SeaBiscuit pisze:Czy dobrze rozumiem?
Jak zainstalujesz aplikację (szare zdjątko) i zdefiniujesz tam swój login i hasło
To potem jak wejdziesz na strone flashpaq com (oczywiście po wyąłczeniu aplikacji i odpieciu programatora od USB) to nie możesz się zalogować używając loginu i hasła ustalonego w aplikacji?
[ Dodano: 2009-02-19, 10:43 ]
AluStar pisze:To samo u mnie !
PS..
Panowie doradzcie czy taki zestaw jest dobrym zestawem i za pomoca Superchipsa go zestroje ?? Mam zamiar go kupic ..
JLT Carbon Fiber Cold Air Intake Kit for 2007-08 Shelby GT500 JLT Carbon Fiber Cold Air Intake Kit do 2007-08 Shelby GT500
#CAI-GT500-0708 # CAI-GT500-0708
http://jlttruecoldair.com/zencart/index ... 957915fd23
Obrazek
Zadaj pytanie na forum Flashpaq czy mają opracowany program pod ten stożek.
Panowie!
Aplikacja w kolorze pomarańczowym powiedzmy, jest aplikacja na stronie Flashpaqa, na tej aplikacji definiujemy potrzeby w zakresie upgradu, po wcześniejszym zalogowaniu, oczywiście, po zakończeniu klikamy submit i pojawia się plik do zapisania na twardzielu, potwierdzamy i zaczyna proces ściągania pliku w trakcie którego mi wyskoczyło info o konieczności zainstalowania aplikacji Microsoft Framenetwork, potwierdzamy i instalka biegnie dalej. Po zakończeniu z pulpitu!!! odpalamy ikonkę ściągniętego pliku:

i instalujemy na twardzielu. Po instalce podłączamy Chipsa do kompa i klikamy już na właściwy skrót:

i
dopiero teraz wyskakuje szary interfejs z żądaniem podania loginu i pass'a u mnie TEGO SAMEGO, którego podałem podczas rejestracji produktu, po wpisaniu, następuje identyfikacja Chipsa i zaczyna się właściwy upgrade po zakończeniu którego, w dolnej części szarego okienka pojawi się napis: You may unplugged programmator. KONIEC
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...