jak w tytule 2012 FORD MUSTANG 3,7 V6 Premium Pony Package , Automat , przebieg 34200mil , juz w porcie w NJ , za kilka dni wyplywa, cena na wczesniejsza rezerwacje ponizej 50tys.zl
Horse to cena po wszystkich oplatach juz w Pl. Plus naprawa. Takze zastanow sie zanim mnie zaatakujesz bo znamy sie tyle lat a Ty mnie tu podwazasz.. Jakbys obserwował moje posty zauwazylbys ze model 2011-12 kupuje juz od 1700$ i to run&drive a model 2013 od 5000$ . takze 3.7v6 moge juz sprowadzic po wszystkich opłatach za 23tys.zl plus moja marza i naprawa. Teraz jest u mnie klient i bedzie je mial znacznie ponizej wymienionej kwoty a i tak zarobie. Takze prosze odpusc sobie takie posty jak nie siedzisz w imporcie. Dla Twojej ciekawosci podam Ci ze fracht mam juz od 500$ bo jednak sporo tych aut mi pakuja i mam wszystkie mozliwe rabaty.
dokladnie, w USA model 2011-14 b.potanial.. widac nie jestes na biezaco.. u nas bez problemu ta V6 Pony Package sprzedalkbym za 77 po naprawie bo czarny piekny mustang.. ale skoro jest klient ktory dasje miz arobci zanim auto wyszloz USA to puszczsam mu za 2x mniej..jemu sie oplaca a i mi tez
zobacz :
Auto Zarezerwowane dla klienta !! przed chwila odjechal, mialem na to auto kilku chetnych,on zjawil sie pierwszy.
za kilak dni w Bremen bedzie ten czarny Premium Bezwypadkowy,z uszkodzonym silnikiem: http://www.forum.mustangklub.pl/forum/v ... 20&t=10177" onclick="window.open(this.href);return false;