autor: kapitanplaneta1 » 2015-01-13, 10:58
Nie taki młody, i nie taki gniewny...... Tytuł wątku ".....propozycja". Zaproponowałem jakieś miejsce, które nas pomieści, przedstawiłem wstępną ofertę.
Napisałem również że nie mam doświadczenia w organizacji tego typu imprez, i czekam na podpowiedzi i sugestie jak powinna wyglądać taka sobota. Jeśli będzie to w zakresie moich możliwości chętnie coś załatwię, pomogę itd.
Jeśli tytuł wątku byłby "OZM 2015 - kto zorganizuje wszystko", z racji małego doświadczenia i krótkiego stażu na forum, stał bym się biernym obserwatorem tego o czym się tu pisze....
Wszystko jest do załatwienia, kwestia czasu, pieniędzy i ludzi. Z czasem (jak na moje niedoświadczone zdanie) jest już krucho. Pieniądze - wiadomo - każdy chciałby wydać jak najmniej ( o czym pisał MAX), wiec potrzeba sponsorów, urzędników i innych którzy ułatwia nam życie . Na dotarcie do odpowiednich ludzi, może sponsorów,negocjacje, też potrzeba czasu. I kółko się zamyka.
Ja nie upieram się przy tej lokalizacji, proponuje ja do rozważenia i sugestii. Oczywiście, jeśli ktoś np. Tomek z Kaserem, maja już mocno zaawansowane rozmowy i plany B, " .... przygotowanie trasy przejazdu , policji , wystawki... ,animatorów", to ja się nie chce wbijać pomiędzy i rujnować ich ciężką pracę.
Przyjadę, zobaczę, za rok będę już mądrzejszy o doświadczenia, których jeszcze nie posiadam........