dokladnie, w USA ludzie codziennie dojezdzaja do pracy nawet po 300-500mil prosta dluga trasa, auto w zaden sposob nei cierpi. mialem jzu keidys 1,5rocznego mustanga z przebiegiem 100tys.mil i przyszedl jak nowy, nie bylo widac wogole przebiegu, ten ma 4lata ale i tak mysle ze bedzie w bdb stanie, silnik tez, wytrzyma spokojnie drugie tyle, jak nie wiecej, wiec jeszcze kilka lat spokoju, a za kilka lat bedzie mozna kupic drugi za 3tys.zlKoral pisze:Przemyślałem sprawę przebiegu, skoro mój ma 2 lata i ma przejechane 68 tys mil.
To Stang Korala po prostu musiał jeździć w długie trasy, na pewno nie zrobił tego po mieście.

w Niemczech nei strasza mnie przebiegi pow 200tys.km, to tylko Polacy wszyscy chca miec po 70tys , i wierza ze takie auta dostaja ,a 99% jest po korekcie licnzika

w moim CLSie jest 223tys.km a chodzi lepiej niz GT 5.0 ktory mial przebieg 16tys.mil,mam uwiecznione na filmie jak dostal baty na 400m

A autostrady w Niemczech nijak maja sie do autostrad i prostych w USA

Pochwalilem sie zakupem chcac Wam uswiadomic jak dobrze i tanio mozna kupic auto w USA, ten srebrny za 4tys$ tez byl super zakup,silnik jzu wymieniony a stary mam na czesci,moze sie przyda do czarnego

GT 2013 też potaniały? Za ile można je ściągnąć na zamówienie?