Pokaz w Wa-wie na Bemowie /mens day/
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Dawno nie byłem ale nadrobiłem - przeczytałem wszystkie posty i zauważyłem, że w toku dyskusji padło pytanie, ale chyba bez odpowiedzi więc je przytaczam:
Czy (tak jak w Łodzi przed M1) tu taż spotykamy się gdzieś wcześniej żeby wjechać razem z fasonem ?
Jesli tak, to pewnie w piątek (5.06) o g.14.00 przed jakims (dużym) sklepem ???
Czy tak ?
Czy (tak jak w Łodzi przed M1) tu taż spotykamy się gdzieś wcześniej żeby wjechać razem z fasonem ?
Jesli tak, to pewnie w piątek (5.06) o g.14.00 przed jakims (dużym) sklepem ???
Czy tak ?
NIKO
- Jania
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
- Kontakt:
Dakota Kaes - suuuper !!!!! może uda mi się urwać łapiduchom! Proponuję Jola R+Palikot wyścigi na torze konikami (choc Jola powinna dostać zdecydowanie różowego!). Jeśli chodzi o imć posła - to może być cienko w dniu wyborów - znając narowiste zapędy - może naruszyć dyscyplinę ciszy wyborczej - a takiej etykiety nam nie potrzeba. Więc - zalecam ostrożność. PZDR JAnia
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Mamy jeszcze jedną organizacyjną potrzebę.
Budowa ogrodzenia będzie oznaczała wkopanie słupków w dużej ilości. Zakładam, że to będzie najbardziej męcząca i czasochłonna czynność
, bo samo drewno będzie pocięte i wymagające jedynie skręcenia.
Może ktoś z Was ma dostęp do jakiegoś urządzenia robiącego dziurki w ziemi?
Z góry uprzedzam, że odpowiedź w stylu "łopatka" nie jest tym czego szukam...
Proszę też nie wysyłać dziurkaczy do sadzenia cebulek, szpikulców do lodu, korkociągów (no, może się przydadzą później
), grabi i innych drobnych sprzętów ogrodniczych. Raczej sonda, mała wiertnia, wiertara spalinowa, czy cokolwiek drogowcy używają.
Budowa ogrodzenia będzie oznaczała wkopanie słupków w dużej ilości. Zakładam, że to będzie najbardziej męcząca i czasochłonna czynność

Może ktoś z Was ma dostęp do jakiegoś urządzenia robiącego dziurki w ziemi?
Z góry uprzedzam, że odpowiedź w stylu "łopatka" nie jest tym czego szukam...

- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Jeżeli chcecie robić dołki mechanicznie to tak jak pisał egon i celibad tylko to raczej nie wchodzi w grę ponieważ firmy z takimi sprzętami niechętnie chcą przyjezdzac na godzine bo to dla nich zaden zysk, po drugie nawet jak przyjedzie to będzie tyle rozstawial i przestawiał swój sprzęt żeby wyszło to dłuzej, a po trzecie w przypadku organizacji innego zlotu w innym miejscu powstanie znowu ten sam problem.
Proponuje uzyć tego http://www.allegro.pl/item640219219_swi ... 120mm.html
taki zwykły ręczny dołkownik za 70-80 zł, kupowałem nie dawno od tego kolesia co przesyłam link bo robiłem ogrodzenie tymczasowe na dzialce i spisywał się rewelacyjnie, w ciagu 2-3 godzin zrobiłem około 100 wywiertów tylko, że na 1,2m głebokich.
Proponuje uzyć tego http://www.allegro.pl/item640219219_swi ... 120mm.html
taki zwykły ręczny dołkownik za 70-80 zł, kupowałem nie dawno od tego kolesia co przesyłam link bo robiłem ogrodzenie tymczasowe na dzialce i spisywał się rewelacyjnie, w ciagu 2-3 godzin zrobiłem około 100 wywiertów tylko, że na 1,2m głebokich.
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation