witam, zaliczkowałem już Stanga 3.7 v6 , w polowie stycznia do odbioru ( papieorologia, cło, akcyza itd ). którego widziałem na własne oczy kilka dni temu , pytanie czy ktoś mi może pomóc z rozszyfrowaniem numeru VIN by kilka rzeczy sprawdzić ? 1ZVBP8AM8C5205736 ,uszkodzenia to głównie kosmetyka, po tym co znalazłem wstepnie w necie wpisujac VIN , przebieg sie zgadza, poduszka wywalona z przodu również ( choć jak mówie uszkodzenia niewielkie, pytanie czy poprzedni wlasciciel sam jej nie uruchomił haha

uszkodzenia też wyglada na kolizje, dostał w dupe i całując w tyłeczek inne auto, na alledrogo brakuje tych fachowych vin checkow jak CarFax czy Autocheck ...
Adrian z forum poradził mi go dodatkowo sprawdzić ponieważ, maske ma od wersji GT, zderzak przód też, zegary również od GT, skorzana tapicerka, system Shaker 500 i sporooo przyciskow na desce rozdzielczej, z racji, tego, iż to mój pierwszy przyszły Stang niewiele moge o nich powiedzieć, czy ktoś byłby równie na tyle miły by na podstawie zdjec deski rozdzielczej powiedzieć mi co oferuje w pakiecie

?
pozdrawiam