Mustang z allegro/ebay

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
YoDa
Forumowicz
Model: V6 3,7 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: Performance White
Kontakt:

Re: Mustang z allegro/ebay

Post autor: YoDa » 2011-06-20, 19:04

Według VINu wychodzi coś takiego
Koszt naprawy: $0 USD
Tytuł: stan/typ: CA SALVAGE CERTIFICATE
Licznik przebiegu: 34 459 ACTUAL
Uszkodzenia główne: FRONT END
Uszkodzenia dodatkowe:
VIN: 1ZVHT82H765108295
Styl nadwozia: COUPE
Kolor: BLACK
Silnik: 4.6L 8
Napęd: REAR-WHEEL DRIVE
Cylindrów: 8
Paliwo: GAS
Kluczyki: YES

Kilka fotek z aukcji.....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam
Yoda

Obrazek

lookass
Młodszy Forumowicz
Model: GT 1968
Silnik: inny V8
Kolor: candyapple red
Stajnia: Stajnia Pomorze

Post autor: lookass » 2011-06-20, 21:22

aaa... to nie bylo tematu...

dzieki za zaangazowanie.

caniggia
Stowarzyszenie MKP
Model: Mustang GT 4.6 Turbo
Silnik: V8 4.6
Kolor: satin silver

Post autor: caniggia » 2011-06-20, 23:18

pudel pisze:
dawidoa pisze:Wczoraj oglądałem. Blacharka ładnie zrobiona wymieniona maska, zderzak przedni, grill światła, prostowana belka, z tyłu zarysowania na zderzaku zostały, wymienione lusterka...niby ok ale silnik strasznie zamulony mocy może z 50% i poduszki strzelone co do nich nie mam pewności raczej zaślepki.
nawet na zdjęciach widać że poduchy głupi przynajmniej od pasażera! A o co chodzi z 50% mocy?
a to pewnie przez ten stożek, na 100% bez programu.

Alexander25
Forumowicz
Model: 302HO 1994 rok
Silnik: V8 5.0
Kolor: sapphire blue
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2011-06-21, 20:30

Za 50k mozna by go wziac:0 patrzylem i nie widzialem zeby byl przekoszony:D Jak wymienili belke z czujnikami i poduchami i to sensownie zrobili to do zabawy moze byc:D Ja widzialem w zeszlym tygodniu czarne GT 2006 rok WI rejniby bezwypadek carfax sparwdzany byl i niby ok auto z Holandii. Niestety pod zabezpieczeniem spodu zaczal pekac spaw i wzdulz polecial na 7cm ze mozna bylo palce wsadzic.. Masakra Wystarczy jeden spowalniacz i auto sie rozpadnie:D Gostek ma go na allegro wystawic czarny felgi jak bullitt czarne GT

302 HOooooo

caniggia
Stowarzyszenie MKP
Model: Mustang GT 4.6 Turbo
Kolor: satin silver

Post autor: caniggia » 2011-06-21, 23:11

oglądałem tego z Niemodlina dzisiaj czarnego na felach 20" dla znajomka.

std sytuacja - uszkodzenia niewielkie, ale jakość naprawy pozostawia wiele do życzenia.

1. blacharz i lakiernik od nowa, szczeliny, podwozie podłużnice trzeba od nowa pomierzyć, moze silnik wyciągnąć, nie patrzyłem pod spodem niestety, wzmocnienie górne ja bym wymienił jednak, elementy nielakierowane jak błotniki mają pouszkadzany lakier i wgnioty w kilku miejscach na stykach z elementami które dostały strzała,
tylny zderzak malowany sprayem chyba, wlot na masce odstaje - podobno wygiął się u lakiernika, da się naprawić
2. zaślepka od poduszki ma być nowa - poduszki są, ecu airbag nie zresetowane - ma być, pasy nowe
3. plastik siedzenia kierowcy ma urwany zaczep - do naprawy/wymiany
4. większość kołków nie oryginalna, grosze, ale wyglądałoby lepiej
5. Felgi za duże do tego auta, myślę, ze to one go zamulają, moja v6 (wiadomo, że to nie zwykła v6:)) robi go jak chce, właściciel ma przyjechać na diagnostykę do mnie, ale nie wydaje mi się że coś z silnikiem.
6. skrzynia wchodzi perfekt, sprzęgło dobrze działa
7. auto jedzie prosto, hamuje prosto, ale kierownica lekko spręcona, jak ustawiali zbieżność (jest dobrze ustawiona), to kierownicę mieli skręconą.
8. filtr chyba k&n - nie przyglądałem się na etykietę, ale jak tak, to nie wymaga programu, gość ma też oryginalny.
9. płyn w chłodnicy zielony - układ do płukania i płyn do wymiany
10. tapicerka do prania

niby trochę tego jest, ale to tylko i wyłącznie wina właściciela, bo przy jednej naprawie można było zrobić, ze śladu nie ma nie dokładając za wiele, a teraz trochę jednak trzeba się napracować.

ogólnie właściciel nic nie ukrywa.

na tą chwilę, szacuję, że z 6-8k trzeba w niego włożyć aby był na pico bello.

przy obecnej cenie ten z naprawami wyjdzie z 72k, bywają gorsze za więcej, ale to temat rzeka.

natomiast jakby ktoś był zainteresowany tym:
http://allegro.pl/ford-mustang-4-6-gt-o ... 41553.html" onclick="window.open(this.href);return false;

to ten czarny przy nim to jest nówka. chwilę temu dzwonił kolega który go badał też dla kolegi,
to mówi że mało się nie porzygał tam, jak ten czarny to jeszcze po negocjacji warty uwagi, bo wrażenie fajne robi, to ten z łodzi musiałby kosztowac z 30 tys.

