Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Re: Mustang Race 2013 ------> pogaduchy
nie rezygnują dlatego że droga nie jest do przejechania tylko nie każdy ma możliwość wzięcia urlopu w tym czasie lub mają inne plany
co do tych jeszcze nie umieszczonych na liście to wszystko jest pod kontrolą i będą umieszczeni jak tylko potwierdzę wpłaty
co do tych jeszcze nie umieszczonych na liście to wszystko jest pod kontrolą i będą umieszczeni jak tylko potwierdzę wpłaty
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
aj tam aj tam, droga a urlop a to a tamto, przeciez to tylko tydzien urlopu
ja mam zamiar zabrac rodzine ze soba i urlop spedzimy w mustangu i z ludzmi z klubu - koniec wypowiedzi..........

ja mam zamiar zabrac rodzine ze soba i urlop spedzimy w mustangu i z ludzmi z klubu - koniec wypowiedzi..........
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
kązdy zajmuje się tym w wolnych chwilach, których ostatnio wszystkim brakuje, trzeba to uszanować. Niebawem lista zostanie zaktualizowana.gclone pisze:
Ja też się zapisałem niedawno i jeszcze mnie nie ma na liście ale myślę, że na pewno będzie 50 ekip...
już jest ponad 30 ekip. dojdzie przynajmniej 5 Czechów. Za kilka miesięcy wspomnicie moja słowa: już niebawem ludzie będą w kolejce oczekujących, bo już nie będzie miejsc.
Teraz zgłaszają się pojedyncze osoby bez rozgłosu. Zaraz się okaże, że odkładanie na ostatnią chwilę będzie zgubne bo faktycznie lista będzie już zamknięta.
Zostało kilkanaście miejsc... piszemy do Słowaków, Ukraińców. Jak się zgłoszą to z dnia na dzień miejsc już nie będzie...
Nie zwlekajcie.
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- swiadeka
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bordowy i białe pasy
gclone pisze:no jeszcze jedna sprawa, że AluStar (i nie tylko on - swiadeka cud, że dojechałeś) utwierdził się w przekonaniu, że jego mustang nie nadaje się na Polskie drogi (albo Polskie drogi na jazdę mustangiem z takim zawieszeniem) i co niektórzy pewno i przez to porezygnowali...
Cześć,
Zamierzam być. Takiej okazji nie przepuszczę. Oczywiście wszystko zależy od tego czy mój stang będzie miał ochotę jechać. Jeżeli tak, to zabieramy się z nim

Tak a propo, to przed MR2012 odebrałem mojego kunia z warsztatu dzień przed wyjazdem i wrócił tam zaraz po powrocie. Miał widocznie ochotę troszkę pofruwać. Widać, że woli odpoczywać w stajni

Arek
Koledzy ze niektórzy sie nie zapisali to nie znaczy ze drogi sa kiepskei. Mielismy nauczke i teraz juz MR jest po normalnych drogach. Wiemy ze MR jest sporym wyzwaniem ( dla organizatorów w szczególności ) wiec musimy robic wszystko aby im ulatwic sprawe.gclone pisze:no jeszcze jedna sprawa, że AluStar (i nie tylko on - swiadeka cud, że dojechałeś) utwierdził się w przekonaniu, że jego mustang nie nadaje się na Polskie drogi (albo Polskie drogi na jazdę mustangiem z takim zawieszeniem) i co niektórzy pewno i przez to porezygnowali...
Tutaj zwracam sie glownie do Organizatorow aby dawali wiecej informacji bo narazie jest ich malo.
Proponuje zamieszczac info tu i na Facebook, www o postepach, bo narazie jest opisywane wszystko oprocz MR

Kazdego roku ekipa organizatorów jest inna i co roku sytuacja sie zmienia, drogi mamy takze lepsze

- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
To może poprawić nazwę na European Mustang Race 2013Bielek pisze:
kązdy zajmuje się tym w wolnych chwilach, których ostatnio wszystkim brakuje, trzeba to uszanować. Niebawem lista zostanie zaktualizowana.
już jest ponad 30 ekip. dojdzie przynajmniej 5 Czechów. Za kilka miesięcy wspomnicie moja słowa: już niebawem ludzie będą w kolejce oczekujących, bo już nie będzie miejsc.
Teraz zgłaszają się pojedyncze osoby bez rozgłosu. Zaraz się okaże, że odkładanie na ostatnią chwilę będzie zgubne bo faktycznie lista będzie już zamknięta.
Zostało kilkanaście miejsc... piszemy do Słowaków, Ukraińców. Jak się zgłoszą to z dnia na dzień miejsc już nie będzie...
Nie zwlekajcie.

