Mustang z allegro/ebay
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
Re: Mustang z allegro/ebay
Po pierwsze, ładnie się witam jakom że tutaj nowy:)
Przechodząc do tematu, natknąłem się na taką aukcję, a w tym wątku chyba jeszcze nie była poruszana (przynajmniej nie znalazłem).
http://allegro.pl/show_item.php?item=5101736652" onclick="window.open(this.href);return false;
Wersja GT, rocznik 2008, a cena podejrzanie niska... Ktoś może widział ten egzemplarz wcześniej?
Przechodząc do tematu, natknąłem się na taką aukcję, a w tym wątku chyba jeszcze nie była poruszana (przynajmniej nie znalazłem).
http://allegro.pl/show_item.php?item=5101736652" onclick="window.open(this.href);return false;
Wersja GT, rocznik 2008, a cena podejrzanie niska... Ktoś może widział ten egzemplarz wcześniej?
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
nie wiem czy to ten ale jakis czas temu byl mustang od stangdaro ze szklanym dachem , gosc go kupiłi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiVoyt_eck pisze:Po pierwsze, ładnie się witam jakom że tutaj nowy:)
ujechal chyba na letnich kolach w zimie osiem godzin i go wydachował, wiec moze to ten sam

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
jakis czas temu dzwonilem o niego.. sprzedaje handlarz, miał skasowany cały przódVoyt_eck pisze:Po pierwsze, ładnie się witam jakom że tutaj nowy:)
- Stangdaro
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT '15
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race Red
to nie ten...simontlc pisze:nie wiem czy to ten ale jakis czas temu byl mustang od stangdaro ze szklanym dachem , gosc go kupiłi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiVoyt_eck pisze:Po pierwsze, ładnie się witam jakom że tutaj nowy:)
ujechal chyba na letnich kolach w zimie osiem godzin i go wydachował, wiec moze to ten sam
-
- Młodszy Forumowicz
eitb pisze:jakis czas temu dzwonilem o niego.. sprzedaje handlarz, miał skasowany cały przódVoyt_eck pisze:Po pierwsze, ładnie się witam jakom że tutaj nowy:)
Dzięki panowie za odpowiedzi! To już rzuca jakieś światło:)
@eitb wiesz może coś więcej jak bardzo był skasowany? Pytanie pewnie mocno laika, ale czy to było w stopniu, który może się odbić na eksploatacji w przyszłości?
z tego co mowil gosc to wymieniona maska dwa blotniki lampy zderzak i nie wiem czy tez szyba.. to chyba swiadczy o wystarczającym dzwonieVoyt_eck pisze:eitb pisze:jakis czas temu dzwonilem o niego.. sprzedaje handlarz, miał skasowany cały przódVoyt_eck pisze:Po pierwsze, ładnie się witam jakom że tutaj nowy:)
Dzięki panowie za odpowiedzi! To już rzuca jakieś światło:)
@eitb wiesz może coś więcej jak bardzo był skasowany? Pytanie pewnie mocno laika, ale czy to było w stopniu, który może się odbić na eksploatacji w przyszłości?
-
- Młodszy Forumowicz
Pozwolę sobie podrzucić jeszcze jeden link pod ocenę:)
http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-premi ... 44090.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AutoCheck czysty, CarFax czysty... przynajmniej do listopada 2014, kiedy został sprowadzony do Europy. Pomiędzy listopadem, a dzisiaj nie wiem, co się z nim działo, ale może nikt go nie zdążył stuknąć i stał po prostu u dilera? Napisałem maila, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi. Co o nim myślicie?;)
http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-premi ... 44090.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AutoCheck czysty, CarFax czysty... przynajmniej do listopada 2014, kiedy został sprowadzony do Europy. Pomiędzy listopadem, a dzisiaj nie wiem, co się z nim działo, ale może nikt go nie zdążył stuknąć i stał po prostu u dilera? Napisałem maila, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi. Co o nim myślicie?;)
- MaciekW
- Stowarzyszenie MKP
- Model: MY 2014 GT
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Na moje oko wygląda dobrze. Wątpliwości budzą dwie sprawy:
1. w ogłoszeniu nie jest napisane, że bezwypadkowy, a człowiek sprzedający takowy samochód raczej nie zapomni o tym fakcie wspomnieć
2. mając na uwadze, że w Niemczech bezwypadkowe Mustangi są droższe, niż u nas proponowana cena wydaje się być zbyt niska
Cóż - by nie gdybać - wsiadaj w samochód i jedź obejrzeć, bo jeżeli rzeczywiście jest bezwypadkowy to warto.
1. w ogłoszeniu nie jest napisane, że bezwypadkowy, a człowiek sprzedający takowy samochód raczej nie zapomni o tym fakcie wspomnieć
2. mając na uwadze, że w Niemczech bezwypadkowe Mustangi są droższe, niż u nas proponowana cena wydaje się być zbyt niska
Cóż - by nie gdybać - wsiadaj w samochód i jedź obejrzeć, bo jeżeli rzeczywiście jest bezwypadkowy to warto.
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
mała uwaga....na pewno to nie jest wersja premium...spójrz na zegary...widać, że to podstawowa wersja Deluxe
w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- MazurGT
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: Czerwona strzała