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Post autor: Koral » 2011-06-22, 08:13

caniggia pisze:chwilę temu dzwonił kolega który go badał też dla kolegi,
to mówi że mało się nie porzygał tam, jak ten czarny to jeszcze po negocjacji warty uwagi, bo wrażenie fajne robi, to ten z łodzi musiałby kosztowac z 30 tys.
az nie chce sie wierzyc ze 90% mustangow to auta ,od ktorych ogladania slabo sie robi.. mysle ze nie wszyscy handlarze sprowadzali je po mocnych dzwonach ,sam jak szukalem GT 2lata temu to wszystkie byly po przejsciach no ale zdarzaly sie ladne egzemplarze, choc i takei ktore byly na szybko naprawiane w domowym garazu.. wg mne naj;lpeiej kupic samemu uszkodzonego,ni zjuz naprawionego,bo tak to widzisz co jest uszkodzone i mozesz dac do serwisu do ktorego masz zaufanie i ktory naprawi auto tak jak nalezy..

a najlpeiej dolozyc kilka tysi i kupic nieuszkodzonego,ale z tym to juz ciezko rzeczywiscie..

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
sobanek
Forumowicz
Model: GT 2007
Kolor: Black

Post autor: sobanek » 2011-06-22, 11:17

caniggia pisze:oglądałem tego z Niemodlina dzisiaj czarnego na felach 20" dla znajomka.
5. Felgi za duże do tego auta, myślę, ze to one go zamulają...
Ja mam 20" i nic mi nie zamula.

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..

Awatar użytkownika
PaniC
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: PaniC » 2011-06-23, 19:53

A ja polecam szukac stangów w Szwecji. Co drugie auto na stronie to mustang.

http://www.bilweb.se/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ceny podobne do naszych. W Skandynawi dobrze dbają o autka ;]

Mariusz :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2011-06-25, 08:31

Bielek, sprzedajesz Gwiazdę Filmową??? http://otomoto.pl/ford-mustang-C19375367.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
MartiniPL
Forumowicz
Model: AV-X10
Silnik: V6 4.0
Kolor: SubSilver

Post autor: MartiniPL » 2011-06-27, 23:15

Mam za sobą kilka obejrzanych koników. Zaraz po powrocie z Poznania dojdą dwa następne, to chyba podzielę się moimi uwagami dot. stanu tych egzemplarzy i podejścia sprzedawców. Na razie mogę tylko napisać "Jaja jak berety". Zaczynam się znać w temacie... hehe, dzisiaj wykryłem taką usterkę w stangu, że nawet właściciel był zaskoczony...

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2011-06-28, 09:13

MartiniPL pisze:Mam za sobą kilka obejrzanych koników. Zaraz po powrocie z Poznania dojdą dwa następne, to chyba podzielę się moimi uwagami dot. stanu tych egzemplarzy i podejścia sprzedawców. Na razie mogę tylko napisać "Jaja jak berety". Zaczynam się znać w temacie... hehe, dzisiaj wykryłem taką usterkę w stangu, że nawet właściciel był zaskoczony...
jak nie chcesz wykrywac usterek i miec jaj jak berety kup nowego mustanga od Muaraha,dokladasz raptem 20tys i masz nowke auto o pieknie wykonczonym wnetrzu, poprawionej trakcji,nowej skrzyni zawieszeniu hamulcach, mocniejszym aluminiowym silniku itp itd po prostu skok w technologi i wykonczeniu o 2klasy :) a jak wsiadziesz sie przejechac nei bedziesz chcial wysiadac, auto klasy bmw m6 :)

dlatego warto dolozyc te 20tysi bo do bmw m6 musialbys dolozyc do nowej ze 400tysi ;) wiec sam pomysl jak mala kase chce Muarah ;) wolalbym sie zapozyczyc i miec nowke mustanga niz jezdzic uzywanym klekotem nie wiadomo po jakich przejsciach i potem pisac na forum "jaja jak berety " z tym autem .. ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
MartiniPL
Forumowicz

Post autor: MartiniPL » 2011-06-28, 23:40

Koral, święte słowa - mam równe 80 tys. tak więc, jeśli nie dogadam się z pewnym panem (a nie ukrywam, chciałbym), będę męczyć muraha. O ile ten budżet wystarczy, ponieważ więcej nie wystrugam w tej dekadzie.

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2011-06-29, 12:39

MartiniPL pisze:Koral, święte słowa - mam równe 80 tys. tak więc, jeśli nie dogadam się z pewnym panem (a nie ukrywam, chciałbym), będę męczyć muraha. O ile ten budżet wystarczy, ponieważ więcej nie wystrugam w tej dekadzie.
no za80 to mozna pomarzyc o mustangu 2011.. no ale pewnie poczekalby na reszte do nastepnej dekady ,ja bym poczekal :P

Obrazek

Awatar użytkownika
MartiniPL
Forumowicz

Post autor: MartiniPL » 2011-06-29, 12:59

Się zobaczy - w sumie, z takim budżetem, większym niż początkowy, jest w czym wybierać z 2006-2008.

Awatar użytkownika
MartiniPL
Forumowicz

Post autor: MartiniPL » 2011-07-01, 15:15

Bardzo pilna, gorąca prośba: czy ktoś z Wa-wy miałby chwilę, aby obejrzeć 1 egzemplarz? Wysyłam flachę za fatygę. Więcej info na PW. Sprawa naprawdę pilna - z góry dziękuję za odzew.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”