temat był już przerabiany=kąpielówki Borataadaslaw pisze:Kurdę, grill połączony z dyskoteką?Kuba pisze: [..] kolacja grillowa z dyskoteką [..]
To w końcu bardziej grill czy bardziej taniec?
Jakie ciuchy wpiszą się w ten wieczór?

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
temat był już przerabiany=kąpielówki Borataadaslaw pisze:Kurdę, grill połączony z dyskoteką?Kuba pisze: [..] kolacja grillowa z dyskoteką [..]
To w końcu bardziej grill czy bardziej taniec?
Jakie ciuchy wpiszą się w ten wieczór?
No też najzdrowszy nie jestem bo prawie dziś nie mówię albo bardzo cicho..., ale mam nadzieję, że wieczorem przepalę gardłonaprawdę chętnie ale 38,4 na osi
hehestang232 pisze:jak spadnie choć kropla to masz bana za krakanieadriank9 pisze:a pogoda zapowiada się taka sobie, oby jak najmniej padało![]()
Oczywiscieadriank9 pisze:Czy wszystkie koniki wypucowane?
O której jedziesz? Jak coś to jedziemy około 15.MartiniPL pisze:nie ma to tamto - kuń miał day spa od południa. I stare Chińskie przysłowie mówi, że jak umyjesz auto spadnie deszcz - odłożyłem pucerkę i dup, spadł deszcz. Hahahahahaha, minę miałem nietęgą, ale co tam, jak dojadę się poprawi.
Będac w młodości piekną młodą pielegniąrką (oczywiście prowadzącą pamiętniki) informuję Cię, że "medycynę" spakowałemrusek pisze:No ja ruszam około godziny 8.00 mam dobre 400 km po drodze obiadek itp ,a do tego katar w trzy d...y,może ktoś ma jakieś szybkie lekarstwo na te świństwo ...