Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Jakie on ma tam felgi? 17?
Ale pasy też chyba nie są oryginalne bo ma pasy takie jak ja a w konfiguratorze forda pasów nie ma na przodzie pod grillem
Ja jak odbiore auto z naprawy, mam przejechane 12tys to jade od razu na przegląd do Opola i na wymiane oleju
Ale pasy też chyba nie są oryginalne bo ma pasy takie jak ja a w konfiguratorze forda pasów nie ma na przodzie pod grillem
Ja jak odbiore auto z naprawy, mam przejechane 12tys to jade od razu na przegląd do Opola i na wymiane oleju
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Pasy doklejane, sprawdzałem organoleptycznie - czuć pod palcem 
my chyba nie jesteśmy tacy straszni
poza tym nie każdy właściciel mustanga rejestruje się tu na forum 
w salonie stały jeszcze dwa inne GT, a w ostatnim czasie nikt się nie przyznawał że odbiera samochodzik

Volver pisze:Właściciel tego auta nie ujawnił się jeszcze. Mam nadzieję, że go/ jej nie przepłoszyliśmy?
my chyba nie jesteśmy tacy straszni

w salonie stały jeszcze dwa inne GT, a w ostatnim czasie nikt się nie przyznawał że odbiera samochodzik
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Kazdemu tak mowia. Nieobowiazkowy po ok 2000km Bylo juz pisane o tym.B0kiem pisze:a mi zalecili, po konsultacji z ford store w Łodzi pierwszą wymianę oleju dopiero po 15tys km
Kazdy wymienia jak chce to jego auto

- addrian
- Forumowicz
Wiecie czy jest jakiś magazyn z dostępnymi do mustanga 2015 częściami w europie? Bo to są jakieś jaja , mam 2 miesiące czekać na części.
Co oni sprzedają mustanga w europie a części nie mają na stanie, w całej europie nie ma zderzaka ja pierdo...? masakra
Co oni sprzedają mustanga w europie a części nie mają na stanie, w całej europie nie ma zderzaka ja pierdo...? masakra
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Forumowicz
- Model: 2015 Fastback
Ciekawostka z mustanga.
Jak zgasicie auto, to w ciągu 20 sekund można odpalić je nie posiadając przy sobie aktywnego kluczyka.
Tak więc zawsze zamykajcie auto od razu jak wysiadacie z mustanga
Jak zgasicie auto, to w ciągu 20 sekund można odpalić je nie posiadając przy sobie aktywnego kluczyka.
Tak więc zawsze zamykajcie auto od razu jak wysiadacie z mustanga

- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
widać, że na części do naprawy czeka się tak samo jak na odbiór samochodu 
Addrian dostałeś samochód zastępczy na cały okres naprawy ??

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
Xwili pisze:widać, że na części do naprawy czeka się tak samo jak na odbiór samochodu
Nie tylko na czesci na wszystko inne tez co jest w ofercie a okazjue sie ze prawie nic nie maja na stanie i nie mowie o salonach a o glownym magazynie FORDa.
Sam cos zamowilem i czekam juz 1,5 miesiaca.
- addrian
- Forumowicz
wczoraj mi zaproponowali ale odmówiłem bo w ubezpieczeniu tego nie miałem więc mogłem wziąć sobie focusa, c-maxa albo mondeo poprzedniej generacji z Germaza
ale nie wiem od czego to zależy bo główny magazyn jest w Kolonii w Niemczech a czas oczekiwania na części to jakieś 5 tygodni , przecież mógłbym sam tam pojechać i odebrać te części... bez jaj
ale nie wiem od czego to zależy bo główny magazyn jest w Kolonii w Niemczech a czas oczekiwania na części to jakieś 5 tygodni , przecież mógłbym sam tam pojechać i odebrać te części... bez jaj
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Bo magazyn jest pusty. Nie ma podstawowych części, to jest wtopa jakich mało.
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
6 tygodni to prawie jak zamowienie czesci droga morska ze stanow, a hmmmm taniej pewnie by bylo 

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- addrian
- Forumowicz
Nooo... Jakas masakra
Maja tyle zamówień na mustangi to mogli pomysleć ze taki młody dureń jak ja sie rozbije prędzej czy pózniej
Maja tyle zamówień na mustangi to mogli pomysleć ze taki młody dureń jak ja sie rozbije prędzej czy pózniej

358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
widocznie trochę ich to przerosło bo mniej więcej stany magazynowe przygotowują z jakiegoś procentu sprzedanych aut ale to że większość i tak sprowadza rozbitki i zamawiają części w europie to tak wyszło

- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
no właśnie, może to jest przyczyna braku części - jest większe zapotrzebowanie na części niż na nowe samochodyMagic pisze:widocznie trochę ich to przerosło bo mniej więcej stany magazynowe przygotowują z jakiegoś procentu sprzedanych aut ale to że większość i tak sprowadza rozbitki i zamawiają części w europie to tak wyszło

a z drugiej strony, czy to możliwe żeby w stanach już tyle nowych mustangów rozbili ??
ja się już nauczyłem na własnej skórze, u mnie w każdym ubezpieczeniu pozycja: auta zastępcze bez limitu dni to punkt obowiązkowyaddrian pisze:wczoraj mi zaproponowali ale odmówiłem bo w ubezpieczeniu tego nie miałem ...
i w mustangu będzie tak samo, tym bardzie że jak widać naprawy mogę potrwać bardzo długo

- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Wczoraj moj szwagier odebral mustanga, ja na swojego nadal czekam (zamowil pol roku po mnie w Łodzi) ja wybralem Bemo Warszawa i zaluje bardzo. Fatalna obsluga, arogancja wobec klienta ze strony dyrektora sprzedazy. W efekcie szwagra skierowalem do Łodzi, kolege ktory sie zdecydował kupic mustanga także. Na serwis do Bemo nie pojade. Kilka zlotych za moja sprawa przejdzie im kolo nosa.
Nie o tym jednak chcialem napisac. Po pierwszej jezdzie stwierdzam, ze wobec mojego poprzedniego 2005 GT jest przepasc w jakosci prowadzenia, o materialach nie wspominajac. Silnik 5.0 to inna bajka, zawieszenie takze. Samochod wydaje sie byc "zwarty". Poprzednik byl strasznie rozlazly. Komfort jest nieporownywalny, na 19" jezdzi sie lepiej niz na 17" w S197. Majac S197 zawsze twierdzilem, takze na tym forum, ze to byl fajny samochod, ale nie byl to dobry samochod. Po przejechaniu kilku km S550 jestem w stanie powiedziec, ze jest duza odmiana.
Nie o tym jednak chcialem napisac. Po pierwszej jezdzie stwierdzam, ze wobec mojego poprzedniego 2005 GT jest przepasc w jakosci prowadzenia, o materialach nie wspominajac. Silnik 5.0 to inna bajka, zawieszenie takze. Samochod wydaje sie byc "zwarty". Poprzednik byl strasznie rozlazly. Komfort jest nieporownywalny, na 19" jezdzi sie lepiej niz na 17" w S197. Majac S197 zawsze twierdzilem, takze na tym forum, ze to byl fajny samochod, ale nie byl to dobry samochod. Po przejechaniu kilku km S550 jestem w stanie powiedziec, ze jest duza odmiana.
Ostatnio zmieniony 2016-02-14, 18:39 przez stanglex, łącznie zmieniany 1 raz.
Z: 05/2015
O: 04/2016
O: 04/2016
- jager
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 5.0 conv.
- Kolor: 1.czarny i 2. biały
- Kontakt:
Witam i od razu pochwalę się - już jest od wczoraj w garażu !
GT 5,0 Cabrio, PP, ... i tym razem jest biały
Zatem niniejszym chciałbym podziękować całej załodze " Łódź Brzezińska" , a szczególnie panu prez. Piotrowi Walendzikowi, oraz pani dyr. Dorocie Dymowskiej.
Dziękuję za znoszenie mnie przez te miesiące ;o) ,. . .za empatię i szczególną sympatię, wyrozumiałość, oraz zrozumienie mojego "szczególnego" problemu ;o) ... za pracę oraz współpracę i w konsekwencji za szczęśliwy finał.
Życzę wszystkim takiego Dealera i partnera w biznesie, .... oraz nieustającej satysfakcji z posiadania Mustanga.
Pzdr.
Bardzo zadowolony klient
GT 5,0 Cabrio, PP, ... i tym razem jest biały

Zatem niniejszym chciałbym podziękować całej załodze " Łódź Brzezińska" , a szczególnie panu prez. Piotrowi Walendzikowi, oraz pani dyr. Dorocie Dymowskiej.
Dziękuję za znoszenie mnie przez te miesiące ;o) ,. . .za empatię i szczególną sympatię, wyrozumiałość, oraz zrozumienie mojego "szczególnego" problemu ;o) ... za pracę oraz współpracę i w konsekwencji za szczęśliwy finał.
Życzę wszystkim takiego Dealera i partnera w biznesie, .... oraz nieustającej satysfakcji z posiadania Mustanga.
Pzdr.
Bardzo zadowolony klient

Ostatnio zmieniony 2016-02-19, 20:55 przez jager, łącznie zmieniany 3 razy.
GT 5.0 Cabrio zamówiony w kwietniu 2015.
Odebrany w Łodzi u najlepszego dealera Forda 18 września 2015, ... a następny GT odebrany 5 m-cy później.
--
Obecnie w stajni 911 S Coupe, Boxster S, Mustang GT,
Jednak musclecar-y to moja miłość od dzieciaka ;o)
Odebrany w Łodzi u najlepszego dealera Forda 18 września 2015, ... a następny GT odebrany 5 m-cy później.
--
Obecnie w stajni 911 S Coupe, Boxster S, Mustang GT,
Jednak musclecar-y to moja miłość od dzieciaka ;o)