bo dobrze ubrany S197 wyglada jednak zdecydowanie bardziej rasowo i agresywnie od 2015bart pisze:szybko ceny spadaja za nowe...... a s197 w stanach tylko powolutku powolutku drozeja

bo dobrze ubrany S197 wyglada jednak zdecydowanie bardziej rasowo i agresywnie od 2015bart pisze:szybko ceny spadaja za nowe...... a s197 w stanach tylko powolutku powolutku drozeja
ZapamiętamKoral pisze: im nowszy mustang tym bardziej zniewiescialy jestale przyjemny dla oka
idąc tym tokiem myślenia s197 jest bardziej zniewieściały do foxaKoral pisze: bo dobrze ubrany S197 wyglada jednak zdecydowanie bardziej rasowo i agresywnie od 2015im nowszy mustang tym bardziej zniewiescialy jest
ale przyjemny dla oka
tylko czy slowo "przyjemny" jest wystarczajace dla takiej legendy jak Mustang.. jest ladny ,nowy, przyjemny dla oka..ale nie powala niestety, jak 10lat temu pokazali S917 to byl przelom i wtedy auto w 100% sie podobalo, mimo prostoty, powrocil szał na mustanga prawie jak w 60tych latach,i nawet obudzila sie konkurencja z nowym camaro i challengerm ,oczywiscie kilka lat zaspała
2015 niestety nie zrobil takiego wrazenia jak model 2005+ w dniu jego premiery
Wszystkim się nie dogodzi, ale ja się zgadzam, że Nowy Mustang jest mało męski. Moc na kołach nie świadczy o tym czy auto to Muscle Car. Oczywiście, jeśli ktoś mi da kluczyki od nowego, uciekać nie będę. Ale 197 ma to coś, czego 550 nie ma. Tak w środku , jak i zewnątrz. Przyglądam się Nowemu, poczekam, może za kilka lat stanie u mnie w garażu. Tego nie wykluczam.Koral pisze:napisalem ze mi sie podoba, tylko jest taki bardziej damski, bez urazy oczywiscieB0kiem pisze:Koral pisze: s550 po raz pierwszy od sześciu lat ma lepsze wyniki sprzedaży niż camaro, piszę tu o faktach a nie jakiś tam 'wrażeniach', bo o gustach się nie dyskutuje podobnosam mi taki stoi w garazu
z gieldy oszustow znaczyarek900 pisze:ten shelby od tego ryjka co podszykowuje fury z NJ ma tego pełno
tak tak chodziło mi o tego goscia co podszykowuje i oddaje na giełde, nie miałem na mysli MaxaKoral pisze:z gieldy oszustow znaczyarek900 pisze:ten shelby od tego ryjka co podszykowuje fury z NJ ma tego pełno