Dzwoniłeś do typa? Jaką ma legendę?B0kiem pisze:teraz widać różnice, Pan Mirek 'handlarz' opowiada bajki przez tel.
Mustang z allegro/ebay
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Mustang z allegro/ebay
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
moj brat dzwonil i podobno mu bylo szkoda kasy na tyl od 2013-14Ślimak pisze:Dzwoniłeś do typa? Jaką ma legendę?B0kiem pisze:teraz widać różnice, Pan Mirek 'handlarz' opowiada bajki przez tel.

szkoda ze nie mial tez przodu uszkodzonego toby zalozyl i przod od 2005

- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Silnik: inny V8
- Kolor: Silver
Lipa na maksa. Sprzeda tylko komuś mocno niekumatemu w temacie, o ile w ogóle...
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
wiekszosc ludzi sie nie zna niestety, chca miec Mustanga , bez zadawania sobie trudu poczytania czy zasiegniecia wiedzy o danym modelu.. Zdaja sie czesto na sprzedajacego, i tu juz od jego fantazji zalezy co powie, tutaj pewnie ze to unikat ,jedyny znany mu na swiecie..Ślimak pisze:Lipa na maksa. Sprzeda tylko komuś mocno niekumatemu w temacie, o ile w ogóle...
Takze bardzo mozliwe ze sprzeda ,bo w PL rzadzi CCC czyli CenaCzyniCuda ..

75tys. za V6 bez skóry nawet w środku to jest okazja?Koral pisze:wiekszosc ludzi sie nie zna niestety, chca miec Mustanga , bez zadawania sobie trudu poczytania czy zasiegniecia wiedzy o danym modelu.. Zdaja sie czesto na sprzedajacego, i tu juz od jego fantazji zalezy co powie, tutaj pewnie ze to unikat ,jedyny znany mu na swiecie..Ślimak pisze:Lipa na maksa. Sprzeda tylko komuś mocno niekumatemu w temacie, o ile w ogóle...
- Koral
- Forumowicz
- Kontakt:
za tego skladaka na pewno nie, ale jesli zejdzie sporo z ceny to jakis laik go pewnie kupi na zasadzie jak pisalem CCC ..rzabsky pisze:75tys. za V6 bez skóry nawet w środku to jest okazja?Koral pisze:wiekszosc ludzi sie nie zna niestety, chca miec Mustanga , bez zadawania sobie trudu poczytania czy zasiegniecia wiedzy o danym modelu.. Zdaja sie czesto na sprzedajacego, i tu juz od jego fantazji zalezy co powie, tutaj pewnie ze to unikat ,jedyny znany mu na swiecie..Ślimak pisze:Lipa na maksa. Sprzeda tylko komuś mocno niekumatemu w temacie, o ile w ogóle...
ale 75 za model 2013-14 to bylaby bdb cena (nie za tego skladaka z tylem 2005), a co do skór, ktore latem nie oddychaja a zima mozna wilka dostac,to duzo klientow woli materialowe siedzenia.
wersja base technicznie niczym sie nie rozni od Premium, fakt skory wygladaja ladniej, kolorowe swiecidelka na nogi i zegary tez fajny bajer, ale dla duzej czesci ludzi wazny jest sam mustang,niezaleznie czy z bajerami czy bez, jezdzi sie tak samo zarowno Premium jak i base..
Czesto Base ma kierownice od Premium i juz wtedy jest ok,ale i kierownice mozna obszyc i skory dolozyc ,jak ja zrobilem w tym V6 2012 base :
tu bez skor ,z sama obszyta kierownica :

a tu jzu z dolozonymi fabrycznymi skorami,kupionymi na ebay za ok 500$

po takich drobnych zabiegach klient patrzy juz tylko na stan techniczny auta ,bo to jednak jest wazniejsze od wersji wyposazenia
a tak naprawde w base w materialowych siedzeniach wystarczy biała nic pociagnac i jzu beda ladnie wygladac, jest to moze tanie rozwiazanie ale dobre dla osob ktore skor nie lubia..