'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
-
- Forumowicz
- Model: 2016 GT
- Kolor: czarny
Ja mam nadzieje ze na tych germańskich rejerkach to mi w Warszawie auta nie ukamieniuja ?
czy w jakimś innym zakatku centralnej PL
Mam nadzieje ze milosc do Stangow wygra z wandalizmem 

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Johny - take it easy. W zeszłym roku było auto na blachach z Holandii oraz Shelby500 na niemieckich. Wróciły ze wszystkimi kołami

- tomas
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe i convertible
- Kolor: czerwone coupe 66, granatowe conv. 66,czarne conv. GT 07
Może i ze wszystkimi kołami ale bez nakrętek na wentylkiKuba pisze:Johny - take it easy. W zeszłym roku było auto na blachach z Holandii oraz Shelby500 na niemieckich. Wróciły ze wszystkimi kołami![]()

-
- Forumowicz
- Model: 2016 GT
- Kolor: czarny
Moze bysmy zaprosili na impreze Janusza Palikota
Ma Mustanga z 68r 
To napewno wiazalo by sie ze sponsorami jak i sporym rozglosem dla Mustang Race !
Moze sam Janusz Palikot bedzie jednym ze sponsorow 

To napewno wiazalo by sie ze sponsorami jak i sporym rozglosem dla Mustang Race !

- bathrust
- Forumowicz
- Model: FoxBody 79' Ghia
- Kolor: Grafit
Jam też na germańskich blachach był i nawet nakrętki na wentylki mi zostałytomas pisze:Może i ze wszystkimi kołami ale bez nakrętek na wentylkiKuba pisze:Johny - take it easy. W zeszłym roku było auto na blachach z Holandii oraz Shelby500 na niemieckich. Wróciły ze wszystkimi kołami![]()

- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
Zostało już tylko 16 wolnych miejsc na Mustang Race 2013.
Jeśli chcecie jechać... nie odkładajcie tego dłużej, bo zaczynamy wysyłać zaproszenia do zagranicznych klubów i z dnia na dzień miejsc może już nie być... Już wiemy, że oczywiście jadą z nami Czesi, ale zgłosiły się również dwie ekipy z Białorusi.
nie zwlekajcie, bo zobaczycie, że zaraz będzie za późno.
Jeśli chcecie jechać... nie odkładajcie tego dłużej, bo zaczynamy wysyłać zaproszenia do zagranicznych klubów i z dnia na dzień miejsc może już nie być... Już wiemy, że oczywiście jadą z nami Czesi, ale zgłosiły się również dwie ekipy z Białorusi.
nie zwlekajcie, bo zobaczycie, że zaraz będzie za późno.
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Dla mnie ta impreza to cześć sezonu/życia jednak w tym roku chcemy z żoną bez dzieci gdyż to było dość męczące ale to nie znaczy że nie da się zrobić jedni kupili stanga bo tak chcieli inni bo śnili o nim od lat jak ja przygoda jaka jest w trakcie tej imprezy jest nie do opisania żadne media nie są w stanie tego opisać po prostu raj dla miłośników marki...
Ja chętnie przywitam ekipy inne jak czeskie
Ja chętnie przywitam ekipy inne jak czeskie

- Bielek
- Forumowicz
- Kontakt:
OSTATNIE 10 MIEJSC
To już ostatnie chwile, aby zapisać się na Mustang Race 2013. Jutro wrzucamy trailera MR2013, pójdą artykuły do polskich i zagranicznych mediów.
Nie zwlekajcie, może się okazać, że zaraz nie będzie już wolnych miejsc.
To już ostatnie chwile, aby zapisać się na Mustang Race 2013. Jutro wrzucamy trailera MR2013, pójdą artykuły do polskich i zagranicznych mediów.
Nie zwlekajcie, może się okazać, że zaraz nie będzie już wolnych miejsc.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
no i na liście mamy 42 załogi , jeszcze tylko wpiszą się czech ok. 5 sam. i ...