I ja widzę i jestem.
I już przekazuję konkrety, właśnie w dniu dzisiejszym rozmawiałem z Burmistrzem Panem Arturem Kozłem i jego zastępcami.
Wchodząc do siedziby urzędu w Wieliczce byłem mało optymistycznie nastawiony a tu proszę miłe zaskoczenie .
Na nasze potrzeby dostaniemy SOLNE MIASTO
http://www.wieliczka.eu/pl/46691/6,0/V_ ... wicza.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Wieliczka deklaruje zdecydowaną pomoc we współorganizacji MR 2013 na terenie Miasta Wieliczka, mało tego wyszła już z propozycją udostępnienia tzw. Solnego Miasta. Jest to potężny obiekt w którym mieści się Hala sportowo widowiskowa składająca się dwóch zadaszonych hal. w jednej z nich będziemy mogli zaprezentować część naszych maszyn. Poza tym jest jeszcze basen, orlik, korty, sale konferencyjne itd. no i duży parking z fontanną.
Na chwilę obecną umówieni jesteśmy na kwiecień zaraz po dużej imprezie motoryzacyjnej jaka jest corocznie organizowana w Wieliczce- Memoriału Janusza Kuliga i Mariana Bublewicza.
Widzę że trasę mamy w 85%, co do daty nie jest jeszcze do końca dopracowana. Szczerze mówiąc jeśli Wieliczka wstrzeli się w piątek, byłaby niezła impra , a co myślicie gdyby właśnie w Wieliczce zostać na dwa dni , trasa z Lublina nie jest łatwa zakładam zatem że w 60-70 załóg cały rajd w Wieliczce pojawiać się będzie aż do późnych godzin wieczornych .
Miasto jak i sam obiekt idealnie nadaje się na spotkanie integracyjne mamy dla nas wszelkie wygody i możliwości basen korty sale konferencyjne kopalnie soli paint ball itd.
Co do bazy hotelowej w Wieliczce nie ma z tym problemu ?