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: mineral grey
Zna ktoś może to auto http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-v ... 4deacbc85f" onclick="window.open(this.href);return false; cena bardzo atrakcyjna.Nie wiem czy jest sens jechać cała polskę.
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-c ... 0d0604ab27" onclick="window.open(this.href);return false;
ktoś wie co on ma pod maską namodzone? o.O Po kiego grzyba mu ten 2gi stożek?!
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
- Radziu
- Forumowicz
- Model: 2012 Premium Pony
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Czarny
ma dwa silniki, drugi to hybrydowy umieszczony w bagażniku z drugim wałem napędzającym przednią oś, żeby było łatwiej 

- speedster
- Forumowicz
- Model: 93' Mustang LX 5.0
- Kolor: Titanium Frost
Jak w tytule -MEGA WYDECH!
Ogólnie rakieta, tłumiki od stara z końcówkami do golfa GTR. Do tego emblematy grozy na tylnej klapie, szacuję zestaw na jakieś dodatkowe 200KM
Ogólnie rakieta, tłumiki od stara z końcówkami do golfa GTR. Do tego emblematy grozy na tylnej klapie, szacuję zestaw na jakieś dodatkowe 200KM

- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Kolor: Niebieski
Dostrzegam plus tych zdjęć: Już wiem, że duży okrągły wydech średnio pasuje do SN95
Jak ktoś może to niech do kolesia zadzwoni i zapyta po kiego mu ten 2gi stożek bo aż sam jestem ciekaw co to za zabieg o.O A jak nie to sam zadzwonie
w Polsce będę dopiero 23 grudnia.

Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
Ciągle się z nim bawię
Dzieci go lubią
-
- Forumowicz
- Model: shelby GT 2008
- Kolor: vista blue
sn95 ma chyba zbyt delikatny/ koronkowy dizajn by takie wiadra dobrze siedziały
- Midnite Tom
- Forumowicz
- Model: 94 GT
- Kolor: czarny
CiekaweRezor pisze:http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-c ... 0d0604ab27

Ten drugi stożek nie jest nigdzie podłączony - widać końcówkę rury poniżej kolektora.
A kwiatków jest tu kilka.
Po pierwsze: rocznik 97?????:
silnik 5.0 był montowany w rocznikach 94 i 95. W późniejszych był 4,6l.
tylne światła też rocznik 94-95.
Nie jestem pewny czy w 97 nie było już nowej skrzyni o innej dźwigni.
Nakładki na nadkola wskazują na wersję eksportową, japońską (są też krzaczki na nalepce na przednim pasie), ale lusterka są zwykłe.
Zielona folia na najniższych paskach tylnych świateł- kiedyś były tam zamontowane lampy eksportowe, gdzie ten pasek to pomarańczowe kierunki. Pewnie zostały wymienione na amerykańskie po jakiejś stłuczce.
Zderzak przedni typu cobra, j/w.
Znaczek V8 mam taki sam w swoim "japońcu" czyżby wyposażenie standardowe.
Tyle zauważyłem.
- Darecko
- Młodszy Forumowicz
- Model: Premium
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Smerfuś :-)
- Kontakt:
Byłem bardzo bliski jazdy próbnej i sprawdzenia stanu technicznego na stacji diagnostycznej - praktycznie byłem już w drodze tylko zadzwoniłem do właściciela upewnić się, że jadę w dobrym kierunku. Niestety okazało się, że to nie są Brzezinki za Oleśnicą ( dla mnie jakieś 120km drogi ) a Brzezinki gdzieś tam z 50km od Katowic - co drogę wydłużyło prawie trzykrotniewachacz pisze:Zna ktoś może to auto http://otomoto.pl/oferta/ford-mustang-v ... 4deacbc85f" onclick="window.open(this.href);return false; cena bardzo atrakcyjna.Nie wiem czy jest sens jechać cała polskę.