Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Ee tam, damy radę!horse pisze:pavlito pisze:Hehe, ja tak spokojnie zaproponowałem ten grafik, bo mój śpioch (Jania) nie tylko w normalną sobotę się przewraca na 2 bok, ale w tygodniu od 22 też już śpi przed TV i nie kontroluje, co ja za pasztet smażę na 18.04![]()
![]()
A potem powiem, że to wspólna propozycja i musimy się dostosować![]()
![]()
Ale generalnie bomba, że nas już tylebo trochę było głupio osobno jechać biorąc pod uwagę ile nas jest w Warszawie.
A radyjka CB macie??
hahaha pavlito i myslisz ze Ci sie uda uniknac konsekwencjia potem jak sie spotkamy o tej 7:30 na pl bankowym to nam sie dostanie za ten Twoj pasztet od Twojego spiocha
![]()
zobaczysz i tak Cie sprzedam
![]()
![]()
a teraz powaznie mam jakiegos starego grata CB musze go wyciagnac i wogole sprawdzic czy jeszcze chce mu sie pracowac a jak nie dobrze by bylo sie w cos zaopatrzec![]()
a co mysicie o mojej propozycji pucowania koniw brzeinach na myjni i
wczesniejszej rezerwacji zeby trzymali dla nas wolne miejsce??
Hans pisze:Jak będzie gdzie, to jeszcze ziemnioki załatwię - co jak co, ale ognisko bez pyrków z popiołu to nie ognisko.![]()
Na pewno wszyscy będą przy apetycie po pokazie kaes'a.![]()
Hans: "Dakota, chcesz ziemniaczka?"
Dakota: "Nie... wiesz... nagle przypomniałam sobie, że nie lubię ziemniaków."
może być lipa ,po to spotykamy się wcześniej na parkingu żeby poczekać na resztę i po to są ustalenia godziny wjazdu.koralkarol pisze:pytanie do organizatorow: mozna sie spoznic na zlot ? tzn przyjechac po 14? najpozniej na 16