywiscie Ford Taunus był moim pierwszym autem a w miare zdobywania swiadomosci motoryzacyjnej marzenie przerodzilo sie w posiadanie Mustanga( oczywiscie jakiegos klasyka lata 60 ). Wiadomo jak to w Polsce byly to tylko marzenia DO DZISIAJ
jednak z braku czasu i miejsca na renowacje postanowilem zakupic odmlodzonego ducha kultowej maszyny aby poczuc to do czego sie do tej pory wzdychalo . Mam nadzieje ze Mustang dostarczy milej zabawy i satysfakcji z jazdy !!
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze
Mam na imie Piotr pochodzę z Wejherowa woj.pomorskie koło Trójmiasta , wlasnie od dzis jestem szczesliwym posiadaczem wspanialego auta jakim jest Ford Mustang 4.0 V6 2006 rok.
Mialem chyba jakies 10 lat gdy na komisie zobaczylem moze nie mustanga ale Forda Taunusa (taka mala namiastke Amerykańskiej motoryzacji w wersji Europejskiej) no i sie zaczelo totalna choroba,marzenia itp.i tak rozpoczela sie moja podroz po swiecie motoryzacji. Oczywiscie Ford Taunus był moim pierwszym autem a w miare zdobywania swiadomosci motoryzacyjnej marzenie przerodzilo sie w posiadanie Mustanga( oczywiscie jakiegos klasyka lata 60 ). Wiadomo jak to w Polsce byly to tylko marzenia DO DZISIAJ
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Czołem Piotr - kolejny konik w 3mieście - do zobaczenia na ulicy!POLEJ pisze:Mam na imie Piotr pochodzę z Wejherowa woj.pomorskie koło Trójmiasta , wlasnie od dzis jestem szczesliwym posiadaczem wspanialego auta jakim jest Ford Mustang 4.0 V6 2006 rok.
Zerkaj też na ten wątek viewtopic.php?f=99&t=4784&p=93772#p93772" onclick="window.open(this.href);return false; - pewno coś znowu niedługo zorganizujemy

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: http://forum.mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- bart.knop
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Windveil Blue
czesc piotrze,
ja po sasiedzku bo z rekowa gornego
moze na poczatku czerwca jakies spotkanie panowie???
ja po sasiedzku bo z rekowa gornego
moze na poczatku czerwca jakies spotkanie panowie???
- AdamSz
- Forumowicz
- Model: 2006 Deluxe Copue
- Kolor: Black
Witam, jestem Adam i od 4 dni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego ogiera 
Od 5 lat mieszkam w Poznaniu, choć tak naprawdę pochodzę z okolic Częstochowy, ale tam tez mozna mnie czasami spotkać
Od 5 lat mieszkam w Poznaniu, choć tak naprawdę pochodzę z okolic Częstochowy, ale tam tez mozna mnie czasami spotkać
Dreams Come True ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam,
Adam
Pozdrawiam,
Adam
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Silnik: inny V8
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Witam wszystkich serdecznie...
od lat chciałem mieć mustanga... za młodu naoglądałem się na zarastajacego w krzakach koło mojej babci mach1...
teraz przyszła pora coś kupić.....
super forum i wygłąda że super ludzie tu są...
mam nadzieję że do zobaczenia
od lat chciałem mieć mustanga... za młodu naoglądałem się na zarastajacego w krzakach koło mojej babci mach1...
teraz przyszła pora coś kupić.....
super forum i wygłąda że super ludzie tu są...
mam nadzieję że do zobaczenia
Elo, Łukasz, 30 lat pękło pare dni temu...
Gdańszczanin w Warszawie od kilku dobrych lat... baletmistrz... szukam Stanga w cabrio i mam nadzieje, że jak najszybciej dostane jakąś perełkę, którą z rączą ochotą podzielę się na forum...
pozdr:)
Gdańszczanin w Warszawie od kilku dobrych lat... baletmistrz... szukam Stanga w cabrio i mam nadzieje, że jak najszybciej dostane jakąś perełkę, którą z rączą ochotą podzielę się na forum...
pozdr:)
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy koników mam nadzieję, że i mnie nie długo będzie to dane a póki co poszukuję swojego wymarzonego mustanga