dzwoniłem do tego gościa bo te mi się spodobał, jest problem ten gościu nie ma tego auta, mówił, że ma problem z ludźmi którzy wystawiają za niego aukcje z nieistniejącymi autami - ponoć zgłosił sprawę na policji
pozdrowienia:
Mazur - GT
Mazur - GT
-
- Młodszy Forumowicz
Dzięki za odpowiedzi!
Powiem, co mi się udało dowiedzieć z mojej strony. Też zadzwoniłem, ale facet nie mówił ani po angielsku ani po polsku, więc przez telefon nie udało mi się dogadać... Ale na zapytanie mailowe przez Otomoto otrzymałem informację, że pojazd jest w tej chwili w USA i zostanie sprowadzony po złożeniu zamówienia. Mazur4x4, w połączeniu z Twoim postem rzeczywiście wygląda to co najmniej podejrzanie... Temat rzeczywiście wątpliwy.
Powiem, co mi się udało dowiedzieć z mojej strony. Też zadzwoniłem, ale facet nie mówił ani po angielsku ani po polsku, więc przez telefon nie udało mi się dogadać... Ale na zapytanie mailowe przez Otomoto otrzymałem informację, że pojazd jest w tej chwili w USA i zostanie sprowadzony po złożeniu zamówienia. Mazur4x4, w połączeniu z Twoim postem rzeczywiście wygląda to co najmniej podejrzanie... Temat rzeczywiście wątpliwy.
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
http://otomoto.pl/ford-mustang-C36289647.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Skrzynia szarpie, most wyje, blok chyba pęknięty,łożysko i tylne spreżyny skończyły się bity w bok i malowany:)
Auto kolegi mentosa taki chyba ma nick właściciel auta:)
Skrzynia szarpie, most wyje, blok chyba pęknięty,łożysko i tylne spreżyny skończyły się bity w bok i malowany:)
302 HOooooo
- Midnite Tom
- Forumowicz
- Model: 94 GT
- Kolor: czarny
klima nie działa, radio nie można przyciszyć, sanki pod silnikiem skorodowane - oglądałem go w wakacje może od tego czasu coś naprawili.Alexander25 pisze:http://otomoto.pl/ford-mustang-C36289647.html
na plus to: Podłoga ładna bez rdzy, działający tempomat.
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Gdyby ktoś się wybierał po tego konia to szkoda nawet litr paliwa http://allegro.pl/270km-mustang-gt-4-6- ... 99502.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dla jednego kolegi z forum oglądałem go w niedzielę.
Auto ogólnie po długim postoju, silnik chodzi niby równo ale to jest jedyny chyba plus. Tylne zawieszenie łupie, wewnątrz tapicerka drzwi kierowcy posklejana, pomalowana jakimś pędzlem + mazakiem, brak oryginalnego radia, w tym miejscu dziura plus rzucone jakieś małe europejskie radio, poduszki były odpalone, szyba czołowa nie oryginalna. Uderzony i dosyć mocno przodem i bokiem, po otwarciu maski okazuje się że brackety od lamp pseudo spawane, podszybie plastikowe całe połamane, pourywane zaczepy od zderzaka, brak wkrętów i spinek mocujacych, przedni pas nieudolnie wyprostowany i pryśnięty jakimś srebrnym matem. Maska od spodu też pryśnięta tym matem, gdzieniegdzie przebija inny lakier, ogólnie wygląda jakby to jakiś kowal na wietrze i zamontowanymi elementami malował, srebrny lakier zajechany aż na przednie plastikowe nadkole, w tył też raczej była jakaś przygoda ale tam raczej nie mocna. Pomimo, że ktoś to już malował, na całym lakierze sporo odprysków, otarć z zaprawkami.
Ogólnie auto bardzo zmeczone, poheniowane, nic się nie schodzi, nic nie pasuje, nawet ogranicznik drzwi nie tryzma
To taki na szybko powierzchowny opis
Jeszcze do soboty przez telefon i na allegro sprzedajacy miał dopisek, że do soboty zarezerwowany i klient wpłacił zaliczkę, jednak w niedziele okazało się że nie kupił.
Gdyby ktoś jednak chciał Mustanga w wersji Lego to cena po opłatach już jest 20300 do negocjacji
Dla jednego kolegi z forum oglądałem go w niedzielę.
Auto ogólnie po długim postoju, silnik chodzi niby równo ale to jest jedyny chyba plus. Tylne zawieszenie łupie, wewnątrz tapicerka drzwi kierowcy posklejana, pomalowana jakimś pędzlem + mazakiem, brak oryginalnego radia, w tym miejscu dziura plus rzucone jakieś małe europejskie radio, poduszki były odpalone, szyba czołowa nie oryginalna. Uderzony i dosyć mocno przodem i bokiem, po otwarciu maski okazuje się że brackety od lamp pseudo spawane, podszybie plastikowe całe połamane, pourywane zaczepy od zderzaka, brak wkrętów i spinek mocujacych, przedni pas nieudolnie wyprostowany i pryśnięty jakimś srebrnym matem. Maska od spodu też pryśnięta tym matem, gdzieniegdzie przebija inny lakier, ogólnie wygląda jakby to jakiś kowal na wietrze i zamontowanymi elementami malował, srebrny lakier zajechany aż na przednie plastikowe nadkole, w tył też raczej była jakaś przygoda ale tam raczej nie mocna. Pomimo, że ktoś to już malował, na całym lakierze sporo odprysków, otarć z zaprawkami.
Ogólnie auto bardzo zmeczone, poheniowane, nic się nie schodzi, nic nie pasuje, nawet ogranicznik drzwi nie tryzma

Jeszcze do soboty przez telefon i na allegro sprzedajacy miał dopisek, że do soboty zarezerwowany i klient wpłacił zaliczkę, jednak w niedziele okazało się że nie kupił.
Gdyby ktoś jednak chciał Mustanga w wersji Lego to cena po opłatach już jest 20300 do negocjacji

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation