Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: mustang 1996
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: inny
]prośba do wszystkich z wyobrażnią! potrzebuje pomysłów na pomalowanie konia! bazowy kolor to bordowy metalik! miałem dorobić tylko pasy czarne przez autko ale szukam pomysłu na jakiś ciekawe grafitii coś pasującego do mustanga! mam ciekawego i nie drogiego lakiernika artyste który podejmie się każdego wyzwania jeżeli podoła wstawię fotki na strone! jeżeli macię trochę weny to proszę o propozycje! 

- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
No ja rozumiem, z chęcią bym się z wami przejechał, ale raczej nie podołam tak wczesnej godzinie. Wole się wyspać, bo potem padne wieczorem jak przecinekhorse pisze:LP juz gdzies tam wczesniej pisalem to jest optymalna godzina nie chce mi sie teraz tego szukac ale potem bedziemy sie obsrywac ze z czyms sie nie wyrobimy a tak na spokojnie zdazymy wszystko ogarnaca nie wiadomo ile jeszcze samochodow dojdzie do konwoju zreszta dla mnie o tez jest srodek nocy ale coz...

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
1. samoobsługowa myjka 10 samochodów może nie zająć 10 min., tylko 100 min.
2. w piątek dla pomiaru czasu po myjni się sam woskowałem na szybko (bez skojarzeń!): 30 min.
3. z myciem może być w ogóle problem: http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=%A3%F3d%BC
Też nie lubię nocnych pobudek, ale podzielam obawy Horse w zakresie odchodów
W normalną sobotę przed 10.00 końmi mnie z łóżka nie wyciągną, no chyba, że 10 Mustangami
Jeśli się upieracie, że noc, to wypiszcie czas jeszcze raz w swojej propozycji. Tylko proszę bez zaczynania w stylu: 1. dodatkowe 60 min. snu, 2. ciężki sandał do Janek...

2. w piątek dla pomiaru czasu po myjni się sam woskowałem na szybko (bez skojarzeń!): 30 min.
3. z myciem może być w ogóle problem: http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=%A3%F3d%BC

Też nie lubię nocnych pobudek, ale podzielam obawy Horse w zakresie odchodów

W normalną sobotę przed 10.00 końmi mnie z łóżka nie wyciągną, no chyba, że 10 Mustangami

Jeśli się upieracie, że noc, to wypiszcie czas jeszcze raz w swojej propozycji. Tylko proszę bez zaczynania w stylu: 1. dodatkowe 60 min. snu, 2. ciężki sandał do Janek...

- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
no mysle ze 100 min spokojnie zejdzie
pavlito co do pogody to jeszcze bym sie az tak bardzo ine przejmowal chociaz sobota ma byc ladna z tego co pokazuje pogodynka:D tez wsyzscy krzyczeli ze swita beda sloneczne i upane od miesiaca juz tak gadali nawet dwa dni przed i ze wszytskiego na p nie sprawdzila sie tylko pogoda
zgadzam sie z pavlitem propozycje wyjazdu wpiszecie w liscie obok nicku tylko bardzo bym prosil o realne a nie np wyjazd o 10 albo jeszcze lepiej 14
pavlito co do pogody to jeszcze bym sie az tak bardzo ine przejmowal chociaz sobota ma byc ladna z tego co pokazuje pogodynka:D tez wsyzscy krzyczeli ze swita beda sloneczne i upane od miesiaca juz tak gadali nawet dwa dni przed i ze wszytskiego na p nie sprawdzila sie tylko pogoda

zgadzam sie z pavlitem propozycje wyjazdu wpiszecie w liscie obok nicku tylko bardzo bym prosil o realne a nie np wyjazd o 10 albo jeszcze lepiej 14

