i to będzie najlepsze rozwiązaniekaes pisze:Możemy ew. wrzucić pdf'a i każdy chętny sobie wydrukuje (rozmiar większy niż a4 więc na 2 kartkach i sobie złożyć) - jeśli są chętni.

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Pavlito troche sie narobilo juz autek bo juz poki co jest 7:) ale to nic przeciez to bedzie sobota wiec beda pustosci na ulicach w takim razie ja bym postawil na pl. Bankowy o 7:30 i od razu wyskoczyc na katowickapavlito pisze:Kuczko tak się bał wczesnego myciahorse pisze:kuczko pisze:
Hej,
wydaje mi się ze ta 1 godzina na umycie to za mało - zjedziemy tam wszyscy naraz i ciężko będzie umyć tyle aut naraz. Poza tym, jak już pisałem powyżej, fajnie byłoby móc dowieźć rzeczy do hotelu - a tam też trochę się zejdzie. Wydaje mi się, że trzeba by wyjechać wcześniej. Jak dojedziemy przed czasem nic się nie stanie - najwyżej sobie pod M1 pogadamy. Tylko problem jest taki, że trzeba wyjeżdżać o zabójczej godzinie
. W każdym razie dopisuję się do listy:
1. pavlito & jania
2. kuczko & karolina
Powiem tak ze dla mnie spotkanie w jankach bajka no chyba ze jeszcze chcemy sie przelansowac na kilka koni przez stolyceno to ok... a jankach nie ma m1 mozemy albo pod realem albo po ikea mysle ze pod realem bedzie latwiej sie zorganizowac ale to tylko moja sugestia. w kazdym razie dopisuje sie do chetnych na liste wyruszajacych z wawy.
1. pavlito & jania
2. kuczko & karolina
3. horse & ekypa plus brat Vectra B ale on moze jechac za nami ew. nas eskortowac![]()
że w zamian się połaszczył na ognisko u Chmiela, więc zostajemy sami (póki co). W 3 auta to i z centrum damy radę. Co do hotelu. to doba pewnie zaczyna się ok. 12-14, więc do pokoju mogą nie wpuścić, ale bagaż w przechowalni pewnie będzie można zostawić. Pusty bagażnik na zlocie będzie bardziej praktyczny.
Tylko o której ruszać, żeby i mycie i hotel zdążyć? Inna rzecz, że myślałem, że będzie nas więcej, więc założyłem powolniejsze przemieszczanie (głównie po mieście). Może tak:
7.30 Plac Bankowy
lub
8.00 Real Janki?
Wiesz co Kaś po przeanalizowaniu tez jestem bardziej za pl. bankowym ...trzeba sie polansowac a coKaś pisze:Ja jestem za Pl. Bankowym!
o LUDZKIEJ porze!MIRMAL pisze:Hans,z tego co zrozumialem chcesz dolączyć w Jankach.Mi też to by pasowalo.tylko trzeba ustalić o ktorej.
chlopaki patrzcie o 7:30 zbiorka zanim wszysy sie zjada zbierzemy sie bedzie 8 to bedzie dobry czas jak na do 8 sie wyrobimy z wami sie ustawimy w Jankach na parkingu mysle ze do myjni dojedziemy kolo 9:30-10 (do rawy spoko troche bedziemy mogli pocisnac,ale dalej na 10 autek sie bardzo nie poszaleje-aczkolwiek zawsze moge sie mylicMIRMAL pisze:Hans,z tego co zrozumialem chcesz dolączyć w Jankach.Mi też to by pasowalo.tylko trzeba ustalić o ktorej.