Spotkanie w Toruniu 27 lipiec godz 14.00
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Re: Spotkanie w Toruniu 27 lipiec godz 14.00
Ja również dziękuję wszystkim Mustangowiczom za świetną zabawę, mnóstwo przyjemności z obcowania z tak świetnymi samochodami i pozytywnymi ludźmi. Jestem w trakcie przebierania fotek, ponieważ wspólnie z kolegą zrobiliśmy ich ponad siedemset, w związku z czym proszę o cierpliwość!
Pozdrawiam, Dominik N. - Wasz "fotograf"
Pozdrawiam, Dominik N. - Wasz "fotograf"
Póki co podsyłam taką wspólną fotkę - są wszyscy : )
- Załączniki
-
- DSC_1080.JPG (61.38 KiB) Przejrzano 3808 razy
- tomek888
- Forumowicz
- Model: GT Supercharged
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Alloy Grey
Szczerze przyznam, nie przypuszczałem że nasze spotkanie zamieni się w taki mini zlot, fotki postaram się dostarczyć każdemu w miare możliwości, poczekajcie jeszcze troszkę ,w przeciągu kilku dni sprawa powinna być załatwiona:) dzięki Dominik za fotki, 700 zdjęć - no masakra, aż nie chce się wierzyć hehe 
Aha odnośnie fotek ,to zgadam się z Dominikiem, zgramy to na pendriva no i będziemy się łapać gdzieś na mieście czy na MR:)

Aha odnośnie fotek ,to zgadam się z Dominikiem, zgramy to na pendriva no i będziemy się łapać gdzieś na mieście czy na MR:)
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
Link do galerii zdjęć z wczoraj.
Galeria zawiera głównie zdjęcia z gokartów - celowo umieściłem więcej ujęć z walki na torze - aby każdy mógł jakoś siebie może zoczyć
http://www.photon.vot.pl/spot_torun_27072013/index.html
Galeria zawiera głównie zdjęcia z gokartów - celowo umieściłem więcej ujęć z walki na torze - aby każdy mógł jakoś siebie może zoczyć

- tomek888
- Forumowicz

Woow Hominis wspaniała robota, dziękuję:) Jak dostanę fotki od Dominika, to może jeszcze coś dorzucimy do Twojej galerii?:)
Ostatnio zmieniony 2013-07-28, 23:27 przez tomek888, łącznie zmieniany 3 razy.
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
Tomek, jakby potrzebny był serwer na wystawienie fotek - to da się coś z tym zrobićtomek888 pisze:Szczerze przyznam, nie przypuszczałem że nasze spotkanie zamieni się w taki mini zlot, fotki postaram się dostarczyć każdemu w miare możliwości, poczekajcie jeszcze troszkę ,w przeciągu kilku dni sprawa powinna być załatwiona:) dzięki Dominik za fotki, 700 zdjęć - no masakra, aż nie chce się wierzyć hehe

700 zdjęć - a to się chłop nastrzelał (i dobrze!) - dobrze byłoby to jakoś przesiać - zawsze mogę wystawić jakąś galerię (chyba, że ktoś bardzo potrzebuje oryginałów full-res).
... ciekaw jestem filmików

/powtórzę się, ale - to było coś więcej niż spot

- tomek888
- Forumowicz
Tak właśnie myślałem, żeby po MR zrobić zlot na przełomie sierpnia/września:) Kwestia uzgodnienia co tym razem, poza terrorem miasta naszymi Mustangami, będzie atrakcją- znowu gokarty, czy może np paintball?:)
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Kolor: Ebony
Super fotki, dziękihominis pisze:Link do galerii zdjęć z wczoraj.

May the Horse be with you!
Nie ma za co dziękować, to była czysta przyjemność! A no narobiło się trochę zdjęć, jest z czego wybierać, co właśnie robiętomek888 pisze:Szczerze przyznam, nie przypuszczałem że nasze spotkanie zamieni się w taki mini zlot, fotki postaram się dostarczyć każdemu w miare możliwości, poczekajcie jeszcze troszkę ,w przeciągu kilku dni sprawa powinna być załatwiona:) dzięki Dominik za fotki, 700 zdjęć - no masakra, aż nie chce się wierzyć hehe

Pozdrawiam!
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Brawo Pierniki może by przyszłoroczny MR z Torunia wystrzelić?
A ten Tor to z moherowych beretów ?
Ładny
Ładny

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- tomek888
- Forumowicz
Nareszcie i Toruń ma ekipę do miłych spotkań, a i tor też jest toruński, długość nieco ponad 1 km!:) Zapraszamy MAX, po MR2013 zrobimy kolejny mały spocik w Toruniu:)
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
... z Torunia można swobodnie wystrzelić MR2014 - jesteśmy ładnie centralnie położeni i mamy moherowe berety pełne pierników ... Rydzykowna sprawaMAX pisze:Brawo Pierniki może by przyszłoroczny MR z Torunia wystrzelić?
Ładny

...a tor kartingowy to jeden wielki ognisty piernik

Co do galerii - zawsze można coś tam doładować - musiałbym mieć źródła.
Dominik nas pewnie zastrzeli fotami - ... fotograf zawsze ma taką przypadłość, że nie ma go na zdjęciach

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Hominis pracujemy już ok 3 miesiące razem a nie mam zielonego pojęcia jak wyglądasz gdzie jesteś na fotach
. A wiem jesteś na awatarze
MR 2014 jest w początkowej fazie i nie ma precyzyjnie określonej trasy są jedynie zarysy , kto wie może Toruń ?

MR 2014 jest w początkowej fazie i nie ma precyzyjnie określonej trasy są jedynie zarysy , kto wie może Toruń ?
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
...a to fakt, pracujemy już kawał czasu, a na ulicy minęlibyśmy się bez słowa ... ten cholerny internet ma jednak wady (i to nie jedną!)MAX pisze:Hominis pracujemy już ok 3 miesiące razem a nie mam zielonego pojęcia jak wyglądasz gdzie jesteś na fotach. A wiem jesteś na awatarze
![]()
... a jak wyglądam? ... pierwszy z prawej

MR2013 w końcu będę miał niesamowitą okazję poznać wielu z Forumowiczów... oj, będzie ogień

- tomek888
- Forumowicz
A ja Hominisa "poznałem" stając na środku drogi, machając i zatrzymując jego Mustanga