przy calym szacunku dla Ciebie i GTRa, to przyznam Ci tylko czesciowo racje ,ze o ile do 2014roku Mustanga nijak nie mozna porownywac do GTRa, to mam nadzieje ze Mustang GT500 2015 bedzie mozna juz porownac.. czyli ze dostanei na tyle dobre zawieszenie i hamulce ze bedzie mogl robic podobne czasy na torze jak GTRDeftronic pisze: Nawet jeśli nie na prostej (w co wątpię chyba, że będzie to jakiś Mustang ~700hp) to po pierwszym zakręcie na pewno. Przy całej sympatii do niego rywalem GTRa jeśli idzie o przyspieszenie i prowadzenie jest Porsche Turbo (i maszyny tego pokroju). Jeśli przeczytam w angielskim magzynie EVO test: Nissan GTR vs Porsche Turbo vs New Shelby GT500 i Shelby to wygra, wtedy uwierzę.

ps. Pozytywnie zaskoczyl mnie wynik Dodga Vipera SRT-10 ACR 2010r (7:12.13 ) ktory ma olbrzymia przewage na torze w stosunku do wpsomnanego GTRa 2009, jestem w pozytywnym szoku, zmiazdzyl japonskie cudo technologiczne po calosci,a przeciez to auto zbudowane z kajakow z trzesacym silnikiem od tracka i ciezkie jak gt500