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Z tym przejazdem przez miasto nie będzie tak zupełnie kolorowo. Pisałem do komendanta wojewodzkiego policji z prośba o przydzielenie eskorty. Niestety nie mieliśmy zgodu od zarządcy drogi po której miał się przejazd odbyć i odpowiedź jest negatywna.
Pozostaje nam więc tylko przejazd w kolumnie po 10 aut i wydaje mi się że to maks co może utrzymać się w kupie przy przejeździe po ruchliwej drodze. Jest też drugie dno tego podania - teraz Policja już wie kiedy i gdzie przejazd się odbędzie, więc spodziewałbym się wzmożonego patrolu drogówki w tych okolicach
i tym bardziej nie ma co szaleć z ilością Mustangów w pojedyńczej kolumnie. Szczegóły na pewno dogramy jeszcze na miejscu.

Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Kolor: srebrny
moim zdaniem powinno policji zalezyc zeby taki przejazd odbyl sie bezpiecznie i tym bardziej nie jakimis wieljskimi tuningami tylko autami z historia klasa. Powinni nam dac z 4 motory policyjne zeby zabezpieczyc ten przejazd. przeciez on dlugo by nie trwal ok 30 minut wiec co to by ich zbawilo. moim zdaniem mogli by juz przymknac oko na te 30 dni rozpatrywania i inne pierdoly tylko sie pokazac z dobrej strony i nas eskortowac. teraz nawet jak by wziasc jakis motocyklistow z lodzi do eskorty to nei ma co bo policja bedzie miala pewnie ta ulice na uwadze jak napisal andronik...
to widzimy sie na parkingu i wtedy obmyslimy co i jak moze cos im sie odwidzi i podesla nam jakies radiowozy
byle nie zeby wlepialy mandaty 
to widzimy sie na parkingu i wtedy obmyslimy co i jak moze cos im sie odwidzi i podesla nam jakies radiowozy

Spokojnie panowie i panie, nie będą nas tak bardzo łapać. W sobotę jest na widzewie jakiś mecz więc policja będzie zajęta a drogówka się czepiać nie będzie, no chyba że przegniemy
. Rozmawiałem ze znajomym z drogówki i powiedział by się nie przejmować za bardzo. Poza tym ktoś z drogówki ma być na zabezpieczeniu w manu od strony urzędu miasta, także luzik 

http://www.case-studio.pl/
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
bedzin, tu nie chodzi o "widzimisie" komendanta, tylko myśmy zaczęli sprawę od d..y strony. Najpierw śle się pismo do organu zarządzającego drogą, oni się ustosunkowują i jeżeli odpowiedź jest pozytywna to komendat przydziela eskorte bez gadania. Niestety dopiero teraz jestem taki mądry 

Pozdrawiam,
Tomek
Tomek
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Pewnie ruszymy grupkami po 10 aut (zgodnie z kodeksem drogowym), potem przerwa 100m (tak na światła), znowu 10 aut itd. Też nie sądzę, żeby się sępili.
W sobotę miałem bliskie spotkanie 3 stopnia z drogówką. Facet nie mógł się na auto napatrzeć i ze skóry wyłaził, żeby być uprzejmym (w granicach polecenia służbowego
). Raczej podejrzewam ich o takie same podejście. Żadnej nadgorliwości.
W sobotę miałem bliskie spotkanie 3 stopnia z drogówką. Facet nie mógł się na auto napatrzeć i ze skóry wyłaził, żeby być uprzejmym (w granicach polecenia służbowego

- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny srebrne pasy
pavlito pisze:Pewnie ruszymy grupkami po 10 aut (zgodnie z kodeksem drogowym), potem przerwa 100m (tak na światła), znowu 10 aut itd. Też nie sądzę, żeby się sępili.
W sobotę miałem bliskie spotkanie 3 stopnia z drogówką. Facet nie mógł się na auto napatrzeć i ze skóry wyłaził, żeby być uprzejmym (w granicach polecenia służbowego![]()
). Raczej podejrzewam ich o takie same podejście. Żadnej nadgorliwości.
TO ZAPRASZAM DO NAS NA A4 .....coś za dobrze wam tam....