stang67 pisze:Widziałeś wiadomości??ramek pisze: Siedzę na skwerze i wypatruje kontenerowca na horyzoncie

fajny konik , więcej zdjęć jak dopłynie !

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
stang67 pisze:Widziałeś wiadomości??ramek pisze: Siedzę na skwerze i wypatruje kontenerowca na horyzoncie
Czolem, jeszcze na niego czekam ale lada dzien bedzie, z tego co wiem troche mu z silnika leci, wyprodukowany w Michigan zakupiony z Columbi USA, kolor zgodny z tabliczka. kiedys staniemy obok, beda ladnie wygladalyPavulon_ pisze:fajny conv ! ciekawe jak wygląda pod spodem, z jakiego stanu jest ?
kolor też jest ciekawy, emberglo - dość rzadki - zgodny z tabliczką ?
pozdrowienia !
arek900 pisze:znam lepszy numer!
leć do sklepu z akcesoriami ślubnymi, kup dwie nakładki na tablice 'młoda para' i śmigaj!
tylko pamietaj żeby komuś szkody nie zrobic, policję na 99% masz z głowy ;-)
nie do końca, można nabyć OC na sam VIN. Co jak co, tablic można czasem nie mieć jezdząc (co nie znaczy ze jest to zgodne z prawem) ale bez OC to już jest skrajna nieodpowiedzialność6t07t pisze:OC jest przypisane do auta z numerem rejestracyjnym...
Można przecież normalnie w WK wziąć "czerwone" tablice i jeździć spokojnie.
Można bez problemu nabyć OC na numer VIN, sam mam Chryslera gdzie OC jest na nr VIN, mało tego za 2 tygodnie wyjeżdżam nim na urlop za granice i OC mam normalnie na rok kupione.6t07t pisze:OC jest przypisane do auta z numerem rejestracyjnym...
Można przecież normalnie w WK wziąć "czerwone" tablice i jeździć spokojnie.