A Akrapovic juz robi do nowych Mustangow wydech dedykowany?? Masz jakis link??kevbo pisze:A co polecacie fajnego z wydechow?
Bo sluchalem akropovica i jakos mi nie podszedl.
Jakies sugestie?
Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- KGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: s550 GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: MAGNETIC
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
- KGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: s550 GT 2015
- Kolor: MAGNETIC
Z wydechow to chyba bym szedl w Borle. Nie slyszalem na nowym Mustangu na zywo, tle co na filmach a to nie to samo niestety.
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
Ja nie mam takiego problemu ale jak dzisiaj na małą dziure wjechałem to pod schowkiem pasażera cały taki czarny plastik odpadł znajdujący się nad stopami pasażerakevbo pisze:Mam pytanko - przy hamowaniu pojawia mi sie w prawym kole dziwny stuk.
Niby nic sie nie dzieje ale jest to deprymujące.
Czy słyszeliście w swoich maszynach takie dziwne dźwięki?
Auto jest nowe wiec nie wiem o co kaman.

na szczęście dało się go przymontować
jeżeli chodzi o nadwozie to chlapacz lewy tylny mi się oderwał ale też dało radę go przymocować
taka to wersja "P"remium
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Model: GT nadciąga
- Kolor: Triple Yellow
No i Mustang GT w kolorze Triple Yellow z żółtymi paskami zamówiony
Prawie pół roku czekania, ale mam nadzieję, że szybko to minie.
Jak tylko go odbiorę, założę temat w galerii i biorę się za modyfikację. W planach między innymi kompletny wydech Ford Performance oraz zawieszenie Air Lift

Jak tylko go odbiorę, założę temat w galerii i biorę się za modyfikację. W planach między innymi kompletny wydech Ford Performance oraz zawieszenie Air Lift

-
- Model: GT nadciąga
- Kolor: Triple Yellow
Tak, czarne. Dość dobrze się prezentuje takie połączenie:Volver pisze:Gratulacje!ale paski, to ....czarne?
https://www.google.pl/search?q=yellow+m ... s&tbm=isch" onclick="window.open(this.href);return false;
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
chlapacz w mustangu? Jezus Maria Józefie świętyaddrian pisze:Ja nie mam takiego problemu ale jak dzisiaj na małą dziure wjechałem to pod schowkiem pasażera cały taki czarny plastik odpadł znajdujący się nad stopami pasażerakevbo pisze:Mam pytanko - przy hamowaniu pojawia mi sie w prawym kole dziwny stuk.
Niby nic sie nie dzieje ale jest to deprymujące.
Czy słyszeliście w swoich maszynach takie dziwne dźwięki?
Auto jest nowe wiec nie wiem o co kaman.![]()
na szczęście dało się go przymontować
jeżeli chodzi o nadwozie to chlapacz lewy tylny mi się oderwał ale też dało radę go przymocować
taka to wersja "P"remium

Z: 05/2015
O: 04/2016
O: 04/2016
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
http://www.drivesafeandlegal.co.uk/brod ... 855096.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
znalazłem taki uchwyt do np. smartfona do mustanga 2015 , to jest uchwyt montażowy i można go rozwinąć pod dokładny model telefonu lub uchwyt uniwersalny o zróżnicowanej szerokości , czy Ktoś z właścicieli modelu S550 chciałby takowy zakupić ?
znalazłem taki uchwyt do np. smartfona do mustanga 2015 , to jest uchwyt montażowy i można go rozwinąć pod dokładny model telefonu lub uchwyt uniwersalny o zróżnicowanej szerokości , czy Ktoś z właścicieli modelu S550 chciałby takowy zakupić ?
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
ja pozostałem przy standardowym układzie wydechowym , we wcześniejszych modelach miałem głośne wydechy i przy dłuższej jeździe czułem dyskomfort ( po 200 km jak wychodziłem z konia to tak jakbym wyłączył cały hałas swiatakevbo pisze:A co polecacie fajnego z wydechow?
Jakies sugestie?

-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
W Shelby w STD, wygląda dobrze:)stanglex pisze:
chlapacz w mustangu? Jezus Maria Józefie święty
-
- Stowarzyszenie MKP
Corsa Xtreme. Zawsze brzmi najlepiej i nigdy nie jest uciążliwa.kevbo pisze:A co polecacie fajnego z wydechow?
Jakies sugestie?
-
- Stowarzyszenie MKP
Mustang 2015 2016 3 funkcyjne żarówki z oprawkami i modułami sterującymi, dzienne, parking, kierunkowskaz
3 function led switchback with new sockets, DRL, parking, turn signal.
3 function led switchback with new sockets, DRL, parking, turn signal.
celibad pisze:ja pozostałem przy standardowym układzie wydechowym , we wcześniejszych modelach miałem głośne wydechy i przy dłuższej jeździe czułem dyskomfort ( po 200 km jak wychodziłem z konia to tak jakbym wyłączył cały hałas swiatakevbo pisze:A co polecacie fajnego z wydechow?
Jakies sugestie?robiło się cicho ) przerobiłem sam układ wydechowy i wyszedł tak jak na poniższym zdjęciu, zdjęcie autorstwa by Koral
Masz racje na krótką drogę jest ok dlatego coraz bardziej zastanawiam się nad systemem aktywnym kiedy trzeba poryczeć po prostu włączam i jazda a na długiej trasie standard
z tego co widziałem to na razie system aktywny tylko roush.
Ktoś z klubowiczów posiada taki system w swoim aucie chętnie bym zapoznał się z waszą opinią.
http://www.roushperformance.com/parts/2 ... t-Kit.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 2015-12-20, 22:54 przez stargard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
polecam te https://www.quicktimeperformance.com/OVAL/" onclick="window.open(this.href);return false;caniggia pisze:System aktywny.... To się nazywa Cutout:)

mozna tez zamowic na http://www.summitracing.com/int/parts/q ... /overview/" onclick="window.open(this.href);return false; ,polecam z pilotem ,ktory raz ze oszczedza silniczki to dwa mozna z daleka regulowac glosnosc bedac poza autem

Same koncowki wymieniles? czy wspawales 2 koncowke w puszke tlumika? zdradz nam swoj patentcelibad pisze: przerobiłem sam układ wydechowy i wyszedł tak jak na poniższym zdjęciu

Cenie wydechy Rousha i uwazam je za jedne z najlepszych ale tu cena jest zaporowa..