Olać rysy, będą kolejne, to nieuniknione. Nie mam fejsa więc fotek nie zobaczę bez logowaniaB0kiem pisze:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 111&type=3
u mnie zabezpieczone wszystko włącznie z plastikami, wydaje mi się że są teraz bardziej satynowe niż matowe. Przekroczyłam dziś 1000 km przebiegu a przy nakładaniu powłoki okazało się, że mam małe rysy na dachu, masce (prawdopodobnie od transportu) i z boku nad tylnym kołem więc jestem w czarnej rozpaczy dopóki nie zrobię zaprawki
Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Z: 05/2015
O: 04/2016
O: 04/2016
-
jacek1250
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2016
- Kolor: black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Piękny konik
, rysami też bym się nie przejmował, podejrzewam że jakby ci nie powiedzieli to byś w ogóle nie zauważyła
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
dziwne że z moim parkowaniem nie ma większych szkódjacek1250 pisze:Piękny konik, rysami też bym się nie przejmował, podejrzewam że jakby ci nie powiedzieli to byś w ogóle nie zauważyła
@stanglex rozumiem Cię heh specjalnie for U galeria wcześniej niż planowałam
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Białe też są dosyć popularne, muszę coś pomyśleć, może coś innego wymyślę zamiast pasów, jeszcze jest czasB0kiem pisze:nie widziałam takiego zestawienia ale zawsze to coś innegoXwili pisze: Co myślicie o takim zestawieniu ?? Nie chcę czarnych pasów bo takie mają już wszyscyja bym zrobiła białe
![]()
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- kaukaz md
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Race Red
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
- Kontakt:
Cześć,
Wczoraj auto wyjechało z fabryki.
Dostałem nr vin. Czy podpowiedziałby mi ktoś - link do strony gdzie można monitorować jego drogę do europy?
Dzięki!
Wczoraj auto wyjechało z fabryki.
Dostałem nr vin. Czy podpowiedziałby mi ktoś - link do strony gdzie można monitorować jego drogę do europy?
Dzięki!
Pozdrawiam,
Radek
Radek
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
dzięki firmie 3M udało mi się stworzyć taką małą wizualizację czerwonego mustanga z niebieskimi pasami.
Intryguje mnie takie zestawienie kolorów. Podzielcie się ze mną swoimi odczuciami estetycznymi, jak Wam się podoba takiej zestawienie

Intryguje mnie takie zestawienie kolorów. Podzielcie się ze mną swoimi odczuciami estetycznymi, jak Wam się podoba takiej zestawienie

- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
Tobie ma się podobaćXwili pisze: Intryguje mnie takie zestawienie kolorów. Podzielcie się ze mną swoimi odczuciami estetycznymi, jak Wam się podoba takiej zestawienie
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
To oczywiste że zrobię tak jak będę chciał, ale każda opinia na tym etapie jest bardzo cenna dla mnie 
Mam jeszcze kilka innych pomysłów, jak będzie trochę więcej czasu to zrobi jakieś wizualizacje,
np. myślałem jeszcze żeby zrobić tak jak jest w Range Roverach - do dolnej linii szyb czerwony, a wyżej czarny,
zobaczymy, cały czas intensywnie myślę i szukam inspiracji
Mam jeszcze kilka innych pomysłów, jak będzie trochę więcej czasu to zrobi jakieś wizualizacje,
np. myślałem jeszcze żeby zrobić tak jak jest w Range Roverach - do dolnej linii szyb czerwony, a wyżej czarny,
zobaczymy, cały czas intensywnie myślę i szukam inspiracji
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
ja bym spróbował albo do tych pasów dołożyć cieńcie białe paski albo na masce i drzwiach białe np koło z jakimiś cyframi tak po wyścigowemuXwili pisze:dzięki firmie 3M udało mi się stworzyć taką małą wizualizację czerwonego mustanga z niebieskimi pasami.
i do tego fele okleić na niebiesko albo biało

-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
ja nie pytałbym sie innych, czy takie pasy, czy inne, nigdy wtedy nie zrobiłbym tego co miałem w swoich samochodach, jak również nie byłyby t omoje samochody. Rób jak Ci się podoba, a nie innym.
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2024 GT
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
Z innej beczki - dlaczego Mustang USA ma więcej koni od tego na EU. Pomijam lusterka, obrysówki, grill.
"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Uklad wydechowy i inny soft przez ostrzejsze normy emisji. Mustang EU spelnia norme ojroidiot szesc, wersja USA nie(tylko EURO 5).TPS pisze:Z innej beczki - dlaczego Mustang USA ma więcej koni od tego na EU. Pomijam lusterka, obrysówki, grill.
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver