http://mustang6.de/viewtopic.php?f=8&t=887" onclick="window.open(this.href);return false;
A zdjec nie ma kolega do podzielenia sie?Volver pisze:Gdyby ktoś chciał namiary na rzetelnego wykonawcę w Krakowie i obejrzeć jego dzieło, to PW.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
A zdjec nie ma kolega do podzielenia sie?Volver pisze:Gdyby ktoś chciał namiary na rzetelnego wykonawcę w Krakowie i obejrzeć jego dzieło, to PW.
Większość S550 ma te problemy ze spasowaniem blach i plastików. Nie ma znaczenia czy EB czy GT. Nic nie da się z tym zrobić przy odbiorze auta. Już o tym było na forum.michał83 pisze:Hej byłem dzisiaj w salonie Forda były dni otwarcia w niemczech miałem okazje usiąść popatrzeć ocenić, i jak zobaczyłem ecoboosta to się przerazilem Boże co oni odjeb...... ,jestem wstrętny wszystko znajdę uderzyli drzwi na rancie i sprytnie to zaprawili lakierem mala dziurka ale jest zderzak z tyłu wogóle nie spasowany wyciśnięty na chama i zdeformowany ,znalazlem także skaze na zderzaku tył z boku przy blotniku ogolnie ecoboost jest gorzej zrobiony elementy nie spasowane ogólna kicha natomiast gt w Cabrio już dużo lepiej zrobione bo i droższe ogólnie jestem zaskoczony ,uważajcie przy odbioze auta z salonu
Dokladnie - podalem wczesniej fote z bezbarwnym ktory nie kosztuje wcale tak duzo wiecej. Sam zamierzam tak zrobic. Nie wiem jak w ogole takim czarnym mazidlem mozna takie auto packac.caniggia pisze:Ja powiem szczerze, że nie odebrałbym auta zapaćkanego jak żuk 40 letni od spodu, serce się kraje jak to widzę w autach które do mnie przyjeżdżają.