Ja nie mialem zapasowego i musialem sobie poradzic w inny sposob.
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Nastaw sie na 4 tyg. U mnie tyle wyszlo a liczyłem na 3 i się rozczarowałemlukas220 pisze:Mój koń od dziś kopytami na europejskiej ziemiJak myślicie, ile może zająć dostawa do dilera wraz z dokumentami? Mam jeszcze min. 3 tygodnie czekania?
Jak było z tym u Was?
lukas220 pisze:Mój koń od dziś kopytami na europejskiej ziemiJak myślicie, ile może zająć dostawa do dilera wraz z dokumentami? Mam jeszcze min. 3 tygodnie czekania?
Jak było z tym u Was?
Cenne uwagi-dzięki. Pochwal się i zdaj relację jak się jeździdeeboy pisze:lukas220 pisze:Mój koń od dziś kopytami na europejskiej ziemiJak myślicie, ile może zająć dostawa do dilera wraz z dokumentami? Mam jeszcze min. 3 tygodnie czekania?
Jak było z tym u Was?
3-4 tyg. - odbieram w tym tygodnu, przypłynął 4 lipca. Stoi w Gdynii od 22 lipca i teraz trwa leasingowa papierologia.
ciekawostka: po ok 2-3 tygodniach możesz zerkać na portalu ZEFIR czy została opłacona akcyza, najpierw pojawia się wpis że nie znaleziono pojazdu, później pojawia się info że nie zapłacono akcyzy a następnie że akcyza zapłacona - wtedy dopiero salon rozpoczyna ściąganie auta do siebie i trwa to do 5 dni roboczych(warto ich poinformować o tym, że akcyza jest już opłacona bo ich systemy mogą to zauważyć kilka dni później)