Musimy zmienić dostawcę koszulek. Firma, która robiła je dla nas dotychczas mocno przegięła tym razem. Juz poprzednio nie było OK bo koszulki przyszły z opóźnieniem ok. miesiaca ale tym razem nie dość, że niemal wyrównali rekord czasu realizacji zlecenia to jeszcze nie dosłali 5 koszulek dla dzieci. Po moim zgłoszeniu miały być dosłane w ciagu tygodnia (jeszcze na OZM w Smardzewicach) ale oczywiście ich nie było, na moje kolejne monity nie reagowali, w końcu przestali odbierać ode mnie telefony a gdy już udało mi sie dodzwonić to koleś bardzo nieładnie rozłączał się w momencie gdy orientował się, że to ja dzwonię z sprawie zaległych koszulek. Zapomiałem dodać, że przesyłkę omyłkowo wysłali na zły adres i musieliśmy to też dodatkowo ogarnąć. Ponadto jakość koszulek, szczególnie w ostatim zamówieniu była bardzo nierówna. Część była całkiem OK ale niektóre rozmiary były cienkie i ogólnie jakby gorszej jakości.
Tym bardziej mnie to dziwi, że zaakceptowaliśmy w pełni ich ofertę i płaciliśmy z góry. Może to był błąd ale w tej firmie juz wcześniej MKP zamawiał koszulki na MR2012 i wtedy byłlo OK.
Nie mam już do kogo eskalować takiego zachowania bo uzgadniałem wszystko z współwłaścicielem firmy (lub bratem włąściciela). Postanowiłem więc opisać to, żeby przestrzec inne osoby, które może będą chciały zamawiać koszulki i trafią na tą firmę. Naprawdę współpraca z nimi to jakaś masakra!
Dlatego
proszę uważać na firmę BODMAN z Jasła - bardzo zawiodłem się na nich i wszystkim będę odradzał zamawianie koszulek czy gadżetów w tej firmie